Iskreno igra je generalno postala bulja, svake godine ista prica
Ja kontam da Äe na postojeÄi samo naslovnu sliku da preÅ”altaju sa broja 6 na 7 i da teraju dalje.
Da nisu poceli da debilnim skinovima i napravili bukvalno Fortnite FPS sa oruzjem stvarno im BF ne bi mogao nista, covece oni u BO6 od svih silnih skinova daj boze da imaju 4, 5 milsim ili neku civilnu varijantu, ja cekao da se pojavi Adler onako u koznoj jakni naocarima i ono kupio bih instant ali brt oni prave sve nesto boze sacuvaj, ogavno ti bude..
Igras posle mec i jurite igrac sa glavom gustera ili cega vec ili oni likovi iz crtaca, znaci BO6 sam nakon kampanje odmah izbrisao na konzoli i vratio MW3, a na kompu sam ostavio BO cisto zbog aktuelnosti ali na konzoli mesto ne zasluzuje..
Ovo je apex 2.0 ![]()
Ovo je katastrofa, sta su sve nagurali u 2 minuta ja ne znam. Sto kaze jedan od komentari, nista se nisam nadao i opet sam razocaran.
Apex je igra godine za ovo smeÄe ![]()
InaÄe taÄno sam znao u kom pravcu Äe da idu i da Äe ovo da doÄe kao neki nastavak na Black Ops 3 sa trÄanjem po zidovima i sl.
ZnaÄi Battlefield 6 it is.
Ovo Äu da probam samo zbog Game Pass-a.
VeÄ se vidi ogroman prostor za nadolazeÄe deÄije skinove.
U tradiciji da se meni svidi neÅ”to Å”to se veÄini ne svidja, meni ovo ok izgleda (rip Concord). Pogotovo jer su izbacili tactical sprint. Iako može da se opremi u obliku perka. Deluje mi znaÄajno sporije od BO6 po ovim kratkim gejmplej iseÄcima.
Ali dzaba kada Äe usrati sa odvratnim cirkus skinovima kada izadje prva sezona. Toliko mi je to odbojno da ne mogu opisati. ![]()
Prica se nastavlja posle BO2 tako da je ocekivano da ce da se vrate na BO2 stil , ali jedino sto vidim ovde je da su povecali broj mapa ,oruzja iako to nikad nije bio problem u CoD-u , a i dalje ne obracaju paznju na vaznije stvari.
Call of Duty: Community Update August 2025.
Activision po prvi put adresira problem sa skinovima i gubitkom identiteta.
Kažu da BO7 mora biti autentiÄan, jedna od promjena koju uvode je da se skinovi iz BO6 viÅ”e neÄe prenositi u BO7.
Važi samo za BO7, za Warzone ostaje isto kao do sad.
Da ali isto su to uradili u BO6. Skinovi se nisu prenosili, igra je bila ārelativnoā Äista prva dva meseca i onda sa izlaskom prve sezone je krenuo apsolutni cirkus sa skinovima.
KljuÄ je dakle ne samo da se ne prenose skinovi, to je prvi korak. Drugi korak je da ne ubacuju kasnije gluposti.
VideÄemo. Ja razumem ovaj njihov blog post upravo u tom pravcu, da Äe držati MP relativno clown skin free. Ali ko Äe ga znati.
Da, to se svi boje. NeÄe se niÅ”ta promjeniti ako budu smatrali da i dalje nemaju konkurenciju. Znam da je Battlefield drugaÄija igra od COD ali dosta Äe zavisiti i hoÄe li EA usrati motku. ![]()
Ja sam neÅ”to razmiÅ”ljao da bi rijeÅ”enje moglo biti da imaÅ” neki authentic mode ili lore firendly mode, kako god se zvao, gdje ili neÄe biti skinova ili Äe biti neki prihvatljivi, vojniÄki i tako to.
Mada ne znam koliko bi njima bilo izvodivo imati 2 multiplayera. Ali bilo bi zanimljivo vidjeti koji bi viÅ”e igran bio. Jer koliko god se ovi bunili, ljudi takoÄe kupuju te skinove.