Što na ovom forumu ne da da se aploduje kratki video klipić? Htio sam da pokažem rijetke momente slave
Isto nekidan htio da stavim kratki klipić o Far Cry 7, kaže ne može klip je prevelik, maksimalna veličina 1000MB a klip tu negdje oko 100MB. Laže me forum u oči.
Moze direktno iz Xbox aplikacije da se deli, ili sa sajtova tipa https://gamerdvr.com
To bi i Sony i MS morali malo šarmantnije da reše. Ja na PC-u koristim MedalTV i snimanje i šerovanje klipova je intuativno i lako.
Da, ali ne može kad isječem nešto kao taj klipić kad pričaju o Far Cry 7 na podkastu.
Kada vidim ovakve klipove, pitam se, je l ovi ljudi igraju samo protiv debila, botova?
U par navrata se vidi kako se okreće i lik stoji iza njega i gleda.
Ima exploit da upadaš na bot servere, samo ne znam čemu to.
Bukvalno, mozda leveluju prestige. Ja sam se zajebao jer nisam taj lik da grindam 10x sve ponovo, sad kad dignem na 55 nema reseta vise.
@SlobeX jel postoji neki upgrade oruzja u mp? Pitam jer sam primetio da mi treba nekoliko pucnja da oborim protivnika a njima jedan-dva hica
Meci su uvek iste jačine, možeš samo da nadograđuješ penetration damage, range, velocity i tako to.
Assault rifle 4 metka
DMR 3 metka
SMG 5-6 metka
Sva oružja imaju skoro identični TTK, razlike su u stotinkama.
Ne treba ti više metkova nego kod njih, nego ne umeš da nišaniš.
Objasnio ti je kolega,svako oružije nadograđuješ onako kako tebi odgovara,možeš do 5 dodataka,prigušivači,optike,kundaci uglavnom za početak možda vidi koji ti tip oružija odgovara ja npr volim smg i assault rifle
U SMG nisam računao Taito.22, to udara ko malj kompaktni DMR bukvalno…
Marksman Rifle kategorija, drugo oružje po redu ( ne znam mu ime ali otključava se na 22. levelu i puca po metak). Obara šta hoćeš, metak u glavu, dva metka u telo na mid range i dalje, u zavisnosti od nadogradnji. Ja sa tim oružjem idem u juriš Još stavim Wild card da mu dodam još 3 attachment-a, melje sve živo.
Meni je u mw3 onaj smg kao uzi sa akimbo dodatkom da imaš po jedan za svaku ruku overkill oružije nisam geldao ima li u ovoj igri
Samo noz gameplay je izazov igrati, puske su prelake
@SlobeX upao sam u neku ekipu gde svaku gubimo ali ja sam stari stalker
Ne igram svaki dan ali volim da uđem ponekad da se ispucam. Danas sam npr. igrao u dva navrata.
Prvi put mi se danas desilo da sam bio najbolji u svojoj ekipi, počeo sam da kontam poneke one objectives, ne trčim samo ko muva bez glave.
Ali samo poneke, u nekima sam i dalje katastrofa na primjer ono protect HVT, kill HVT. Ono ubijem tog njihovog HVT-a triput i opet uvijek imam najlošiji score, čak i od ovih što ga nisu ubili nijednom ali imaju taj objective score dosta bolji od mene. Kontam da vjerovatno moram da čuvam svojeg, to ću probati sledeći put.
Uvek sam se pitao kako je na apsolutnom dnu SBMM. Verovatno komedija.
Juče su izbacili novi patch i opet su nešto skrnavili. Nešto double-xp nije ponovo radio plus svaki put izgubim sight attachment kada se spawnujem.
Takodje su odradili balans oruzja pre svega AR.
To je klasika , evo takodje sada pise da Woods skin pada pod Vault edition ,a bukvalno su ga svi imali kad je igrica izasla i eno sad mi je zakljucan , ali posto nisam menjao operatora i dalje mi je on izabran, e sad dal je bug ne znam, ali SBMM me ubija zesce , znaci imam osecaj da se braća znoje dok igraju ovo…
Ja sam igrao betu i woods skin sam otključao ali što ti kažeš sad je katanac ali ga prikazuje u igri