Call of Duty: Black Ops 6

2 Likes

Što na ovom forumu ne da da se aploduje kratki video klipić? Htio sam da pokažem rijetke momente slave :sweat_smile:
Isto nekidan htio da stavim kratki klipić o Far Cry 7, kaže ne može klip je prevelik, maksimalna veličina 1000MB a klip tu negdje oko 100MB. Laže me forum u oči.

Moze direktno iz Xbox aplikacije da se deli, ili sa sajtova tipa https://gamerdvr.com

To bi i Sony i MS morali malo šarmantnije da reše. Ja na PC-u koristim MedalTV i snimanje i šerovanje klipova je intuativno i lako.

Da, ali ne može kad isječem nešto kao taj klipić kad pričaju o Far Cry 7 na podkastu.

Kada vidim ovakve klipove, pitam se, je l ovi ljudi igraju samo protiv debila, botova?

U par navrata se vidi kako se okreće i lik stoji iza njega i gleda.

Ima exploit da upadaš na bot servere, samo ne znam čemu to.

1 Like

Bukvalno, mozda leveluju prestige. Ja sam se zajebao jer nisam taj lik da grindam 10x sve ponovo, sad kad dignem na 55 nema reseta vise.

@SlobeX jel postoji neki upgrade oruzja u mp? Pitam jer sam primetio da mi treba nekoliko pucnja da oborim protivnika a njima jedan-dva hica

1 Like

Meci su uvek iste jačine, možeš samo da nadograđuješ penetration damage, range, velocity i tako to.

Assault rifle 4 metka
DMR 3 metka
SMG 5-6 metka

Sva oružja imaju skoro identični TTK, razlike su u stotinkama.

Ne treba ti više metkova nego kod njih, nego ne umeš da nišaniš.

1 Like

Objasnio ti je kolega,svako oružije nadograđuješ onako kako tebi odgovara,možeš do 5 dodataka,prigušivači,optike,kundaci uglavnom za početak možda vidi koji ti tip oružija odgovara ja npr volim smg i assault rifle

1 Like

U SMG nisam računao Taito.22, to udara ko malj :smiley: kompaktni DMR bukvalno…

1 Like

Marksman Rifle kategorija, drugo oružje po redu ( ne znam mu ime ali otključava se na 22. levelu i puca po metak). Obara šta hoćeš, metak u glavu, dva metka u telo na mid range i dalje, u zavisnosti od nadogradnji. Ja sa tim oružjem idem u juriš :ok_hand:Još stavim Wild card da mu dodam još 3 attachment-a, melje sve živo.

2 Likes

Meni je u mw3 onaj smg kao uzi sa akimbo dodatkom da imaš po jedan za svaku ruku overkill oružije nisam geldao ima li u ovoj igri

1 Like

Samo noz gameplay je izazov igrati, puske su prelake :smiley:

@SlobeX upao sam u neku ekipu gde svaku gubimo ali ja sam stari stalker :grinning:

1 Like

Ne igram svaki dan ali volim da uđem ponekad da se ispucam. Danas sam npr. igrao u dva navrata.
Prvi put mi se danas desilo da sam bio najbolji u svojoj ekipi, počeo sam da kontam poneke one objectives, ne trčim samo ko muva bez glave. :grin:
Ali samo poneke, u nekima sam i dalje katastrofa na primjer ono protect HVT, kill HVT. Ono ubijem tog njihovog HVT-a triput i opet uvijek imam najlošiji score, čak i od ovih što ga nisu ubili nijednom ali imaju taj objective score dosta bolji od mene. Kontam da vjerovatno moram da čuvam svojeg, to ću probati sledeći put. :slight_smile:

Uvek sam se pitao kako je na apsolutnom dnu SBMM. :smile: Verovatno komedija.

Juče su izbacili novi patch i opet su nešto skrnavili. Nešto double-xp nije ponovo radio plus svaki put izgubim sight attachment kada se spawnujem.

Takodje su odradili balans oruzja pre svega AR.

To je klasika , evo takodje sada pise da Woods skin pada pod Vault edition ,a bukvalno su ga svi imali kad je igrica izasla i eno sad mi je zakljucan , ali posto nisam menjao operatora i dalje mi je on izabran, e sad dal je bug ne znam, ali SBMM me ubija zesce , znaci imam osecaj da se braća znoje dok igraju ovo…

Ja sam igrao betu i woods skin sam otključao ali što ti kažeš sad je katanac ali ga prikazuje u igri

Idemo jako na prestige 10.

Zombiji su 10/10 za mene.
Multiplayer 8/10 sasvim solidan CoD.

4 Likes