Da li je neko probao da igra preko vpn ono kao easy lobby farmanje levela? Koji vpn preporučujete da moze i da je jeftin
Haha nema toga ovde
Jedino da kreneš sa novim nalogom. Nebitno na kom si serveru, uvek gleda tvoji MMR
Završio sam kampanju i zaista je odlicna. Krenuo mp da probam…kukuu, sta se sve odvija na ekranu…mislim da sam bio ubijen 100 puta a imao sam mozda 10ak kilova. Bila su 3 meča. 2 su bila plavi vs crveni a jedan je bio free for all. Sta ja tu branim a sta capture-ujem pojma nemam. Ne stignem ni da crouchujem a vec popijem metak. Spawnuju se iza mene, iznad, ispod…haos zivi. Ne razumem kako moze neko ovo da igre pre neke single plejer igre. Ovo je bas za klince.
To znaci da igra nije za tebe, vise mi lici da gotivis astro bot po reakcijama
Nema skill lik.
Usporio si dačo,ubile ti sp igre skil
Neki indusi, indijci pricaju dok sam u lobby, sve sam to mute-ovao. Inace, naravno, ne bih dao Aastrobot za 20 ovakvih igara. Opalicu jos neku partiju. Valjda mogu da napravim 10 kilova po mecu
Dacho ti si pro ali oni su all-star.
Kada ovo igraju svaki dan, svaki dan i tako godinama. Ja igram ozbiljnije igre.
OzbIlJnIjE iGrE
Super mario
Ti si jedan od onih koji je poslednji i jedini put igrao “super mario” na kineskoj segi tzv terminatoru, koja je zapravo prva mario igra koja je izasla na originalnom NES sistemu 1985.godine.
Sad ce da padne mnogo hejta, ALI
Super Mario je smece.
Ajde bre mali nemoj da mi se spawnujes okolo