Call of Duty: Black Ops 6

Da li je neko probao da igra preko vpn ono kao easy lobby farmanje levela? Koji vpn preporučujete da moze i da je jeftin

Haha nema toga ovde :slight_smile:

Jedino da kreneš sa novim nalogom. Nebitno na kom si serveru, uvek gleda tvoji MMR

1 Like

Završio sam kampanju i zaista je odlicna. Krenuo mp da probam…kukuu, sta se sve odvija na ekranu…mislim da sam bio ubijen 100 puta a imao sam mozda 10ak kilova. Bila su 3 meča. 2 su bila plavi vs crveni a jedan je bio free for all. Sta ja tu branim a sta capture-ujem pojma nemam. Ne stignem ni da crouchujem a vec popijem metak. Spawnuju se iza mene, iznad, ispod…haos zivi. Ne razumem kako moze neko ovo da igre pre neke single plejer igre. Ovo je bas za klince.

2 Likes

To znaci da igra nije za tebe, vise mi lici da gotivis astro bot po reakcijama :slightly_smiling_face:

4 Likes

Nema skill lik.

3 Likes

Usporio si dačo,ubile ti sp igre skil

2 Likes

Neki indusi, indijci pricaju dok sam u lobby, sve sam to mute-ovao. Inace, naravno, ne bih dao Aastrobot za 20 ovakvih igara. Opalicu jos neku partiju. Valjda mogu da napravim 10 kilova po mecu :smile:

1 Like

Dacho ti si pro ali oni su all-star. :grin:

2 Likes

Kada ovo igraju svaki dan, svaki dan i tako godinama. Ja igram ozbiljnije igre.

OzbIlJnIjE iGrE

Super mario

4 Likes

Ti si jedan od onih koji je poslednji i jedini put igrao “super mario” na kineskoj segi tzv terminatoru, koja je zapravo prva mario igra koja je izasla na originalnom NES sistemu 1985.godine.

1 Like

E moj chodimire

2 Likes

1 Like

Korak po korak napredujem​:grinning: klinci šure ali ni ja nisam za podcenjivanje :grinning:

2 Likes

Sad ce da padne mnogo hejta, ALI

Super Mario je smece.

2 Likes

1 Like

Ajde bre mali nemoj da mi se spawnujes okolo

2 Likes