Цепаш Калођути на тетрису поред 2 добре конзолице које имаш у стану
Jer je tako u mogućnosti i ja igram apex u 30frejmova na switch
Lenjivac. Mrzi ga da ustane iz kreveta.
60+ fps na rog ally extreme
U srbistanu sam pa je ovo alternativa, kuci na PC igram
Jedva sam dočekao da završim kampanju da očistim hard disk.
Tako je kad nemas pro sa 2 tb
Bataljujem CoD, dosta od mene ovih 5-6 dana multiplejera. Jednostavno su previse dobri za mene i nije mi zanimljivo sustinski ne kapiram zadatke u mp, stalno smo na nekoj maleckoj mapi gde mi dolaze iza leđa itd i uvek sam u gubitnickoj ekipi:grinning: ja sam mislio da cemo da se krlljamo kao u ratu, fazon na nekoj planini, šumi …jedni preko puta drugih. Tako sam bar zamisljao multiplejer. Ovde mi izlaze protivnici iz gaca, iz dzepova. fazon krenes i eto ga na metar od tebe. Vracan se single plejer igrama, nije ovo za mene.
Battlefield ti je u tom fazonu gde više igraš taktički. Cod taktika nula, mozak na pašu i samo juriš i pucaš ili stojiš i pucaš snajperom, pritisneš A da se stvoriš ponovo i u krug. Objectives postoje da ih 80% igrača ne rešava… Prilično bez mozga igraš, drugar i ja igramo često i manje više ista priča svaki put. Za sada nas drži… Ali Battlefield je to što ti tražiš.
Edit: Ili odaberi da igraš na malo većim mapama, jer mi zvuči kao da si upao na Nuketown ili neku manju mapu gde ti se stvaraju iza leđa maltene. A i filtriraj modove koji ti odgovaraju, team deathmatch, free for all, kill conformed su ti modovi gde nema posebnih objektiva.
Bukvalno sam ja sličnu stvar hteo da napišem.
Battlefield je igra gde možeš da budeš defanzivan , da se štekaš , ili da jurcaš direkt u protivnike , svaki stil igre je moguć . Isto tako gameplay sam po sebi je sporiji jer su mape veće pa je retkost da dođeš na nišan protivnika odmah nakon spawn-a.
Hardcore ljubitelji COD-a , obično ne vole BF , jer zaista je moguće da se desi da 5 minuta u partiji ne bude nikakvog combat-a , naročito u conquest-u , kad se zadesi da obe ekipe trče na tuđu teritoriju , pa se mimoiđu u tome.
Isto tako više mi se sviđa koncept klase kako je odrađen u BF-u , naročito u kecu , gde imam ne znam ni koliko sati igranja.
Mada od relativno skoro sam počeo da igram COD , i moram priznati da se smanjila ta razlika u brzini kod 2042 i COD-a , ali je i dalje neuporedivo sporije.
Evo završavam dvadeseti gold, ima se vremena - s’ vremena na vreme
Kako se dobija da tako možeš više od 5 attachments staviti?
Gunfighter wild card , to ti se nalazi odmah posle onih perkova(nalazi se skroz dole u sredini kada otvoris loadout oruzja). Mislim da se dobija na fazon 33 levelu tako da ako si presisao taj level onda imas taj wildcard.
Mislim da sam baš juče prešišao 33. level.
Koristim inače za sad ovu istu pušku ja mislim, što sam je uzeo u kampanji, bila je jedna od ponuđenih.
Ja sam krenuo da levelujem svaku pusku na max , ali dzaba kada me uvati SBMM i ragequit-ujem. Cekam neki mod poput ground war-a iz cod mw2019 pa da mogu igrati na miru , velika mapa , mozes i da se stekas , mozes i da polako igras , ma mod za svaki playstyle…
Jao ja sam proteklih dana levelovao GOBLIN MK2 da dobijem gold camo i bila je MUKA.
Ali sam sinoc zavrsio. Sada mi ostao jos VAL da odradim gold da bih mogao na DIAMOND i Dark Matter na kraju.
SMGs nisam jos ni pipnuo ljudski. Prelazak sa Goblina na VAL je toliko olaksanje.
Upravo završio kampanju, iznenađujuće zabavno, sa dosta različitih nivoa i mehanika. Izgleda da vežbaju neke stvari za onu Destiny-like igru koju IW radi.