Call of Duty: Black Ops 6

Цепаш Калођути на тетрису поред 2 добре конзолице које имаш у стану :smile:

1 Like

Jer je tako u mogućnosti i ja igram apex u 30frejmova na switch

Lenjivac. Mrzi ga da ustane iz kreveta.

1 Like

60+ fps na rog ally extreme :smiley:

U srbistanu sam pa je ovo alternativa, kuci na PC igram

2 Likes

4 Likes

Jedva sam dočekao da završim kampanju da očistim hard disk. :roll_eyes:

7 Likes

Tako je kad nemas pro sa 2 tb :roll_eyes: :face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

2 Likes

Bataljujem CoD, dosta od mene ovih 5-6 dana multiplejera. Jednostavno su previse dobri za mene i nije mi zanimljivo :grinning: sustinski ne kapiram zadatke u mp, stalno smo na nekoj maleckoj mapi gde mi dolaze iza leđa itd i uvek sam u gubitnickoj ekipi​:grinning: ja sam mislio da cemo da se krlljamo kao u ratu, fazon na nekoj planini, šumi …jedni preko puta drugih. Tako sam bar zamisljao multiplejer. Ovde mi izlaze protivnici iz gaca, iz dzepova. :grinning: fazon krenes i eto ga na metar od tebe. Vracan se single plejer igrama, nije ovo za mene.

Battlefield ti je u tom fazonu gde više igraš taktički. Cod taktika nula, mozak na pašu i samo juriš i pucaš ili stojiš i pucaš snajperom, pritisneš A da se stvoriš ponovo i u krug. Objectives postoje da ih 80% igrača ne rešava… Prilično bez mozga igraš, drugar i ja igramo često i manje više ista priča svaki put. Za sada nas drži… Ali Battlefield je to što ti tražiš.

Edit: Ili odaberi da igraš na malo većim mapama, jer mi zvuči kao da si upao na Nuketown ili neku manju mapu gde ti se stvaraju iza leđa maltene. A i filtriraj modove koji ti odgovaraju, team deathmatch, free for all, kill conformed su ti modovi gde nema posebnih objektiva.

2 Likes

Bukvalno sam ja sličnu stvar hteo da napišem.
Battlefield je igra gde možeš da budeš defanzivan , da se štekaš , ili da jurcaš direkt u protivnike , svaki stil igre je moguć . Isto tako gameplay sam po sebi je sporiji jer su mape veće pa je retkost da dođeš na nišan protivnika odmah nakon spawn-a.
Hardcore ljubitelji COD-a , obično ne vole BF , jer zaista je moguće da se desi da 5 minuta u partiji ne bude nikakvog combat-a , naročito u conquest-u , kad se zadesi da obe ekipe trče na tuđu teritoriju , pa se mimoiđu u tome.
Isto tako više mi se sviđa koncept klase kako je odrađen u BF-u , naročito u kecu , gde imam ne znam ni koliko sati igranja.
Mada od relativno skoro sam počeo da igram COD , i moram priznati da se smanjila ta razlika u brzini kod 2042 i COD-a , ali je i dalje neuporedivo sporije.

2 Likes

Evo završavam dvadeseti gold, ima se vremena - s’ vremena na vreme :slight_smile:

1 Like

Definitivno omiljena puška, uz AS VAL.
(A sad idem da radim dosadne mašinke :roll_eyes:)

1 Like

Kako se dobija da tako možeš više od 5 attachments staviti?

1 Like

Gunfighter wild card , to ti se nalazi odmah posle onih perkova(nalazi se skroz dole u sredini kada otvoris loadout oruzja). Mislim da se dobija na fazon 33 levelu tako da ako si presisao taj level onda imas taj wildcard.

1 Like

Mislim da sam baš juče prešišao 33. level.

Koristim inače za sad ovu istu pušku ja mislim, što sam je uzeo u kampanji, bila je jedna od ponuđenih.

Ja sam krenuo da levelujem svaku pusku na max , ali dzaba kada me uvati SBMM i ragequit-ujem. Cekam neki mod poput ground war-a iz cod mw2019 pa da mogu igrati na miru , velika mapa , mozes i da se stekas , mozes i da polako igras , ma mod za svaki playstyle…

Jao ja sam proteklih dana levelovao GOBLIN MK2 da dobijem gold camo i bila je MUKA. :smiley:

Ali sam sinoc zavrsio. Sada mi ostao jos VAL da odradim gold da bih mogao na DIAMOND i Dark Matter na kraju.

SMGs nisam jos ni pipnuo ljudski. Prelazak sa Goblina na VAL je toliko olaksanje. :smiley:

2 Likes

Upravo završio kampanju, iznenađujuće zabavno, sa dosta različitih nivoa i mehanika. Izgleda da vežbaju neke stvari za onu Destiny-like igru koju IW radi.

Od uvek sam voleo pucacine, al kako mi je bo6 postalo da kazem “lak” gde imam po partiji 40-50 ubistava, presao sam na noz i mislim da se necu vracati na pusku :smiley: Jedan od razloga je kad ih ubijes kako vriste :joy:

Jedan kratak klip iz ove partije :slightly_smiling_face:

3 Likes