Call of Duty: Black Ops 6

Mislio je na glavne protagoniste, koji su nemi iz nekog razloga :grin:

2 Likes

64 bez umiranja :rofl: nema sanse :stuck_out_tongue:

Ides na Barracks - Stats - Combat record

Nije to Counter Strike. Na svjetskim prvenstima se igra na kontrolerima tako da oni najbolji igraju na njemu. Pa si donji i kad te zabode sa njima. :slight_smile:

Ali ne brini se, postoji taj Skil based matchmaking pa te stsvi sa nekim približno tebi. Evo ja danas upalio malo, veze nemam inače one objective šta treba da radim a i ne znam nešto naročito da pucam ali zabrših 'ladno 3 puta na onoj best play kameri u pola sata što sam igrao. U beti nisam uspio to za 3 dana što sam igrao.

1 Like

Ne brini i za to ima leka , prosto uzmes CoD na racunaru i na konzoli i ubacite se zajedno u mec i na jednom si afk , dok na drugom igras , samo moras da kreiras lobby na tom na kom ces biti afk i bukvalno njegov SBMM dobijas (koji je najnizi jer ima 0 killova tokom cele sesije) i killovi samo dolaze. Nekad stvarno taj SBMM koji dobijes moze da bude smor jer te ubace sa ljudima koji se znoje 300sati igrajuci…

Ma kakvi bez umiranja, mislio sam najvise killova u partiji, al sad videh da je 67 ( ova slika od malo pre ) :smiley:

Streak bez umiranja je 18

1 Like

Ja sam nekog utiska da ovaj @Djordje1990 igra samo CoD mp godinama. Nije ni cudo sto moze toliko da izdrzi bez smrti :grin:

2 Likes

Nije nego ima superkompjuter koji ima 4K, ali u frejmovima :grin:

4 Likes

Da ja vas pitam, imate li vi zivot? :smiley:

Salu na stranu, po meni, jedan od boljih COD-ova u prethodnih par godina.

2 Likes

neki bas i nemaju :grin:

2 Likes

Btw. ako ste bilo koji od ovih no death kill-streakova dobili u tzv. „Hard core“ mode, to se ne računa. :grinning:

Najviše mi smeta što nema quick resume nego svaki put kad ulazim u igru odvede me na glavnu stranicu pa dok nađem igru i kampanju sistem usput pronađe i neki sitan update pa čekaj i to, na kraju kad uđem konačno u igru nije mi više do igranja, najradije bih je ugasio opet.

Nego se sjetim da će mi sljedeći put biti isto pa odigram kao nešto. :roll_eyes:

3 Likes

Iskreno hard core nisam probao, previse mi je stresno i ne zelim bas da se sunjam. Core i jedini modovi koji mi se svidjaju su domination i hard point, ostalo mi je bez smisla i kao muve bez glave svako ide gde zeli.
Sinoc sam napravio 72 killa i zaokruzio na ukupno 2500 od izlaska igre.
Sve kazem krenucu kampanju svi je hvale, ali toliko uzivam u MP trenutno da ni ne razmisljam

4 Likes

Tako i ja takodje, otprilike. Mora biti neki core mode sa nekim objektivom.

Šalim se inače, gledam dosta klipova online ljudi igraju HC, pištolj sa prigušivačem i trčkaraju okolo i one shotuju sve redom gomilaju killove. :grinning:

Mislim ok ima i taj mode publiku, voleo bih kada bi se te medalje i banneri što se vode, bili jasno naznačeni u kom modu si dobio.

Nije isto da li uzmeš nuklearku u core ili HC, po mom iskrenom mišljenju je u HC dosta lakše.

1 Like

Danas stiže infected mod a 1.11 nuketown:)

Daj ground war iz cod mw2019 i da zavrsimo pricu :smiley:

nuke kidara

1 Like

Voleo bih da naprave video koliko sekundi je nekad trebalo u bo1,2 iz baze u bazu a koliko u bo 6

Još hijacked i standoff da ubace i meni dosta

Meni je kampanja dobra, zanimljiva, samo kratko traje… jedino me smara ono sa zombijima iskreno, sve ostalo ok i top, mp nisam jos igrao, igrao sam kad je bila beta i bilo je ok al full nisam. 8.5/10

2 Likes