Hmm… Ne znam sta je topology patch i ne znam da li ga ima, ali nebitno je ako ga abgx sam patch-uje, zar ne!? Imam jednu XGD2 igru i imam jednu XGD3.
topology patch je patch za lt 3.0 tj da moze da se cita igra na lt 3.0 e sad ako imas vec narezanu igru za lt 2.0 recimo to je kraj taj disk na 3.0 ne radi i obrnuto… ABGX ti patchuje ISO file i posle ga rezes po tutorijalu, tj sve ides po njemu ne mozes da omanes nista, i to je zlatno pravilo ides prvo ABGX pa uredno rezanje i znas da imas disk koji funkcionise pre svega a drugo bezbedan je za LIVE…
Prati ovaj tutorijal za koriscenje abgx-a i ujedno patchovanje igara: http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/3311-mega-tutorijal-kako-proveriti-patchovati-i-pravilno-narezati-bilo-koju-igru-up-to-date-24-03-2013-a.html A mozes i za rezanje XGD3 da ga pratis.
Pa, upravo i pratim taj tutorijal. OK, ukapirao sam sta je topology patch, ali to nije problem ako ce vec abgx da se pobrine za to. Samo moram da saznam da li je konzola LT 3.0 ili LT 2.0.
Elem, neko je negde ovde napisao da je onaj EEPROM Utility nepotreban za rezanje XGD2 igara. Da li za XGD2 igre moze da se zaobidje i onaj Elby driver, tj da se ne instalira?
Jos samo jedna sitnica…molbica.
Da li neko od Moderatora moze da vrati poslednje dve slicice iz MEGA tutorijala za podesavanje abgx-a? Ja ih ne vidim dok sve ostale vidim.
koje poslednje 2 valjda je sve tamo?
ajde sredicu ja to kasnije postavicu sve slike ako nisu tamo
EDIT:
Sve slike su pristune sve radi ok, udri REFRESH browser ti nije loadovao sve lepo
Ma, sve sam probao; i Refresh, i Mozilla-u, i Chrome…ne vidim ih. To su slike za podesavanje Misc Tab-a i za snimanje podesavanja, cini mi se.
aha nema ih
idi na MISC tab i samo namesti SPLITVID ADD IF IT DOESN`T EXIST
a snimanje pa pise majku mu dole ides na FILE pa SAVE SETTINGS to je bar samoobjasnivo
dodacu posle te slike
XGD2 igre samo provuces kroz abgx, u isti folder stavis .dvd i .iso i u imgburn odaberes taj .dvd fajl i stavis sto manju brzinu rezanja.
Dobro, to znam, to je jasno. Znaci, ne treba mi ni EEPROM ni Elby driver za XGD2 igre?
OK je, studiopvc. Hteo sam cisto da budem siguran 100% je vidim da se posle ta podesavanja opet load-uju…
Ne i ne.
OK, hvala ti. Tutorijal je na par mesta malo zbunjujuc pa bih samo da budem siguran jer mi taj Elby driver pravi probleme na racunaru.
Tutorijal je malo opsiran to elby ti je za burnmax rezac sa FW ako hoces da dobija idealne rezultate u granicam. Provuces, sredis i rezes, to dodato ti je vise kao dopuna podesavanja, 99% ljudi ne koristi to, nije ti potrebno ako sve radi i vidis da rezes.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Tutorijal jeste opsiran i detaljan i kao takav je odlican, malo me je bunila ova recenica:
Podesavanja za XGD2 su ista kao i za XGD3 igre, podesite sve isto da bude i greske nema,
pa sam zato pitao da li neke korake mogu da preskocim ili mora sve da bude identicno kao za XGD3 igre.
Onda podešavaj, skidaj i zezaj se sa drajverima. Ja više ne mogu ništa da ti kažem. Lepo si me pitao i lepo sam ti odgovorio. Tako smo rezali XGD2 igre pre i za vreme AP 2.5 do pojave XGD3 i niko od nas nije bio banovan ili imao problema sa loše narezanim diskovima.
Jesi mi odgovorio, ali tek iz 3. pokusaja. Eto, sta bi ti, npr. kao laik, zakljucio iz one recenice koju sam citirao, a da pritom zelis da narezes XGD2 igru? Iz recenice se jasno vidi da pise da treba podesiti sve kao i za XGD3 i na kraju ispada da ne mora da bude bas sve isto.
Nebitno, probacu pa cu videti sta ce ispasti.
Pa abgx moras da podesis da ti patchuje i verifikuje XGD 2/3 igre nema razlike, rezanje ima, u sustini mozes da i ne verifikovane xgd2 igre da rezes i igras ali XGD3 NE zavisno od LT+.
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Sa abgx-om mi je sve jasno kao dan i sa njime sam sve uspesno odradio. Jedino sam imao nekih nedoumica izmedju podesavanja ImgBurn-a za XGD2 i XGD3 igre, ali dobio sam odgovore na ta pitanja
ma sve je isto podesis kako treba po tutorijalu isto rezes i XGD2 i 3 nema greske…
Da, to sam shvatio do sada kroz ove nase male diskusije, ali jedini cilj mi je (bio) da izbegnem instaliranje onog budjavog Elby driver-a.
sada sam skinuo BurnerMax PAYLOAD Tool v0.15 upalio sam program ubacio verbatim disk i pisalo je BurnerMAX IS enabled !
Free Space: 8,738,897,920 bytes i hocu da narezem igricu…pa preko cega da narezem igricu xdg 3…