BurnerMax PAYLOAD Tool v0.15

procitaj u tutorijalima MEGA TUTORIJAL za rezanje, sve ono moras da ispratis kako bi narezao uredan disk, imas link sad u mom potpisu odmah ispod

evo ga ako ti lakse http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/3311-mega-tutorijal-kako-proveriti-patchovati-i-pravilno-narezati-bilo-koju-igru-up-to-date-11-06-2012-a.html

i nek je sa srecom :slight_smile:

Imgburn, imas ultimate tutorijal kako verifikovati i narezati igru :wink:

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

narezao sam sada gta 5 ubacio prvi disk da instaliram i stane instalacija na 2031mb i nece da nastavi…
skinuo sam Grand.Theft.Auto.V.XBOX360-COMPLEX

u cemu bi mogao biti problem ? :[

Lose narezano, nisi pratio ono sto smo ti dali vec ono za youtube-a, ako ces da radis po svome radi nemoj da se zalis posle, lepo smo ti dali sta da radis, trece ne spamuj svaku zivu temu za istu stvar

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4

Lose narezan disk, to je to. A i ne spamuj svaku temu, nego ponovo narezi, ali ovog puta po uputstvu iz Mega Tutorijala.

hvala i oprastajte ! :x

Evo jedno nubovsko pitanje sto se rezanja tice, posto gta v ne moze payloadom da se nareze na 4x, koje igre mogu? Diablo 3 na primer, da li moze?

Sent from my GT-S6500 using Tapatalk 2

To je do tvog rezaca ne do GTA V, rezac ne moze.

Za greŔke kriviti Tapatalk 2

Rezac je burner max podrzan, zasto ne bi moglo?

zato sto payload tool rezanje NE VALJA, vec smo rekli, on moze da nareze disk ali nikako ispravno, eto to je problem, treba ti punokrvni IHAS 124 recimo

Ako nista drugo pogledaj na kupindu, tamo sam ja uzeo prosle godine, moguce da covek jos uvek prodaje.

EDIT: Nasao sam jedan, saljem ti link na PP.

Mogu se sve igre rezati na 4x sa payloadom, ali kao sto Vlada kaze ā€œon moze da nareze disk ali nikako ispravnoā€ najbolje bi ti bilo da nabavis iHAS rezac i miran si.

Hvala, snacicu se nekako valjda

Jste da ih je malo teze naci odgovarajuce ā€œiHas rezaceā€ posto se vise ne proizvode, probaj pratiti redovno oglase, naletit ces na nekoga ko prodaje Xbox pa mu je ostao rezac…

Znam ali onda je pitanje da li mi se isplati i za koliko diskova… bolje mi je da nadjem nekog da mi reze igre.
Ako nadjem ispod 3 soma isplati mi se, ako ne onda mi se jednostavno ne isplati

Sent from my GT-S6500 using Tapatalk 2

Ja sam uz Payload na iHaS 124D Liteon narezao bez greÅ”ke GTA V tako da je itekako moguće. :slight_smile:

Sent using Tapatalk

Ma zavisi to od dosta stvari, prvo stanje windowsa, cipset, propusna moc magistrale itd… Ja imam i taj ihas124d, koji nareze svaki drugi disk, a imam 4 pc-a na koja ga probam. Dok imam i obicne ihas124 one normalne gde svaki nareze kako valja…

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4

Moze da se nareze ali morate da bacite par DVD zbog testa i trazenja optimalne konfiguracije i podesavanja na vasem PC-u.

jel ne dirati layerbreak? :slight_smile:

moze li neko da mi kaze gde mogu da nabavim sad podrzan rezac lite on ihas bilo koji od navedenih. Za rezanje Payload tool-om. Posto je moj odradio svoje :confused: