Lose narezano, nisi pratio ono sto smo ti dali vec ono za youtube-a, ako ces da radis po svome radi nemoj da se zalis posle, lepo smo ti dali sta da radis, trece ne spamuj svaku zivu temu za istu stvar
zato sto payload tool rezanje NE VALJA, vec smo rekli, on moze da nareze disk ali nikako ispravno, eto to je problem, treba ti punokrvni IHAS 124 recimo
Mogu se sve igre rezati na 4x sa payloadom, ali kao sto Vlada kaze āon moze da nareze disk ali nikako ispravnoā najbolje bi ti bilo da nabavis iHAS rezac i miran si.
Jste da ih je malo teze naci odgovarajuce āiHas rezaceā posto se vise ne proizvode, probaj pratiti redovno oglase, naletit ces na nekoga ko prodaje Xbox pa mu je ostao rezacā¦
Znam ali onda je pitanje da li mi se isplati i za koliko diskova⦠bolje mi je da nadjem nekog da mi reze igre.
Ako nadjem ispod 3 soma isplati mi se, ako ne onda mi se jednostavno ne isplati
Ma zavisi to od dosta stvari, prvo stanje windowsa, cipset, propusna moc magistrale itd⦠Ja imam i taj ihas124d, koji nareze svaki drugi disk, a imam 4 pc-a na koja ga probam. Dok imam i obicne ihas124 one normalne gde svaki nareze kako valjaā¦
moze li neko da mi kaze gde mogu da nabavim sad podrzan rezac lite on ihas bilo koji od navedenih. Za rezanje Payload tool-om. Posto je moj odradio svoje