BurnerMax PAYLOAD Tool v0.15

klasicna za x4 OPC on za x2 OPC off, verify cekiran

Koja je tačno razlika u OPCu za x4? Ja režem MK-003 diskove, bez OPCa i rade odlično igre, doduše Forzu Horizon nikako nisam mogao da pokrenem k’o čovek, uvek zapuca na loadingu, ali kako vidim nisam jedini po netu.

Trazi najbolju jacinu snopa za rezanje na toj brzini.

Sent from my iPhone using Tapatalk

101 put pricam, 2.4x i OPC OFF daje najbolje rezultate… kako god okrenemo…

Pitao je sta je OPC ne kako najbolje narezati igru.

ma znam sta je pitao nego se ja nadovezujem na OPC, jeste da on odredi snop koji je potreban na 4x ali ne radi uvek kako treba jer na prelazu sa layera na layer treba da pojaca snop a on to ne radi… zato sam rekao posle 2.4x OPC OFF :slight_smile: jer ide konstantno na 2.4x i sve lepo ureze dubinski, znas vec sta ti ja pricam :smiley:

Koga zanima procitace temu burnmax rezultati i videti to :wink:

Kao sto rekoh imam dva rezaca i nijedan nije podrzan a gle cuda komsija i prijatelj ima jedan na laptopu i on radi iako nije na vasem spisku. Normalno narezem igricu kod komsije. Pitanje koja je fora u tome da neki rezaci podrzavaju a neki ne, i drugo ima li na vidiku neko programce koje se omoguciti svim rezacima da rade “rezanje”.

pa da onaj spisak nije konacan, uvek moze da se proba, zavisi od cipa koji je na samoj ploci DVD rezaca… neki mogu da se “exploit”-uju neki ne, i eto to je cela fora… programce neko ne verujem jer kreator tog hacka je radio u LITE ON firmi zato ih i zna u prste i samo za njih i napravio custom fw…

Njih je najvise na ponudi.Kupio i ja ovaj naravno ne radi. Vraticu ga

Ne radi neke b. su prijavile rezace koji ne rade i ostali su na spisku, za taj pipnir svuda pise na netu da ne radi tj ispod spiska se svi zale da ne radi a da stoji na spisku.

Znaci rezac koji ima liteon Stampanu plocu radi 100% e sad ko kupuje od liteona to ne znam google je najbolji prijatelj.

BTW sinoc mi lose liteon narezao DVD na 2.4x prosao sve i verifikaciju= bacen, na 4x sa OPC sve proslo kako treba , radi i rezultati ekstra. Igra je resident evil revalation ima mnogo fajlova na DVD oko 19000, verovatno je to razlog.
Jos nesto svaki test sa kprobe daje druge rezultate da se ne cudite.

Super program rezem igre na diskove Pro4media i radi sve savrseno!

Jel ova alatka (BurnerMax PAYLOAD Tool v0.15) ima neke bitnije veze sa onim MEGA tutorijalom za rezanje igara ili se ona moze koristiti nezavisno, sama za sebe?

ima veze, ispratis tutorijal do kraja sve, ako nemas podrzan rezac za BurnerMax FW onda ides preko PayloadTool-a a sve ostalo se prati iz tutorijala

Hoces da kazes da ovaj BurnerMax PAYLOAD Tool v0.15 koristim tek kada dodjem do koraka REZANJE u MEGA tutorijalu?

ali samo ako nemas podrzan rezac a imas onaj koji moze na payload tool, onda pokrenes lepo IMG Burn ubacis disk unutra i u tom trenutku palis payload tool u pustas payload i videces kako menja velicinu diska u imgburn ce se promeniti desno u info o disku ce pisati veca velicina odmah

E, dobro.
Ne, nemam odgovarajuci rezac, ali za ovaj moj pise da moze BurnerMax PAYLOAD Tool v0.15 (Pioneer 111D). Hvala ti na odgovorima.
E, jos samo jedna stvar… Mislim da mi je ovo vec neko odgovorio, ali cisto da pitam; ako ne zelim da igram igre na LIVE, da li moram .iso igre da provlacim kroz onaj abgx ili jednostavno mogu da preskocim taj korak?

moras uvek jer bez toga neces ni moci da ih pokrenes na konzoli nije tutorijal tu samo za online vec za pravilno rezanje kao sto i pise…

Taj Pioneer je pitanje da li moze, pise da moze ali neki javljaju i da ne moze, probaj pa javi

Jbg, ja sam shvatio da abgx sluzi samo za LIVE. I ja sam svasta procitao za ovaj Pioneer, ali videcu sta ce biti, javicu!
Hvala jos jednom!

I za live i za patchovanje za LT+3.0( ako je ISO za LT+ 2.0) ako nema topology patch.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2