BurnerMax PAYLOAD Tool v0.15

Upravo narezah XCOM: Enemy Unknown (XGD3) po tutorijalu od Vlaxija i radi savršeno. :slight_smile: Hvala još jednom, nakon 10 bačenih diskova na pogrešna rezanja.

Also, predlažem da se odradi Clear OPC History pre svakog rezanja.

Da li ima vesti o nekom upgradu za payload tool ? Meni licno nije radilo…imam ASUS 24B5ST…nareze on meni, ali na xboxu nevidi igru :confused:

Nema nove verzije za sada.

Rezao proverio radi ko sat ja prezadovoljan.

ASUS 24B5ST radi, spržena FIFA 13. Na Xboxu uredno instalirana na hdd i radi bez greške.

TSST TS-L633B ne radi.Iako na sajtu pise da je podrzan.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Odradi update FW-a pa probaj

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2

Izabacuje error kad se reze.Oko 49%.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Disk ti puca prelaskom na drugi layer, na kojim diskovima rezes? Ako ne rezes sa Verbatim-om kupi Verbatim i probaj ponovo narezati, ako ti i onda puca vreme ti je za novi rezac…

Verbatimovi su diskovi.Vjerovatno je rezac otisao,to mi je rekao lik iz servira kad sam reinstalirao windows.Nego koji da uzem sebi rezac?Jer koristim laptop.

I naravno moj rezac ovo ne podrzava imal jos kakva metoda bas mi se igra Forza 4…

Ima jos 2 metode…

A to su?

Milane nemoj si taki :smiley:

kupis odgovarajuci rezac ili nadjes onaj koji podrzava payload to su te dve metode

Kupis original ili kupis vec narezanu verziju… A trecu opciju je naveo studio, nje se nisam ni setio… :smiley:

1. original
  2. narezana kopija
  3. rezac + verbatim + podesavanja PC :slight_smile:

Opcija broj 1. svakako pobedjuje :slight_smile:

Imam dva rezaca i ovo ne radi na nijednom od ta dva.
Ranije sam rezao truncate metodom a sada kada sam promenio neke paremetre na img.burn. nemogu ni tako da ih razem.

ne preostaje ti drugo, ili kupi neki od podrzanih rezaca ili smaraj nekog da ti reze, ako ima podrzan rezac

Kod rezanja sa Burner Max Payload koja su podesavanja za imgburn.

Evo ti kompletan tutorijal: http://www.xboxrepublika.com/tutorijali/3311-mega-tutorijal-kako-proveriti-patchovati-i-pravilno-narezati-bilo-koju-igru-up-to-date-24-03-2013-a.html
Pogledaj malo po forumu šta ima od korisnih tema, u većini slučajeva ćeš brže dobiti odgovor.