Phil je potvrdio da će sve Bethesda igre biti ekskluzive. Mislim da je sada jasno.
Slabo domaći mediji prenose ovu informaciju kao da im je žao
Usao sam samo da bih procitao komentare. Evo vristim od smeha. Hahahahaha
A ni godinu dana ne prodje.
Phil prica kako vetar duva i neke genericke korporativne floskule, tako da njegove reci za mene imaju 0% relevantnosti i tezine.
Ali bitnije je ono sto radi, a ovo je svakako odlican potez za Xbox.
Svakako, tu nema diskusije. Mada pomalo deluje neozbiljno kada vise puta demantujes samog sebe.
To rade svi korporativni “storytelleri”. Stiv Dzobs je takodje sebe demantovao sa velicinom ekrana.
Kad svi samo pričaju o ekskluzivama onda i ti kreneš na tu stranu jer te ljudi “namerno me razumeju”. Evo, Xbox ima ekskluzive, ne znam šta sad ne valja lol.
‘‘namerno ne razumeju’’
Da odgovorim u tvom maniru …lol
Ne razumeju oni svoju publiku, sreca pa imaju novca da koriguju svoju gluvocu.
Ane ne razumeju svoju publiku zašto onda koriguju bilo šta?
Pa da, ali dobro je da jesu. Ne vidim samo tačno čemu pozivanje na te stare dane. Mož’ misliti, kompanija promenila smer.
Reče i sony samo ekskluzive na ps pa stigoše polako i na PC
Uvek!
Samo ih još nema na vidiku
Za Microsoft bi bio pun pogodak da posle par godina stignu na PC inace nemaju tezinu pravih ekskluziva dok se mogu igrati na dve platforme, ali svakako veliki pomak na tom polju. Polako se izjednacavaju sa Sonijem jer i oni polako preleza na politiku vremenskih ekskluziva.
Zašto bi čekao par godina kad možeš odmah da zaradiš mnogo više prvog dana na PCju. Za MS nije bitno gde igraš nego da se pretplatiš ili kupiš igru od njih.
Gamepass za PC je jos uvek ipak dosta slabiji nego na konzolama, tu je ipak nekakva razlika.
Ne znam da li mozes zaraditi vise. Pitanje je koliko je vlasnika Xboxa prodalo konzolu i sada skida pirate preko torenata.
Cini mi se da ovo sto @Oblakoder predlaze jeste neka bolja varijanta za samu Xbox konzolu. Ali nema od toga nista, MS gura PC zbog Windowsa, to je delimicno njihova platforma, i tu se zavrsava svaka slicnost sa Sonijem.
Dosta ljudi kupuje MS igre na Steamu, nije vezano za Game Pass. Trenutno je Forza Horizon 4 tamo najprodavanija i to po punoj ceni. Da su je tamo stavili prvog dana kada i na Xbox One, bila bi još prodavanija.
Ovo za pirateriju više nije relevantno. Da, imaš ljude koji piratizuju na PCiju ali i dalje imaš izdavače koji isključivo izdaju na PC i do sada nisu propali zbog piraterije.