Meh, tvoja sahrana…
Hvala na lepim recima, bas dolicno za jednog moderatora.
Bob kao sto sam ti vec rekao, malo pretjerujes… Da Activision je gramzivo govno, jeste… Da svake godine izdaju igru, bez nekih pretjeranik noviteta, izdaju… Al opet…
Oko auto aima, ne stoji ti to brate, takodje oko perkova ti ne stoji, jer svaki perk, dodatak, ima nesto sa druge stane za balans. Onda oko letilica. Kada igra ekipa, ima par momaka i iz Srbije ( Milosh the great, Boris, D bro Sabatz… ) protivnikov helikopter, choper… i ne stigne se pojaviti, vec je srusen.
Ja samo ne razumijem, ok Cod je igra za noobove, pa neka PRO igraci sa bf dodju i prave reda…
A tesko je da se mozemo uskoro nadat nekom hc fpsu tipa killzone2… jer kz2 je popusio kod gamera, u prevodu vecina ne zeli hc pucacine. Pa zato imamo razne cod-ove, bf…
Pa zato i imam 20h igranja zato sto je igra nevidjena glupost i koristi engine od pre 5 godina!!!
I meni je COD SP bio veoma interesantan ali od cod mw2 FAIL!!!
mislim da ti je Titan zelio da kaze da 20h nije dovoljno da ocjenis neku igru…
ja da sam bf2 dao 20h, nebi ni dolazio pametovat o to igri. sjecam se prvog meca u bf2, 5-6 puta ginem za redom, od snipera u zbunju. fino me balonja vidi, pritisne select, iznad mene crveni trokutic, a on po trokuticu udri i eto mu killova…
Ipak, ne mozes negirati zabavu koju nudi Black Ops. Evo jedna od mojih prvih partija koja je trajala priblizno 40 minuta:
Ti si rekao nemaš 20h od celog serijala, a sada kažeš da imaš 20h u jednoj igri! Nauči lepo da se izraziž pošto te niko neće razumeti.
Kako ti je mogao prvi deo da ima zastareo engine to se ja samo pitam? Možeš da kažeš da u odnosu na World at War Black Ops ima relativno zastareo engine, ali vremenska razlika je svedena na dve godine što i nije toliko strašno.
Serijal - Svi delovi neke igre, filma, itd.
Igra - je jedna igra.
PS: Engine ti nije stvar koja treba da se pravi svakih šest meseci ili godinu dana jer ćeš se susresti sa puno problema. Bolje da se jedan napravi kvalitetan engine i da se posle nadograđuje.
@Bob Marley
To ti je večna bitka da dokažeš da si ti upravu. Ukoliko se nešto ljudima više sviđa teško će promeniti mišljenje iako si ti upravu. Koliko sam shvatio stariji si od mene i to bi trebao da svatiš.
Evo ti čist još jedan primer Killzone vs Halo! Dok ne nabavim PS3, a nadam se da ću ga nabaviti sledeće nedelje, za mene je na osnovu utisaka bolji Halo.
Meni je jedna od najzaraznijih multiplayer igara ikad black ops
Ovo sam snimio nakon duže pauze od nekih četiri meseca. Pitam se gde je ovde auto aim?
Edit: Stavio sam neki krš slowmotion. :/]
Istina je, isto se moze reci i za tvoje reci “da ubedjujem ljude da je Black Ops…” - to nikoga ne mozes ubediti, a i zasto bi te neko slusao, ako uziva u igri? Meni, ako je igra dobra, bas briga da li je ceo svet voli ili mrzi, ako meni odgovara. Bob Marley je hteo da izmeni svet, iz pravih razloga. Ti zelis da izmenis tudje misljenje, zbog svog. To jednostavno ne ide tako. Ako ti se igra ne svidja, sta te onda briga da li je drugi igraju ili ne? Pusti nas da mi igramo, ti igraj sta se tebi svidja, svi mirni! A ovakvo ubedjivanje, dovelo je do stvaranje jedne velike VS teme, koja je rupa bez dna.
Bice toliko argumenata sa obe strane, neki dobri neki losi, a jedno je sigurno, bice ih toliko kao kad bi 1 podelio sa nulom.
Tako da, moj predlog je, da svi budu srecni sa onom igrom kojom igraju, a ne da budu mrzovoljni zbog onog sto drugi igraju. Umesto da uzivas u igri koju volis, ti govoris o igri koju ne volis.
Igraš li ti neku igru za koju mi ne znamo možda, pa je ona bolja od ova dva naslova.
Obe igre su preterane, meni cod više, tebi bc2… Jesam li ja možda rekao da je BC2 nula? Kako samo možeš tako nešto napisati, bre ****š li ti šta???
CoD fanboy power is strog here.
Uzivajte u svom CoD, ne vredi vama pricati, mogu da diskutujem sa ljudima koji igraju FPS igre vec 15-tak godina, a ne sa CoD generacijom, vam je to first and last FPS koji ste igrali izgleda.
Kao sto sam vec rekao, nije ni cudo sto volite da igrate CoD kad igra sama ubija i nisani za vas.
Najsmesnije sto branite CoD koji vec godinama unazad samo muze pare, ista igra, samo malo drugacije mape.
CoD je umro sa MW1, ovo sto sad izlazi vise nema veze sa mozgom.
donekle se slazem sa Marlijem,inace cod 1 mi je bio jedna od prvih igara i jako mi se svidela,posebno drugi deo dok kao sto rece marli posle Modern Warfare-a Cod nije ono sto je bio nekada,imali su lepu ideju da prebacuju [cod mw,pa cod 5] ali nije to to…
Sve u svemu odigram obe kad izadju,tako da su mi manje vise jednake…
Ne znam da li poseduješ Xbox 360 i da li si prikačen na Live, ali možeš da vidiš da se najviše igra Bad Company 2.
Koji to FPS pre 15 godina možeš da porediš sa ovim sadašnjim? Hoćeš da mi kažeš da Duke Nukem koji sam prešao koristeći strelice na tastaturi može da se poredi sa današnjim naslovima? Varaš se.
Ja igram fps igre od Quake III Arene i Unreal Tournamenta a to je vise od 10 godina (mislim da su obe igre izasle '99 ali nisam siguran) s’toga ja nisam COD generacija ali izmedju BF i COD ja sam za COD (jednostavno mi se vise svidja COD).
I ne mislim da je COD umro sa MW1 (mada mislim da je MW1 najbolji COD) vec sam bas bio prijatno iznenadjen Black Ops-om (kao da su mene pitali kakve mape da prave jer ja licno volim male mape 5 vs 5 ili 10 vs 10) za koju smatram da je najbolji COD u poslednjih par godina, tacnije od MW1 pa nadalje
Imam Xbox, LIVE nemam jer nemam novi FW, ne daju mi se opet pare za flash.
Gde da vidim da se najvise igra BC2 ? Ja znam da na PSN-u uvek od 15 tak online ljudi min 5 igra BC2. Zna da nas bude i po 15-20 nekad.
Pricam o Quake 3, Unreal, koji su bili keva za ove Halo, CoD igre. Tu se trazio skill i nije bilo autoaima i perkova.
Koji crni Duke, ja ne znam dal je ta igra i imala MP.
Da si proveo jedno vece na Liveu sa nama, video bi da igramo Gears 2, BC2, nikad Black Ops.
Ne diraj mi Dukea.
FPS ti nije vrsta igre koja mora da ima multiplayer.
Duke Nukem ti je bio pre 15. godina, a ne Quake 3.
Imao je Duke mp, naravno.
Realno, klinci danas sabijaju CoD i BC isto kao i nekada Quake i UT. Meni se licno ne svidjaju ti perkovi i vise bih voleo posteniju borbu gde odlucuju samo refleksi, brzina i iskustvo… Ali, to je ono sto motivise ljude da igraju, a moji refleksi su previse zardjali pa mi je onda zgodan izgovor sto nemam nista od naprednih opcija.