Battlefield V je i zvanično mrtav

I also zvanično nije potvrđeno danas je objavljeno da battlefield V ovog leta je i zvanično mrtav i neće biti više ičega osim nekih osnovnih stvari. Što je po meni jako lepa vest jer je ovo kraj najgoreg i najglupljeg battlefielda ikada.

Što nas dovodi da uskoro možda već ove godine dobijamo battlefield 6 ili sledeće godine… Ja se nadam da će se vratiti u bf 4 i da će napraviti stvarno battlefield.

2 Likes

Steta. Vracamo se u smaracko super ultra mega future sranje.

Ja bih rekao vracamo se na bf3-4 koji je vrhunac ovog serijala.

2 Likes

BF moze biti samo 1942 :rofl:

Posle bf v koji je govno na više nivoa sumnjam da može gore…

Bas to BF3,4 dve najbolje igrice.
Tu sam se bas dobro zabavio.
Samo menjaju se vremena, sada su popularne igrice kao PUBG, te Royal ili kako se zove.
Meni su odvratne do bola…
Tako da ne verujem da sta god da izbace sada da ce biti ok.

1 Like

Hvala bogu, da dodje kraj ovom mučrnju više.

BF je uz CoD najveći FPS i vrlo lako mogu opet da isplivaju na vrh. Setimo se gde je CoD bio kad je izbacio IW, a vidi ga sada.

1 Like

Ja sam jedno vreme gotivio BFV i ti na samom pocetku, ali posle kad sam presao na cod shvatio sam kako je zapravo bas lose uradjen…tragicni

1 Like

Sinoć odigrao jedan meč,bila ona nova mapa sa japancima i svi živi snajpuju,u okviru squad-a niko ne hiluje ili baca municiju i stvarno mi se zgadilo koliko je igra ostala na tim ludacima

BF V sam bukvalno dobio za dzabe malo po izlasku i nije mi se bas svidela da me drzi duze od par sati. Jbg nije nikome legla izgleda.

U početku je i bila ok posle kako su počeli da je popravljaju tu je polako izgubljen kompas i došlo je do ove situacije da su svi ravnodušni.Da ima grafička nadogradnja na mid range konzole bf4 igrao bi i danas dan

Ma ja sve BF igram na PC ali to je to. Isto g drugo pakovanje. Prosto mi nije to to kao BF 4

Najviše sadržaja od oružija,vozila ,mapa onda mogućnost nadogradnje oružija koja je odrađena po meni najdetaljnije od svih igara

1 Like

Bad Company 2 ftw :slight_smile:

Po meni neprevaziđen… Trojka je isto bila super, četvorku sam malo igrao…

Samo BF: Hardline! :stuck_out_tongue:

Generalno BFV i nije bio toliko loš, imao je veliki broj igrača koji su igrali igru sve do trenutka kada su ubacili imbecilni 5.2 patch na kraju 2019. Tada su upropastili igru i više se ni najokoreliji igrači BF-a nisu vratili igri, uključujući i mene.

Zaista mi je žao sa jedne strane, da nisu dirali igru sa 5.2 i promenom damage/štete sa oružijem verovatno bi situacija bila dosta drugačija. A da su dodali mape sa iskrcavanjem D-Day kao što je to bilo sa Pacific mapama ili otvorili istočni front, bilo bi sjajno. Ovako su upropastili sve.

Ispade na kraju da su EA i Dice prevremeno pustili igru, održavali je na aparatima 1.5 godinu i na kraju digili ruke. Sramota za serijal kao što je BF.

Kao neko ko je igrao sa VELIKIM zadovoljstvom sve delove, doveli su me do stadijuma da ću verovatno zaobići naredni BF, jer im neverujem više ništa. Taman i da uzmem novi BF, uvek će biti straha, da će imbecili opet krenuti da menjaju stvari na gore posle 1-2 meseca.

Mišljenje sa kojim se u potpunosti slažem:

2 Likes

Ove jeseni bože zdravlja black ops Vietnam da se igra a bf samo uzmem na popustu od 10$ max

Druga igra koju je EA izbacio i ubio čim je video da nema para… mass effect andromeda je isto tako pljunuta sa obećanjem da će biti ekspanzija, da će igra biti sređena i na kraju je samo rečeno end of the Game… Ali kako njih nije sramota da izbacuju ovakve igre meni nije jasno…
https://youtu.be/7KWkao73HuU
A da ne govorimo o anthemu koji je bio prevara od trailer reveala pa do sada… Prekidaju bilo kakav rad na mass effectu jer je uništen do maksimuma, ceo tim prelazi na anthem koji je sada već uništen do maksimuma, da bi i to batali i prešli na novi dragom age…
Samo se nadam da će sledeći bf biti bf a ne raspalo sranje kao sve ea igre u zadnjih nekoliko godina…

2 Likes

Ne vidim povod za optimizam. Sam si rekao da vec godinama nista krsteno ne prave tako da ne vidim kako ce se ta prica promeniti.

Još bolje vesti nakon ovoga da je bf v mrtav.
Serveri na bf 4 su puni, odnosno dosta je porastao broj igraca, vracaju se ljudi na bf 4, pretpostavljam i na bf 1.

Ja veceras igram BF 4, ako ima neko da hoce ajde, igrace i atefi sa mnom. @SlobeX @jahalang0112 @Djordje1990 vi?

1 Like