Battlefield V je i zvanično mrtav

Što nisi skinuo, mislim da su i dalje free ili su bile free. Ja 4 nemam skinuto ali i ne znam da li bi mogao igrati sada sa onom očajnom rezolucijom i još očajnijim detaljima… Mada bih mogao skinuti i probati.

jebem ave vas sto igratw rezolucije i detalje a je igru.
eto, rekao sam i to :wink:

Stavio da se skida. Taman sutra možemo da probamo.

2 Likes

Na cemu? XO?

Da…

Aj da nadjem da stavim i ja za sutra.

sad nas ima 4 već, da na xo. ja sloba alex i stefi

Samo da ga nadjem posle.
Ako nemam uzecu ea acc. svakako ima premium u vaultu.

Gledam sinoc Origin i oni ladno traze za umrlu igricu koja je i zvanicno mrtva 50-60€ reko ovi se drogiraju 100%

Hhahaha igre od pre 5+ godina traže 10+$ za dlc… Pare su pare

a witcher 3 20$ za blood and wine :smiley:. Mada to su igre sa razlicitim statusima.

Da ali je i često na sniženjima pa se može uzeti za 5-7$… A na istom sniženju možeš naći full kolekciju za 20$ :smiley: ali treba reći da su za sve bf igre jedan period davali free sve ekspanzije pa čak i premijum…

https://youtu.be/tAFMIPkPDeQ

Danima se kanim da odgovorim na ovaj tvoj upis i konačno sam upalio PC pa da počnem.

Prvo da počnem od najave BF V, gde se od starta znalo kakva će ova igra biti, odnosno slutilo se. WW2 je setting igre, a prvi trejler je ovo:

Tu smo znali da nešto ne štima. Igra izlazt sa ukupno 8 mapa, od kojih su bar 5 ili 6 loše. A ove ostale što nisu loše su medokritet.

Medic klasa je obesmišljena pošto svako sebe sada healuje.
Support klasa je obesmišljena jer svako može da uzme ammo od supporta i na supply stations.

Pucanje. E ovo je poseban element igre. Svaka puška ima odvratan osećaj pucanja, odnosno kao da pucam manč melou a ne metke, sa sve onim zvukom, FUJ.

Atmosfera u igri je prazna, svaki meč se oseća kao da nema nikoga nigde, partije nisu dinamične i sve je nekako mrtvo dok se igra. Ovo je počelo malo da se menja sa Iwo Jima i Pacific Storm ali su opet posle toga sve pogrešno uradili.

Prva mapa posle release igre gde je igra imala očajan dizajn mapa je došla 6 meseci nakon izlaska igre, u maju/junu 2019. čini mi se.

Gde je ono da vučem saigrače u cover? Nema ni dan danas.

Sve je sporo i traljavo rađeno i ubacivano u igru.

Igranje sa ionako smešnim gunplay-em i TTK malo malo pa menjaju, sramno.

Protivnici i dan danas se jednostavno ne vide, stope se sa igrom i to je day 1 issue koji i dalje nije popravljen, niti će.

Jednostavno sve što su probali ili hteli nisu dobro uradili i upropastili su.

Naziralo se možda da će igra biti bolja sa Pacifikom ali su i tu šansu prokockali i upropastili sve.

Onda još jedna stvar, koja se nadovezuje da se protivnici ne vide, a tu su čuvene MMG pučke, gde da bi pucao moraš da ležiš ili da si naslonjen na neki prozor, zidić… Bukvalno moraš da kampuješ da bi ih koristio i te puške su 80% ionako beskorisne Support klase.

Ne znam ovo mi je sve iz glave što sam se setio, grozim se kad pomislim na BF V. FUJ FUJ FUJ.

I da, za one koji ne znaju zašto nema Double XP u toku korone a BF 3,4 i 1 ga imaju. Ovo je odgovor DICE tj njihovog community managera na to:

2XP, it just doesn’t work for BFV (even though we had it for the last 4 BF

From what I’ve been told, **the tech isn’t there** for it. They’re looking at options, but I don’t have any further details yet.
  1. godina - Double XP, THE TECH ISN’T THERE.

I tako, konstantni bagovi, odlaganja, otkazivanja content-a doveli su do ovoga danas. I hvala im, da se ne mučimo više.

2 Likes

Battlefield V je sramota battlefield serijala. Sada upalio battlefield 4 I oduševio se mapama i svemu ostalo,. Battlefield V Kada sam zadnji put upalio toliko se smorio mapama da je to čudo jendo…

https://youtu.be/AyoqnW2I4zQ

3 Likes

Evo i ekipa sa PS4 se vratila na BF4.
Mada verujem da će i to biti kratkod daha. Nekako je COD MW preuzeo primat za igranje.
Bojim se da narednih 1.5-2 godine nema ništa od novog BF-a, tako da ćemo izgleda peglati više COD.
Meni žao, da jednostavno ne mogu opisati koliko, ali takva je realnost.