Battlefield 6

grafički glitch mi se javio 2x u prvom vikendu, jednom sada. zvuk sve savršeno oba vikenda. isto tako, ne znam šta za igrača, ali nikakve probleme nisam imao.

što je čudno, nema laga, nema ničega, baš je sve bilo smooth sailing.

2 Likes

Kritika uopste nije na mestu , cak i da su ljudi propadali kroz zemlju. Napisao sam 10x ljudi , ovo je beta

3 Likes

Ma bice savrseno na izlasku :joy:

1 Like

Čak i u ovakvom stanju da je izdaju, ovo je bolje i ispeglanije od 95% MP igara koje danas izlaze.

Mislim DF likovi su rekli da je sve besprekorno…

5 Likes

Ma gledao ja strimove. Ne deluje meni ovo lose uopste. Nekad se previse drami i preuvelicava.

Ok sve je onda top

Mozda na boxu krešuje igra. Mi svi igramo na sonyju i pc

1 Like

I ja sam igrao na pleyci i počne na trenutke da bude zelena slika

Ja na pro igram. Nema toga. Radi mogu reci savrseno.

3 Likes

To, no issues.

2 Likes

Ovo mi se desilo

Ja se sit izigrao 4 dana… Bilo je situacija kad mi je došlo da skočim glavom kroz tv, ali generalno je sve pozitivno :joy: Lično nisam imao neke bagove i sl, meni je ok radilo dok je drugar sinoć imao upravo ovo da mu bude u trećem licu na kratko, tj da kamera stoji fiksno, a on se kreće kao da igra Resident Evil 1 :joy: A drugi drugar sinoć je imao neki crash dva puta gde je morao celu konzolu da restartuje. E sad da li je zbog ove igre ili nešto drugo, ne znam.

Generalno utisci su pozitivni, bilo je kul za promenu maknuti se od CoD-a i sl. Opet ima idiotskih igrača ali to nije igra kriva. Nebo i zemlja razlika kad je normalan tim i ljudi znaju šta rade. Empire State mi je definitivno najbolja mapa. Što je najjače, igrao sam na Performance mode koji mi izgleda kao da radi u 50 fps-a i to jedva. I onda sam bezveze prebacio u Balanced mode tu je radilo mnoooogo bolje nego na performance u stabilnih 60fps-a, plus je izgledalo bolje tako da sam bukvalno progledao. S tim što je u Firing Range bilo 30 iz nekog razloga ali to mi je bilo nebitno.

Dogurao do 20. levela, najviše igrao sa onim default machine gun-om koji mi je stajao kao primary u svakoj klasi osim za Reacon, i sa pumparicom kao secondary oružje kad sam Assault klasa. Najviše ubistva u partiji sam imao 37 čini mi se, a najviše 39 ljudi oživeo u jednoj partiji. Inženjer klasu sam igrao najviše, i medic po potrebi. Skidao sam avione i helikoptere na sve strane. Tako da generalno pozitivno.

Da li sam spremam da ispljunem 70e za igru, i dalje nisam siguran. Videću kad konačno izađe pa koliko sadržaja ima, da mi zaista drži pažnju bez da me ekstremno brzo smori za taj novac. Ali napokon nešto da oznoji CoD.

1 Like

1 Like

1 Like
2 Likes

1 Like

Prženiceee :sign_of_the_horns::joy:

5 Likes

To oni malkice prozivaju CoD na pocetku trailer-a? :smiley:

5 Likes

1 Like