Battlefield 6

1 Like

1 Like

Ovaj trailer me je podsetio na generale i uvodnu spicu

Premocno

2 Likes

2 Likes

Kaze mi drugar da je igral zatvorenu betu, valjda dobio pozivnicu preko bf labs. Open beta je navodno sledece nedelje

Iskreno posle tih silnih testiranja od strane igraca ako nisu skontali od njih sta trebaju da naprave onda su bolidi i to je kraj. Mada glavna stvar koja ih je dotukla je to sto nisu imali nesto u fazonu Warzone-a , a mogli su da naprave nesto slicno aham Battlefield Heroes da se oziveo u tom modu mislim da bi grabili novaca i novaca…

2 Likes

Ma moze da bude dobar koliko hoce ali PC/konzole cross play je besmislen. Nije realno. Sta uradise od gaminga.

2 Likes

To je baš bezveze, izbegavam igre gde se taj crossplay ne može izbeći.

Što ne bi moglo, kada je moglo i u BF2042 da se ugasi crossplay?

Ugasis i igras sa 40 ai igrača :grin:

1 Like

Bolje svakako nego da igram sa PC igračima :+1:

1 Like

Vidi neko igra sa botovima i uziva ali za mene pucačina to nije ako nema čistog PvPa tj zavisi od igre do igre ..
Igram trenutno Arena Breakout mix pve,pvp i zadovoljan sam jer je ai bas dobar ali u BFu mi nema smisla igrati protiv botova.

Ne znam kakva je situacija u BF2042 sada, ali dok sam pičio na PS5 nisam imao tih problema, relativno brzo su se nalazili mečevi, pun broj ljudi na serveru. Crossplay naravno ugašen.

Dok na HLL npr. koji i dalje s vremena na vreme pikam, stalno mi je uključen crossplay, ali tu pod crossplay ne spadaju i PC igrači. Oni su sami za sebe (Steam i Epic).

1 Like

Meni posle ovog trailera, odnosno objave za BF6 deluje kao da su se vtatili u doba BF3, što je odlično, čekam sada da vidim kakav je MP za njega, ali dok ne probam betu, nema suda sa moje strane. Nadam se da neće biti isto smeće kao BF 2042, nego čist i dobar BF kao BF3 i BF4.

1 Like

Mmm bebo

3 Likes

Jel ima neki gameplay sa avionima? Samo sam heli i tenk video

Slabo, ali vidjao sam par. Biće sledeće nedelje.

BF6 ima fenomenalne detalje koje taman dodaju onako doživljaju. Tipa omiljeno mi je bilo da vučem downovane saigrače u cover pa da ih tamo oživim. Ili da se uhvatim nazad da visim sa tenka i da ga koristim kao brzi prevoz. Ima baš kul mehanika koje su još davno obećali a nisu nikada implementirali.

4 Likes

Iskreno meni se ovaj snimak svidja:

Ono što me je plašilo, ispalo je da nije. Ako je ovako, meni odlično, stvarno je BF3.
Jedino što su napravili više u COD fazonu, tako da mi je jesno žašto se povuka priča oko razdeljenja izmedju vojnika po klasama, u COD-u toga nema, tako da očigledno ni u BF-u je neće biti.
Ali meni se svidja, ostaje samo da probamo i vidimo koliko je doboro uradjana igra.