Battlefield 6

Svetu je tesko ugoditi.

2 Likes

Zato sam i rekao da je potreban kontinuitet igranja. Mesec dana konstantno i ime da se igra bez problema. Povatas sve i neces ni obratiti paznju na ono sto te sada buni i nervira.

Igraj onda BF4? :smiley:

1 Like

Ma igra je GOTY :wink: Meni je nevidjeno zabavno i jedva čekam veće mape.

Ovde možete vašu statistiku prvog vikenda bete da pogledate:

2 Likes

Jel ovaj Rpg može zapravo da ubije nekog ili je tu čisto reda radi…? :joy: 4 lika u uskoj uličici na gomili, ja nategnem rpg direktno u njih: “suppression +5”, wtf…??
Svi ostali živi i netaknuti. Igra očekuje od tebe valjda da gađaš rpg-em kao snajperom, direktno headshot ili ništa, eksplozija se ne računa. Nategnem još dve rakete u njih, ma ništa bukvalno, zgrada se raspada pored njih ali oni živi i zdravi.
Samo na vozila deluje izgleda…

Ne znam za vas al sens na mis ili dzoj je skroz sjeban da se ne moze namestiti

Podesio kao na onom videu, sve top

3 Likes

bice ovo bas popularna igra, ljudi su se uzjeleli prave pucacine, a warzone je podbacio. Ja sam je izbrisao jer nemam zivaca, ali bice ovo pun pogodak za njih.

Direct hit, kill, pored njih, enemy suppression.

Oduvek je tako bilo u BF-u. Nije ovo Quake :smiley:

1 Like

Ne, nego je “realistična pucačina”. Idiotski malo da rpg nema splash damage, a raznosi zidove oko njega. Logika onda da granatom moram da mu dam headshot da bi naneo štetu.

Ne znam šta da ti kažem, ta pravila su od prve BF igre u franšizi, tako da je to nešto na šta se žališ staro 20+ godina.

Svaka igra ima pravila koja se prate.

To je isto kao kada bi rekao da u RTS igrama je čudno i nerealistično kako RPG vojnici ne mogu da ubiju druge vojnike, a raketa raznosi zgrade i vozila. Što realno jeste tako, treba mi fazon minut ili više da ubiju drugog vojnika. čak iako ih direktno pogađaju.

Kada bolje razmislim, ova mehanika je svuda zastupljena.

Inače, Battlefield nikada nije bio realističan :D. Evo Hell Let Loose je “realističniji” recimo i još par igara tog tipa. Realističan je samo po pitanju prezentacije i atmosfere.

Igra ne prašta. Čim staneš dobiješ po vugla :grin:

1 Like

Znam jednu igru koja prasta :joy:

2 Likes

Mmm bebo

Danas sam mu ga dao konacno malo vise. Najbolja partija do sada.

3 Likes

Probao malo u subotu nekako imam osjećaj da je više problema nego prvi vikend

Kakvih problema?

Anomalije sa grafikom,igračem,neprirodan zvuk