Battlefield 6

Kbk za buđavi CoD

To je to

https://x.com/SynthPotato/status/1953475946167570908?s=19

2 Likes

Ovako je i moj prađed 1918. popio puškomitraljez posred grudi, malo prilegao, odmorio i potom gonio švabe sve do Dunava… :grin:

I dan danas kad dođem kod njega na Zejtinlik samo o tom priča.

Absolute cinema.

1 Like

Al su ti pomogli s problemom u pm :rofl:
Jesi probao da analiziraš dump? Pošalji meni log pa da tražimo.
Kaži gde i kako da skinem za komp pa da vidim jel ima problema. Ne volim igre sa direktnim pristupom kernelu al daj da vidimo. Jesi možda gledao da updateuješ bios?

1 Like

Od onda nije bio plavi ekran, nego samo se restartuje sam od sebe. Da kad sam probao 2042 i sad betu. Do duse, igrao sam ga juce par sati i jednom se ugasio ( prvi prvom paljenju) i posle sve normalno.
Secure boot je on, isto kako si mi poslao ( nista nisam dirao, default je bilo tako )

1 Like

da ga jebem onda kad je i sa tim drugim bf, i meni je na msi tomahawk secure boot on po defaultu, nisam pametan bez logova, jedino da probaš bios update, možda i update gpu drajvera sa displaydriveruninstallerom.
Koliko god da je windows go qrac ipak bi trebalo da pravi logove u windows\minidump\ ili bar da ima nešto zabeleženo u event vieweru

1 Like

Jos jedna console pobeda :rofl: :achievment:

10 partija bez ikakvih problema sinoc.

2 Likes

Ako vi kažete tako (a kažete)
Ne bi ja instalirao fps da mi plaćaju po kliku, al reko daj da probam da pomognem čoveku

1 Like

Ja sam imao sinoc problem, zabode na loading screenu. Morao sam da brisem igru i instaliram opet, posle toga je radilo

To se desava posle partije na loading screenu.
Na konzoli i na Pcu

Jel menjao neko podesavanja za kontroler? Ima brdo podesavanja, a levi analog kao da je spor sens u poredjenju na desni , pa ako ima opcija pisite

Pod obavezno

1 Like

Idemo gass

EA’s new Anti-Cheat Software: Battlefield 6’s “Javelin” prevented 300.000 cheat attempts in 2 days of the Beta.

Samo rokaj

2 Likes

Jel ima neki mode bez botova? Igrao sam neki training pa je moguće da ih tamo ima dosta…

Svi ostali modovi :grin: Conquest ti je glavni, posle Breakthrough

Mislim da puni servere botovima ako nema dovoljno igrača

Crossplay off i svi problemi su rešeni. Inače do sada sam igrao, nekih dva ipo sata conquest mode odmah… Grafika na xboxu je baš loša, Bf1 izgleda neuporedivo bolje ali ajde Beta je pa se nadam da nisu kao Ubisoft i da će to da se dovrede u red.
Ali sve ostalo je top, destrukcija građevina, oružja su isto super, akcija… Doduše čini mi se da su mape na Conquest manje i partije traju dosta kraće nego Bf1. Upoređujem sa Bf1 i BfV jer to aktivno igramo zadnjih mesec ipo dana.
Ovde igram sa Assault klasom i stavio sam onaj machine gun u loadout i samo gas. Nema više štekanja za snajperiste po zgradama, odmah vadim granade launcher i raznosim ceo sprat. :joy:
Za sada dosta fino sve to deluje, možda da su mape malo raznovrsnije, ove tri koje sam igrao su žešće slične što na oko što ovako. I moram još dosta da ispodešavam neke stvari za sensitivity, deadzone itd, da čačkam po opcijama i naštelujem da valja. :sign_of_the_horns:

1 Like

Jbt ljudi beta je.

1 Like