Ko nas j… kad smo sirotinja.
Mi nenormalni smo na godisnjem ![]()
Da beeee, samo što tvoj godišnji traje 330 dana. To je uspeh, kad sa 2-3 poslića godišnje zatvoriš celu godinu. Ponavljam, ko nas j… kad smo sirotinja ![]()
Ahaha kako da ne ![]()
Manje rada više para

Ja sam upao u early access, ali džaba kada radim, videću kasnije popodne da li je queue na 280k kao pre sat vremena kada sam probao da vidim kakva je situacija (na ps5) ![]()
Platis im da bi igrao ranije i ne mogu da obezbede servere …Uvek ista priča

Meni sad na PS5 učitalo insatant, bez čekanja.
Moćna konzolica.
![]()
Isto na xboxu
Za mjesec dana nakon izlaska na 50% off
Možda su dodali još servera, onako nije imalo smisla.
Mhm, twittovali su baš da povećavaju kapacitete.
Jesu sigurno, evo i na pcu instant uslo
Au koja bolestina. Smem da kazem vec sada da ce ovo biti Epic BF.
Grafika je mindblowing bar za mene. Na XSX izgleda bas mocno. Isti osecaj kao kad sam prvi put probao BF1 onomad. Audio tj atmosfera je fantazija.
Gameplay je dosta sporiji nego sto izgleda na YT. Sada da se ispodesava sve sto moze i da se igra dosta.
Deluje sporije jer je veći FOV, kako povećavaš FOV, tako doijaš iluziju da je igra brža.
Inače, očekivao sam više od grafike, makar na XSX ali sve ostalo je na mestu. Bukvalno sve šta fanovi žele, tj šta su želeli poslednjih 10 godina.
Normalna brzina vojnika, ne trčkaraju svi i skakuću kao u 2042, kao mrave kada gledaš bukvalno tako je izgledala igra, užas. I proporcije su bolje nekako, i to je u 2042 bilo nekako sjebano.
Balans oružja je sjeban, ovaj AR NVO nešto, kao kalaš, razbija bukvalno, niko ne može da te ubije, ni close ni mid range. Kontam da će se to srediti.
Baš me zanima da li će biti M-TAR21
to je puška sa kojom sam najviše igrao u 4.