Battlefield 6

3 Likes

1 Like

Skida se PC verzija :smiley:

A ne znam da li ima cross progresion, ako nema, još bolje!

Ima naravno, ako vežeš igru za isti EA account

3 Likes
1 Like

Meni i dalje najbolji BF… Žao mi je samo što nisam imao na čemu da igram kad je igra izlazila nego tek godinama kasnije :face_holding_back_tears:

4 Likes

Mi smo igrali dok je bilo aktuelno minimum dva tima smo imali i to je bila dominacija samo takva

3 Likes
1 Like
2 Likes

Neverovatno koliko se igra od jednom srozala

2 Likes

U kom smislu, šta se to toliko drastično promenilo kod igre od izlaska?

Broj igraca?

1 Like

Ostalo ih dovoljno za coop da igraju :relieved_face: tuga,nadam se da ce se ugasiti franšiza.

Dok je postojao PREMIUM sve je bili super ovo sada dno dna sa mapama.

3 Likes

Koliko ti igrača treba?

Toliko da u svakom timu nema po 10 botova.

Hoces da kazes da brzo nadje mec kao kad je igra izasla? Meni je stvarno obecavala na pocetku ali ovo sad je katastrofa.

1 Like

Da. Ne znam u koje doba dana ti igraš, ali meni uvek prilično brzo nalazi meč. Doduše ja ne igram sve mape jer mi se ne sviđaju + igram isključivo Conquest, a ponekad Breakthrough. I ako se desi da u početku meča bude botova, kroz par minuta budi kikovani tj zamenjeni pravim igračima koji naknadno upadnu u partiju. Probaj HLL da vidiš šta je muka upasti u meč. Ovo je bukvalno laganica…

Ja samo ta dva moda igram kao i ti. Uvece ne spominjem za lobby, waiting for players…

Svakako super ako uzivas, ja Battlefield stvarno volim ali ovo su bili poslednji trzaji. Battlefield 1 i V mogu reci da su bile primarne igre, ovo sad jedino ako se ekipa skupi ima smisla.

1 Like