Skida se PC verzija ![]()
A ne znam da li ima cross progresion, ako nema, još bolje!
Ima naravno, ako vežeš igru za isti EA account
Meni i dalje najbolji BF… Žao mi je samo što nisam imao na čemu da igram kad je igra izlazila nego tek godinama kasnije ![]()
Mi smo igrali dok je bilo aktuelno minimum dva tima smo imali i to je bila dominacija samo takva
Neverovatno koliko se igra od jednom srozala
U kom smislu, šta se to toliko drastično promenilo kod igre od izlaska?
Broj igraca?
Ostalo ih dovoljno za coop da igraju
tuga,nadam se da ce se ugasiti franšiza.
Dok je postojao PREMIUM sve je bili super ovo sada dno dna sa mapama.
Koliko ti igrača treba?
Toliko da u svakom timu nema po 10 botova.
Hoces da kazes da brzo nadje mec kao kad je igra izasla? Meni je stvarno obecavala na pocetku ali ovo sad je katastrofa.
Da. Ne znam u koje doba dana ti igraš, ali meni uvek prilično brzo nalazi meč. Doduše ja ne igram sve mape jer mi se ne sviđaju + igram isključivo Conquest, a ponekad Breakthrough. I ako se desi da u početku meča bude botova, kroz par minuta budi kikovani tj zamenjeni pravim igračima koji naknadno upadnu u partiju. Probaj HLL da vidiš šta je muka upasti u meč. Ovo je bukvalno laganica…
Ja samo ta dva moda igram kao i ti. Uvece ne spominjem za lobby, waiting for players…
Svakako super ako uzivas, ja Battlefield stvarno volim ali ovo su bili poslednji trzaji. Battlefield 1 i V mogu reci da su bile primarne igre, ovo sad jedino ako se ekipa skupi ima smisla.