Rush će i dalje biti 12v12?
Погледајте преко Xbox Store-a, мени нуди BF6 Phantom Edition уз попуст од -70%. Преко Ј. Кореје изађе око 20.5е игра. То је под оним *Just for you*
Kako beše šaltanje prodavnica? Ja sada npr ako pozelim da kupim nesto na koreji opet moram da setujem name, adesu i karticu.
Da. Na Čileu igra izađe oko 27e.
I ja nisam medj njima
Uuu što palo editovanje
Recoil has left the chat.
Što kažeš, s ovim rikojlom bi i moja ćerka od 2 ipo godine gađala ovako. Samo se bruka ovaj Eufrat sa no skillom.
Ne bruka se on
Bruka se BF
Ovo je jezivo sta su uradili od igre, nisam igrao ozbiljnije Battlefield od BF3-4, ne secam se da je ovako bilo ranije, probavao sam tu i tamo skoro svaki BF do ovog, i ovo mi je iskreno katastrofa
Ma bruka se brate. Glumi nekog skillera a ono igra nidje veze.
Zavisi od oružja, SMG’s generalno imaju najmanji recoil, što kompenzuje brzina metka i niži dmg na većim distancama. AR ima veći recoil (probaj TR7 npr, bije ko sv. Ilija ali trza ko lud), ali i veću brzinu metka i veći dmg na distancama dok su carbines nešto između smg i ar. Nisam HC BF igrač, tako da je meni ovo ok, ne bunim se mnogo. Ima od oružja za svakog po nešto, za svaki playstyle…
Attachments dosta utiču na ponašanje oružja, ovaj cqc suppressor je dobar za recoil npr, plus ja sve vreme tap fire-ujem, retko kada full auto. A to prilično znači.