Džabe kada više borova nego igrača.
Svi borovi a ti panj ![]()
Ja primećujem haos manjak igrača na konzoli, da ne pričam u ovom br modu. I često popunjava sa botovimma, i to pojma nisam imao do skoro, nisam obraćao pažnju. Ubaci oko 30ak igrača i sve ostalo botovi.
Ni ja, još ja pride igram na PS uz crossplay na off. Bilo botova kada sam na launchu probao onaj initiation breakthrough, ali on svakako forsira botove u lobiju jer je više za practice purposes.
Ma jasno. Ako ništa drugo mislim da ima neki bug u matchmakingu na Xbox-u gde ne spaja igrače uspešno pa ubacuje botove. Isti bug je postojao u 2042.
Sve druge tvrdoglave tvrdnje i pored “hard data” o broju igrača su neozbiljne.
Kako mi je značila ova informacija. Uf, kako ću sad lepo da doručkujem
uuu što jaka informacija ![]()
To brate, pocesi i jaja malo ![]()
Skoro pola scoreboarda 10.000 poena. Jasno mi je protiv koga ste igrali ![]()
Botova sigurno ![]()
Iskreno uopste me ne bi cudilo da boostuju sa botovima broj igraca, kako ces da provalis da je neko bot. Ionako pola igraca nema pojma gde je levo gde desno u tom haosu
jos da propricaju preko discorda i full.
Piše pored imena. Tipa Sgt. Miller [bot]
K’o kruške ih skidam
Sad kad nisam svisnuo, igram BF i samo crn ekran, ugasi se sony sam od sebe. Jel se nekom desilo slicno?
Ne brini se, meni se Xbox Series X upali sam od sebe u toku noći . Bukv ujutru kad se probudim za posao vidim da se ventilator vrti , a svetlo na xbox-u ne radi nego isto mora da ga upalis.
To znači da skida igru update ili nešto treće
Hvala ti znaci onda da ga ne gasim , bogte probudim se u pola 5 ko zombi i gasim konzolu …
To je standardno za Xbox, ovo je tokom igranja bilo