Battlefield 6

Džabe kada više borova nego igrača.

1 Like

Svi borovi a ti panj :grin:

2 Likes

Ja primećujem haos manjak igrača na konzoli, da ne pričam u ovom br modu. I često popunjava sa botovimma, i to pojma nisam imao do skoro, nisam obraćao pažnju. Ubaci oko 30ak igrača i sve ostalo botovi.

Ni ja, još ja pride igram na PS uz crossplay na off. Bilo botova kada sam na launchu probao onaj initiation breakthrough, ali on svakako forsira botove u lobiju jer je više za practice purposes.

1 Like

Ma jasno. Ako ništa drugo mislim da ima neki bug u matchmakingu na Xbox-u gde ne spaja igrače uspešno pa ubacuje botove. Isti bug je postojao u 2042.

Sve druge tvrdoglave tvrdnje i pored “hard data” o broju igrača su neozbiljne.

trenutno najbolji scor koji sam imao

3 Likes

Kako mi je značila ova informacija. Uf, kako ću sad lepo da doručkujem :smiley: uuu što jaka informacija :joy:

3 Likes

To brate, pocesi i jaja malo :grinning_face:

5 Likes

Skoro pola scoreboarda 10.000 poena. Jasno mi je protiv koga ste igrali :smile:

1 Like

Botova sigurno :grinning_face:

2 Likes

:joy::joy::joy:

3 Likes

Iskreno uopste me ne bi cudilo da boostuju sa botovima broj igraca, kako ces da provalis da je neko bot. Ionako pola igraca nema pojma gde je levo gde desno u tom haosu :zany_face: jos da propricaju preko discorda i full.

2 Likes

Piše pored imena. Tipa Sgt. Miller [bot]

K’o kruške ih skidam

6 Likes

https://youtube.com/shorts/32Q10PQroDg?si=nTZeeqNJX3QGagyM

Sad kad nisam svisnuo, igram BF i samo crn ekran, ugasi se sony sam od sebe. Jel se nekom desilo slicno?

1 Like

Ne brini se, meni se Xbox Series X upali sam od sebe u toku noći . Bukv ujutru kad se probudim za posao vidim da se ventilator vrti , a svetlo na xbox-u ne radi nego isto mora da ga upalis.

To znači da skida igru update ili nešto treće

Hvala ti znaci onda da ga ne gasim , bogte probudim se u pola 5 ko zombi i gasim konzolu …

To je standardno za Xbox, ovo je tokom igranja bilo