Battlefield 6

Taman i na pleyci da pređem

So, this happened xD

4 Likes

Ima dosta stvari koje i posle 70h nisam znao.

1 Like

:smiley:

1 Like

1 Like

1 Like

Očekivano.

2 Likes

Svašta uspevam da razumem u igru, da je dice uništi franšizu i da su znali da se igra neće prodavati i da su dodali botove da bi igra bila makar malo igriva i da ima privid da ima igrače. Ali koja je poenta da napuni server sa jedne strane 32 igrača sa druge 5 i da im ostatak da botove?

Povećavam ulog na 2-3x razdaljine :smiley:

1 Like

Mozda botovi na EU serverima u 2-3 ujutru

Ceo dan su botovi :joy: peta partija od jutros gde ima 5-10 igrača sve skupa i ostatak samo botovi.

Uključi crossplay, ionako je zanimljivije plus svaki lobby je skoro većinski konzolnih igrača i PC igrača sa kontrolerom.

Uključen, ništa ja tu nisam dirao….

Mislim da je isključen po defaultu. Meni su tu botovi samo kada mi je crossplay off, juče su bili kada je izašao BR recimo, a do tada ne

Problem je do “tebe”. Imam 80 in-game sati nisam ni jednog jedinog bota video. Igra se prodala kao ni jedna do sada a na Steamu samo ima evo 500.000 igrača trenutno a gde su konzole. Ima dosta problema, ali manjak igrača nije jedan od njih rekao bih ja. :slight_smile:

Igra ima skriveni Skill based matchmaking, zato te ubacuje sa botovima verovatno, he he..

3 Likes

Ma može da proda i 10 000 000 kada nema igrača….

aha, sure buddy

https://steamdb.info/app/2807960/charts/