Aktivno sam igrao BF1 i BF V, posle toga bas slabije. Izgubio sam iskreno malo i osecaj, al svakako kad se skupi squad igra je 10x bolja i zanimljivija , makar i kad gubis
Oke, nisi igrao prave BF igre, od dvojke do četvorke recimo. Na to sam najviše mislio.
1 i V imaju drugačiju mehaniku i sve od prethodnih.
Ajde da ja presudim.
Vratite mi Zavod 311(najbolja mapa ikada, u bilo kojoj igri, ikada) i ovo će biti najbolja igra narednih 5 godina!!!
Ako se govori o vraćanju mapa onda tu ima još kandidata. tipa Operation Locker, Paracel Storm, Grand Bazaar, Rogue Transmission, …. Da vi igra bila najbolja u narednih 5. godina….
Sa te liste, Zavod i Paracel Storm, ostalo ne mora ![]()
Inače, sinoć sam po prvi put isključio crossplay opciju i igrao malo samo sa konzolnim igračima, što znači nakon 40tak sati u PC lobijima.
Igra je doooosta sporija na konzoli. Najviše mislim na to što se ljudi generalno manje kreću, slabije migriraju sa pointa na point, Ceo pace je sporiji, smireniji. Nema nekih choke pointa koji prave PC igrači, i koliko sam primetio, mnogo novih igrača ima koji ustvari ne znaju da se kreću, da planiraju i da zauzimaju pointe. Što nekako ima smisla.
Onda sam uzeo da kucam neke tekstove i vratio film. BF1942 sam igrao na PC-u naravno, 2 na PC-u, BC2 i Vietnam na PC-u pa onda na konzoli, 3 i 4 i na PC-u i na konzolama, svuda lol. V 1 i Hardline samo na konzoli. I setih se da je ovakav identičan haos u PC lobijima bio na PC-u u BC2, Vietnam, BF3 i BF4. Brzina igre, choke points koji se prave, cela dinamika partije.
Dinamika 3-4 na konzoli je bila nešto brža nego što je sada, ali ponovo ne toliki haos kao na PC-u. Time to kill je bio kraći, ti si se kretao brže, sve se dešavalo brže, čak i sa 32 igrača.
Evo gameplaya sa PS4, tačno se vidi koliko je niži bio TTK i sve ostalo.
I ono što je @Scalper pričao da ljudi ne oživljavaju, evo dešava se stvarno, u konzolnim lobijima. Niko ne oživljava toliko često kao u PC lobijima, mada kontam da ljudi ili ne znaju ili nemaju tu osnovnu kulturu Battlefielda. BF je uvek bio PC igra i velika većina koja igra sad, verujem da je igrala i pre. Što se za konzolne igrače ne može reći.
Traže ljudi velike mape, da. Ali ne dosadne velike mape koje su 90% brdašca sa 3 građevine nego nešto malo dinamičnije i kompleksnije.
Ove tri ponuđene su samo to - velike (kao) i ništa više. I ja sam za još veće mape, ne kažem da moraju da budu u CoD fazonu samo kontam da su sposobni valjda da implementiraju još neke assets-e u mapi osim brda.
Igramo na crossplay off i mogu ti reći da čekamo nekih 3 min nakon što nas ubaci da se popuni lobby od minimum 32 igrača da bi počeo meč. I na kraju meč počne sa nekih 40 i kusur igrača. Nismo toliko primećivali prethodnih dana ali sinoć je baš postalo primetno. Ništa alarmantno doduše, samo smo po prvi put sinoć primetili učestalije. Ne znam kakva je situacija na pc-u.
Uveče se ne ispunjavaju lobiji, poslednju partiju sam igrao pola botovi pola ljudi. I smorilo me je. Em su ljudi glupi em botovi dosadni, ali moram da kažem da su pametniji od 90% pravih igrača sa kojim sam se pucao.
Mislim vidi ovo LOL…
Koliko me ubija sto ne mogu radar preko 1/4 ekrana. Da bude velik.
BF1 je bio najbolji.
Kill sound mi je predobar npr.
Njujork ubedljivo najgora mapa. Tako neki dosadni cod vibe. Jebes mape bez vozila.
HDR ti nije lepo podešen
Ja igram bez hdra i ista je situacijama u nekim mapama
Nemam HDR u opšte… čak sam ga ugasio na Xbox-u totalno ali nema pomoći
Ja sam uspeo da rešim ne potpuno ali jedno 80% tako što sam sada drndao modove i skončao da gaming mi me najgora opcija u ovoj igri. Do sada se to nikada nije desilo.
Koji si mod stavio?
Standard je se najbolje pokazao.
Jel odredjeni modovi imaju veci input delay? Meni je uvek na fps bilo
Game ili Monitor imaju najniži input lag
Da Game mode ima najmanji.
Sve sami Pro igraci pa kao imaju input lag jebem te zivote ![]()
Nubare. Samo neki izgovori. Jos i Edge kontroleri i ponovo neee znaaaajuuuuu ![]()