Od kad si ti poceo sa tim pajserskim forama
Da, zamisli ima input lag
Samo jedan je Pro.
Ja igram sa Dolby Vision, lag ne primećujem.
RPG kao sretstvo protiv komaraca i drugih letećih štetočina
Brt prestani da nalaziš izgovor za neposedovanje skila.
Meni je pomoglo
Fijuuu
keeeeeenj.
Videh da je easy plat. Moze i to da se pojuri ![]()
Da, nije teška platina definitvno. Kampanja da se svi trofeji pokupe je realtivno easy. Multiplayer ima par koji zahtevaju malo grind, ali u suštini nije problem.
Čak mislim da ne moraš ono nužno MP da igraš PVP već da možeš te trofeje da odradiš i u nekom lobiju sa botovima.
Tako je. Ja sam tako uzeo 10 x knife takedown u jednoj partiji, inače bi ko zna koliko jurio.
Bogami, gledao sam, mislim da je Sandrez jutjuber u pitanju koji je jurio BF6 platinu, hteo je isključivo da to bude u MP. Patnja teška i to sa noževima i sa revive jer kaže, navikli kljudi na CoD pa odmah idu na respawn ![]()
Da, popizdeo sam! Tih 2000, tj. 1996, revives as support mi je poslednje ostalo. Ljudi konstantno drze brze respawn dugme a ja bacam smoke i sprintam ko ludak da ih ozivim. Tacno da uklone tu mogucnost da drzis dugme za brzi respawn ili bar neki pauzu da ubace da ne mozes bas odmah da stisnes, tri puta brze bih odradio.
Mislim generalno je to frustrirajuce sto ljudi ni ne pogledaju da li ima nekog u blizini.