Battlefield 6 {MT}

Ipak nisam jedini :grinning_face:

2 Likes

Hmm…

Ako ti je ovako, nešto ti nije lepo podešeno. Ili misliš zbog toga što bacaju fleške?

O ovome pričam, ako nas je više od četvoro nek nas ubaci u isti tim, ne moramo svi u isti squad. Ako imaš preko 4 igrača, ne postoji opcija da igrate zajedno.

Inače još neke stvari koje sam primetio koje bi valjalo da reše:

Kad hoću da oživim nekog, tapnem X i on pokupi tuđi loadout umesto da oživi čoveka. Nek odrade da se drži X ako hoćeš da pokupiš loadout i da se samo pritisne X za revive.

I druga stvar ovo što sve blješti belo kad provirim sa prozora iz zgrade ili istrčim iz zgrade napolje, oslepim bukvalno.

Imas kada odes na profil igraca Join Game. Tako te ubaci u istu igru ako ima mesta, ako ne onda se ceka koliko znam.

Za jedino sta se slazem je to sto odmah u meniju ne mozes da napravis tim od recimo 12 igraca.

Mi smo.uvek ulazili na prazne servere i napunili jednu stranu i onda se server sam ispuni do kraja.

1 Like

7 Likes

6 Likes

I jos kopije na EA app kojih nema malo verujem, igra je kidali, krenem i ne mogu stati, partije same idu :sweat_smile:

6 Likes

Za ljubitelje statistike.

https://tracker.gg/bf6

1 Like

Vau, još sam u plusu, prosto sam iznenađen koliko užasno igram sa snajperom poslednja 2-3 dana :smiley:

:confused:

1 Like

Operation firestorm kad pocne samo leave, prevelika je mapa za conquest i pesacenje, dosta manje akcije nego siege of cairo recimo, mala je fantazija

Sram te bilo. Ikona iz BF3 i BF4… i juuu. Moja omiljena mapa u rotaciji. Što veće to bolje. Battlefield zar ne, ne CoD? :smiley: Ja Empire ona mala prgava samo leave instant.

Cairo može da prođe jer me podseća na Strike at Karkand. To je najmanje što mogu da podnesem.

Treba nam još velikih i još većih mapa. :grin: Mada ne želim ni da ignorišem da određeni deo publike više voli manje mape. Postoji prava podela u komjunitu, zavisi gde gledaš. Imam i ja drugara koji moli za što manje mape, mada to ne kontam. Battlefield bi trebao biti about ALL OUT WARFARE. Ludnica, zemlja, vazduh, voda, sandbox pravi.

2 Likes

Najgluplja promena ikad.

Operation Firestorm, iako je ja lično ne volim, je jedina prava Battlefield mapa.

Pre je bila jedna od najmanjih. Čekaj da vidiš Caspian Border kada dođe.

Battlefield je uvek bio u tome da trčiš par minuta dok dođeš do mesta i onda igraš lepo i polako kako bi preživeo što duže, nikada nije to bilo instant action.

Meni se ne sviđa, tj nije mi se nikada svidela jer je baš to, mnogo jednostavna u odnosu na druge BF mape. Jedino mi je C zanimljiv i B. C jer je dosta komplexan point i jako je zanimljivo igrati. B jer ima mnogo zgrada i možeš da uništavaš sve.

Baš mi nedostaje kompleksnost mapa, sve su dobre, ali su nabijene i manje.

Ove veće mape su nekako monotone i praznjikave. Brda sa po par građevina i to je to.

I tačno vidim kad neka od te tri veće mape naiđe, jedva se popuni lobby, svi napuštaju jer su prilično dosadne. Nekako nit su dovoljno velike da zapravo imaš neki Battlefield osećaj (kao što smo imali kad smo igrali BF1) nit su dovoljno male da bude dinamično i akcija na sve strane nego su neka sredina nit smrdi, nit miriše. Kamperske mape u suštini. Krovovi od tih par zgrada prepuni sa timovima snajperista, ne možeš da priđeš ako nisi u vozilu jer sve brda i čistina, helikopteri na sve strane, a niko ih ne skida, tenkovi kampuju na početno i gađaju iz daljine… Sve nekako dosadno i statično na tim mapama, ishod uvek isti tako da sam ih isključio iz rotacije.

Ove manje mi više prijaju trenutno dok ne naprave neke veće mape koje su zapravo i kompleksne. Za sada mi je omiljena onaj New York ili kako se beše zove. :ok_hand:

Inače, probali smo foru sa dronom kad staneš na dron i lupaš čekicem da odeš u vis, i onda gađam tenkove bazukom. :joy: Dobra sprdnja ali probali samo par puta.

Meni je licno BF6 previse brz. Tj. previse brz za Battlefield igru. Kupio sam ga na izlasku, nisam igrao duze od 2h. Jednostavno nije to to. Firestorm, koji je inace meni omiljena mapa u BF, je blago receno uzas. Fali mi open space. Zelim da trcim malo po mapi, vozim auto, sta god a da ne naletim na protivnika u roku od 30 sekundi.

Iskreno, cekam cod sa izadje da igram, jer ako cu cec igrati fast phased pucacinu, to ce ipak biti cod za mene.

Mozda je ipak do mene i mog stila igranja, previse trcim i ne trazim cover jer sam 2 godine aktivno igrao cod. Trazim akciju cim pre , mada evo odigrao sam 3 partije breakthrough i bio sam u top 3 na nasem leaderboardu sa medicom. 1-10 sam zavrsio. Jednostavno , ne razumem ljude koji igraju bf ovako, 2 tenka nas bukvalno useravaju i nikom ne padne na pamet da ih unisti, takodje 5m od mene 2 mrtva medica, niko ne dolazi da digne. Jbt ja kad igram medica, bukvalno letim kad vidim da neko ceka revive.

Al dobro, ovoga je uvek bilo al mene te stvari izbijaju haos.

Nikada nisi igrao Battlefield? :smiley:

Jedino je drugačije bilo BF2 na PC-u i to posle par godina kada je ostalo igrača koji actually znaju da igraju BF. To je usual BF experience. Ja se više i ne nerviram oko toga niti obraćam pažnju.

A uvek kada nema nikoga da uništi tenk, uzmi Recon sa C4 ili Engineer i digni ga u vazduh, problem rešen.

Kada sam igrao sa inženjerom a ubijao me snajper neki dosadni, uvek pređem na Recon i skinem ga i vratim se posle na svoju klasu.

Neću da kazem da lazes ali nos ti nesto porastao. :laughing:

Salu na stranu nisam to nikada ni blizu video a crossplay mi vecinski iskljucen dakle imam manji pool igraca da me spaja.

Kada se baci pogled na bilo koje battlefield komjunitie svi mole i placu za velike mape i kazu da su sve premale. :rofl: republici su mape prevelike i dosadne. Ne bih bio u kozi Dice-a, tj. „ BF Studiosa“ jer sta god da urade neko ce da plaki.

1 Like