Nema veze, nismo ni mi nešto profi, nama lepo ![]()
Ne razmišljam o čiterima i sl.
Pa to, mada rano je da se prica o citerima , nije ovo Cod ![]()
Kome li je ovo interesantno. Bukvalno nije ni za decu.
Jevelin zaštita kažu bolje od rikošeta iz cod a ono isti jad
Cross play obavezno OFF, iz više razloga. Serveri na console only jesu malo lakši ali nazvati ih bot lobi ne bih se nimalo složio. Zavisi kakva ti grupa ljudi zapadne, lepota nepostojanja SBMM. ![]()
Prvo cheatera već ima dovoljno i biće ih samo više na PC-u, eto klip gore.
Drugo Battlefield ima mnogo lepši “flow” (po mom skromnom mišljenju) na konzolama. Kontrole su ograničenjem inputa kontrolera naravno sporije i nema ludih mouse-flick pokreta i ludačkog kretanja igrača po mapi. Bez PC-a Battlefield više liči na onaj stariji dobri sporiji Battlefield. Kodifikacija je mnogo manja.
Na cross play ON je kao da igraš prokleti turnir svaku partiju. Nije ni to naravno uvek, isto važi kakav ti server zapadne, ali generalno dok može console only ne znam zašto bi se patio sa sweaty PC igračima. ![]()
Imaš inače keybind za 90 stepeni turn na konzolama ![]()
Btw igram na Crossplay On, nikakav problem i za sada ni jedan cheater.
Sprdao sam se brate
iskreno meni je takodje nebitno jel upalje ili ugasen dokle god nema citera, al svakako da je lobby tezi u neku ruku kad ima Pc igraca. Dokle god je igra zabavna , ostalo je manje vise svejedno ![]()
Uživaj.
Znam za key bind. Čak može i miš i tastatura da se poveže na PS5, nadam se samo da ih onda povezuje sa PC lobijem.
Moze i na XBOXu da se poveze i to da igras sa cross play off. Kakav debilizam.
Kakve buildove imate? Izbegavam da igram sa smg jer svi kazu da su bas op, isto kao i medica ![]()
( tuga kad kao assault ostanes bez municije ) ![]()
Kakvi crni buildovi. Ovo je FPS, ne RPG ![]()
Igram šta mi najviše prija i odgovara
Super je, performanse podmazane.
Naterao sam @ph1beropt da uđe u PC lobije
kakav carnage je bio…. Da nije bilo njega, imao bih jedno 10x više smrti
Imao record high revives lol
![]()
Kad kazem build mislim na pusku i atacmente, ne koje bombe se nose
neke puske su definitivno meta i op
Najveća mana za sada mi je što može samo četvoro u party. Za igru ovog tipa je to baš bezveze. Evo sinoć se skupilo nas petoro i nismo mogli svi da igramo zajedno. To bi trebali da reše, ne moramo svi da budemo u istom squadu, ali možemo da budemo u istom timu makar.
Uvek je bilo 4 maksimalno i to ima smisla mer je kedan squad. 8 recimo igraca j squadu i svi pricaju bi bas bila havarija
Mi smo BF3 i BF4 igrali 12+ u 3+ squada, samo se pratimo, prejako je bilo