Battlefield 2042 (Pre-Release MT)

Da, iako definitivno nije suditi po alfa tech testu, sve gameplay-e sto sam sa PC a video su izuzetno buggy.

Bice zanimljivo videti betu. Generalni utisak da je core gameplay sjajan, ali lose performance… Videcemo betu za par nedelja.

1 Like

Ovo samo neka bude u stabilnih 60FPSa na konzoli i bice top

3 Likes

Kako premocno izgleda.

Sve mogu da svarim ali 7:20…to me tako izludjuje, takve stvari. Brate necu igram BF Titanfall

Hm, nisam ni ja siguran za taj Hook. Imam osecaj ima njih 20 po krovovima da visi. Nekako je prelako koristiti. Bar tako deluje.

Generalno je i meni skroz pozitivan utisak, ali evo par negativnih stvari koje se nadam da ce “popraviti”:

• Slide : ovo mi je najveca primedba, sve klipove koje sam video, svi spamuju slide i klizaju po mapi kao Apex da igraju. Prebrz je i nema nikakav cooldown. Ne odgovara nikako u ovoj igri. Mada to ce garant promeniti…

• Zoom-Out efekat : ima neki cudni efekat kada se kamera onako odzumira kada se radi slide i kada si u vozilu. Veoma cudno :-1:

• Moze neko da mi objasni sta se desva na 7:50 :upside_down_face: Hektika/prebrzo za Battlefield… opet, kao CoD ili Warzone da gledam. Znam da su gameplay morali ubrzati jer su mape ogromne, ali nekako mi ne pase.

A, da, animacije i slicno necu previse da komentarisem jer je stari bild igre plus je Alpha… ali revive / defiblirator animacija je jezivo losa. Kao za neku mobilnu indi igru. :grinning:

Beta za neke 3-4 nedelje. Jedva cekam.

Battlefield je podelio jos jedan kratak gameplay.

Tuzno

2 Likes

Pure emotion :sob: Najjaci momenat u trailerima ikada…

Najjace u ovo videu, oni koji ne igraju BF i nemaju pojma sta se desilo “yea right :unamused:, okay dude :roll_eyes:”, a mi ostali sto igramo oduvek, cim je krenuo avio nagore : “Do it! Do it!!! RendeZoooooooooooooooook!!! * pad sa stolice i skakanje po sobi” :joy:

Battlefield GIF by arcalle

3 Likes

Da, na ovakvim momentima prepoznaš pozere od fanova…

3 Likes

Beta izgleda eventuelno krajem septembra. I onda za dve nedelje , 15 og izlazi igra… :smiley:
Nema nista od toga… nadam se minimalnom delayu… :unamused:

Da, ta glasina se vrtela, zato je i napravljen ovaj rusvaj. Italijanska verzija MediaMarkta je tako reklamirala iz nekih razloga, a ocigledno nije istina. Plus su neki streameri govorkali da ce za vikend igrati Battlefield.

grafik

Nije ni bitno, bitno je da se ovi zvanicno nista ne javljaju. Sto je najgore sto mogu da urade. Ovako blizu bete, a oni nemaju datum. Znaci da ni oni sami ne znaju. A verovatno ne znaju jer su u poslu preko glave i ne znaju jos da li ce morati da odloze. To je moja spekulacija. Ali kada oni ne dele zvanicne informacije, nego MEME-ove, nama ne ostaje nista drugo nego da cekamo i da spekulisemo.

1 Like

Hvala Milane.

omg :joy:

Billie Joe Armstrong GIF by Global Citizen

1 Like

1:33 novog gameplaya…

Kao veliki fan BF-a i neko ko igra BF igre intenzivo već više od jedne decenije, mogu reći da je ovo prvi put da se iskreno plašim za novi BF. Razloga ima dosta, a evo nekih koji su mi onako na vrhu liste:

• mape će biti ogromne i samim tim će biti jako raštrkana borba sa protivnicima. Odnosno ili ćete provoditi vreme ko ludak tumarajući i vozeći se izmedju tačaka ili ćete biti stalno u nekom meatgrinder-u na tački gde se vodi borba. Ovo donekle i ima smisao za Conquest mode, ali Breaktrough ili još ludje Rush, će biti pakleni za igranje. U testu je bio samo kalsični conquest i vidno je upravo ovo tumaranje.
  • operateri su mi katastrofalan potez, prvo što će se desiti je totalno narušavanje balansa igre, a drugi problem je što neke stvari kada se ukombinuju će biti toliko nenormalne, da će biti katastrofa protiv njih boriti se. Navodim primer Irish-a sa postavljanjem štita i trophy system-a pored njega. Zamislite da se na tački koja se brani postavi par ovakvih kombinacija, uz još dodatak Borisovih automatskih tureta i eto zabave. Uz par dobro postavljenih snajper-a koji su dospeli na neko suludo mesto uz pomoć grapling hook-a, tačku ćete osvojiti nikada. Još kada se na to doda 64 na 64 igrača u matematiku i nešto što nisu toliko ozvučili, a to specijalni dodaci za svakog operatera ponaosob, to dodatno pravi probleme. Recimo Irish ima perk veteran, koji mu daje armor i veći health za 10%. Napraviše od BF-a Overwatch.
  • tenkovi i vozila su brži nego u BF4, a tamo su bili prebrzi. Recimo pukneš tenk raketom i vozač da gas i nema ga, opravi se i vrati da nisi primetio. Najgore u svemu u BF4 je bilo potrebno 4 rakete da se uništi tenk. Sa ovakvom postavkom i naoružanjem koje tenk ima, samo dobro organizovan squad može da ga uništi. O letećim problemima neću ni pričati, ko je gledao klipove koji su nicali po youtube-u zna koliko su postali još ubitačniji, a već su bili nerormalno dosadni u BF4.

Čekam betu da probam igru, a sve me neka jeza hvata. Ovo je igra koju sam trebao da igram naredne 3 godine.

1 Like

Ja sam negde izmedju da jedva cekam (ali bas) i bojim se.

Isto volim BF tu mislim prvenstveno na BF 3 i BF4 ono posle je tuga.
Rekao bih da sve sto si rekao je tacno.
Ali to i jeste draz BF.
Baca se akcenat na saradnju i moras da imas tim.
Nema “privatnika” :grin: ako ces da soliras idi igraj COD.
Mislim da to sto je bas tesko nesto bas daje draz.
Pazi kada krene partija svi imaju istu sansu.
Bolji tim ce zauzeti bolji polozaj i dominirati sto je sasvim ok i realno.
Jbg ima da se desi da ne mozes celo vece da pobedij. Jbg.
Meni je to bas draz celog BF.

Duplirali su broj igraca tako da ce biti akcije i na velikim mapama :grin:

1 Like
  1. duplirali su broj igrača i povećali mape, znači biće tu gužve i dalje. Ova mapa iz bete sigurno nije najmanja u igri
  2. Zamislio si scenario koji i da se desi, neće biti game breaking jer se neće dešavati u svakoj partiji na svim mapama stalno. A ne verujem da će se uopšte to dešavati što si napisao, i da se desi nerfovaće ga do besvesti, klasičan Dice :smiley:
  3. Tu su i mape i oružja iz starih igara tako da će i tu biti svega i svačega.
  4. Tenkovi u BF4 su bili slabiji nego u 1 i 5(gde su bili spori ali ubitačni), jer je u 4ci sve klase osim Assault su imale C4/RPG, i tenk se uništavao očas posla.

Još mesec dana i svako palamuđenje prestaje :grin:

3 Likes