Sunce vam poljubim sto me stresirate. Vratim se na forum ono brdo teksta u Battlefield temi. Vec sam mislio odlozeno.
Ako ćemo islreno, ja sam sada uveren da će ga odložiti.
BFV je imao betu 05.09. A trebao da izadje 19.10. Kada su skapirali da neće valjati, odložili izlazak za 29.11.
Pošto sada beta po nekim leak-ovima bi trebala da bude 22.09. jako mi je teško zamisliti da će igra izaći na vreme 22.10. Voleo bi da grešim.
Ja bih vas sve zamolio, u ovakvim teskim i neizvesnim trenutcima, da svi sednemo u krug, uhvatimo se za ruke i da se pomolimo da se ovde ne radi o Battlefieldu.

Ffs
Kad je trebala da bude beta za BF2042?
Nisu jos najavili. Rekli su beta u septembru. Danas je 15 septembar.
Suskalo se da su YT beri i ostala bagra igrali ove nedelje, a da je sledece za normalne smrtnike.
Igra bi trebala da izadje za tacno 4 nedelje, ni jedan uncut gameplay. Marketing, muk vise od mesec dana… nista zvanicno.
Ovo je gore od Halo Infinite 
Ako ništa, sa Infinite su bar iskreni i odmah nam kažu da pola igre neće biti tu na launchu.
Ne serendaju kao za Halo 5.
Izgleda da serijale koje ja religiozno volim moraju da budu sjebani na neki nacin…
Isto je i sa Monster hunter Rise 
Ajmo Zelda sledeca
Pa bukvalno. Da ne pricam da su vec dobili ekstra godinu developmenta, i da rade 4 !! Studia na igri.
Korona ili prevelika ambicija, ili nesposobnost, ne znam, nesto je “krivo” za ovu situaciju.
I nema SP ovog puta.
Meh 
Igati SP u battlefieldu je isto kao otici u McDonalds i naruciti salatu.
Urbana legenda kaze da i takvi postoje… ali ce biti vremenom istrebljeni.
a bafta?
Pa McDonalds ima dobre salate…
Joj kako danas pršti net od objava da je beta za BF2042 odložena, plašim se i da gledam, jer gde ima dima ima i vatre. Što je najgore, ako odlažu betu, nema ni govora da igra izadje na vreme.
Kreteni iz EA i Dice iiiiiii svih 4 studija koja prave igru.

Jeff Grubb je upravo na Podcastu potvrdio da je BF odlozen. Ne zna doduse da li u 2022 ili samo koju nedelju, za novembar ili decembar.
Bednici samo zvanicno da objave i ide kensl na Ultimate Edition preorder i kupicu igru za 40e na PCu kada izadje.
Ni bagovi mi ne predstavljaju problem samo mi daj da igram.
Mislim da smo svi potajno znali da ce ga odloziti, sve je bilo jasno kao dan.
Nema nikakvih novosti, beta kasni, a jedini dostupni gameplay na youtube-u je iz alpha build-a.
Ne bi me iznenadilo da odloze za decembar/januar.