Battlefield 2042 (Pre-Release MT)

a ja? :slightly_frowning_face::slightly_frowning_face::slightly_frowning_face::slightly_frowning_face::slightly_frowning_face::slightly_frowning_face::slightly_frowning_face::slightly_frowning_face::slightly_frowning_face::slightly_frowning_face::slightly_frowning_face:

Bilo je i vreme da me pozovu
BF3,BF4,HL,BF1,BF5 sve te igre sam uzeo na tri platforme i doterao sve na solidan LvL

1 Like

Ma ja isto. :sweat_smile: Čak pojedine na sve 3 platforme. I uvek uzimao najskuplju verziju igrw i pre orderovao ultimate 2042, ali ne daju se ni podmititi… :grinning:

Ma nema veze, bolje ovako

image

3 Likes

Smece dodjem na red i pukne im webpage xaxaxa

Sada moram ponovo da cekam a ispred mene 20300 ljudi

1 Like

Najgore je sto svi dele taj sajt i idu u queue, a nisu ni pozvani. Dzaba stoje u red, nece moci da se registruju… lol

Danas pocinje closed tech test. Takodje stize kratki film…

2 Likes

Ja skinuo ali su serveri off

SoonTM

Bice samo graybox enviroment. Ali bar ces moci generalno feeling igre da osetis.

1 Like

Aj snimi nam malo krišom pa nam okači :smiley:

Bice privatni strim na Diskordu kod drugara :smiley:

3 Likes

Inace zabranjeno je strimovati. Ali ko ga jebe ajde javi ovde kad krene stream :smiley:

1 Like

Bice u nekoj od discord soba pusticu poruku kada.
Nece biti linkova jer ide direkt preko striminga u sobi disa

Edit :

1 Like

top, samo javi koja soba

Krece

1 Like

Ono kod mise je bilo lose gledati jer discord ide samo 720p ali u sustini ja sam zadovoljan…
Inace svi odusevljeni sa filmicem,likovi iz BF4 SPa

2 Likes

Oooo maj gaaddd

Irish is back. Najezio sam se na mestima gde nisam znao da je moguce. :face_with_hand_over_mouth:

Ok znaci igra se odigrava direktno u nastavku BF4. Moram da odigram ponovo 4.

Inace ima brdo leakovanih klipova alpha gameplaya, cak i na YT. Sta reci nego da fantasticno izgleda. Mapa je ogromna, ali ogromna.

Evo ga jedan npr, dok ga ne skinu.

4 Likes

Playtest otkazan za PS5…

2 Likes