BATTLEFIELD 2042 (AOW, Portal, Hazard Zone) (MT)

Da svakako postoji razlog zasto je old school ekipa otisla.

Nisam nikada nasao odgovor zasto. A trazio sam. :smile:

Posto nama spolja deluje kao dream job za developera. Pricam o DICE Stockholm.
Raskosne kancelarije, znam da su jako dobro placeni, posto ih vecinu pratim na tweeteru vidim u kakvoj “raskosi” zive, cak i za zapadne standarde. Imaju stalno neke odmore midsommer i ceo decembar i pola januara ne rade… :joy:

Nas balkanski mozak ne vidi logiku zasto bi to iko ikada naputio. :smile:

Ali eto, nekih razloga ima. Da li su finansije i dalje jedini motivator, ili ima nekih drugih razloga ne znam.

čudi me da ovo kažeš. Sa ovoliko malo contenta, generalno lošim razvučenim mapama, prevelikim brojem vozila i nemanjem osnovnih stvari koje jedna igra u 21. veku mora da ima.
Nije u redu, i na sve to milion ipo bagova.

Mora da opravda i da mu bude lakse sto je pazario igru na 3 platforme :joy:

Pa da nije solidan gameplay loop ne bih imao 200 i kusur sati na tri platforme.

NIsam nikada igrao ni jednu igru na silu. Osim kada si me naterao da uzmem Gears Ultimate Edition, i za to jos cekam pare da mi vratis.

Pa cak i Battlefield. Kada mi se ne svidja, ne igram (Hardline/BFV).

4 Likes

Eh ti Gearsi… Pa zar tih 40€ ne vredi da mozes narednih 7 godina od izlaska igre da me j*beš svaki put kd pričamo o bačenim parama :joy:

3 Likes

Igrali smo i 2 na 2 Boxes ti i ja protiv Alexa i Vladana kontam da je i to malo doprinelo :smile:

A tek mi online to ah sećanja naviru :grin:

1 Like

Probacu da refundiram, mada od sonija nikad nista nikad nije proslo

1 Like

Xaxaxa kad spomenu sony i refund ja se setim ovog videa :rofl:

1 Like

Tuzno, ne znam gde ne štima u izbacivanju contenta. Aj sto je izbagovana igra ali que da contenta nema ni za lek, a i to što ima je mediokritet… šteta. Gameplay sam po sebi je odličan, ali sve okolo jedna velika tuga.

Da budemo iskreni, posle ovog zadnjeg update-a igra i nije u tako lošem stanju, čak bi se reklo da je sada skoro na granici prihvatljivoj za igranje. Nisam primetio padove u fps, ima daleko manje grafičkih problema, dese se ali povremeno i nisu tako strašni, većinom je vezano za sporije učitavanje tekstura.

Ono što je frustrirajuće je da i dalje nema destrukcije objekata kao u ranijim igrama, a pritom metkovi i rakete iz vozila prolaze kroz zidove, krovove kao da ne postoje. Juče baš igram breaktrough i držimo tačku, lik sa heli, prži samo po ljudima unutar zgrade, diži i diži ljude, a krov ko da ne postoji. Totalno bezveze. Okineš dripca jednom, dva puta, a on se odmah vrati i idemo u krug. Očajan utisak posle partije.

Mislim da je veliki problem sa igrom to što ima previše vozila i što se jako brzo mogu vratiti u upotrebu posle uništenja. Praktično je besmisleno i uništavanje istih. Sva vozila su brza i kako ih uništite, za par sekundi eto ih nazad u istom broju. Mislim da je ovo najveća boljka igre trenutno, uz nedostatak novog sadržaja.

U svim prethodnim delovima je bilo maks 2 tenka, plus 1-2 letelice i možda 1 dodatno vozilo. Pritom se znalo da kada ih uništiš, nema ih nazad neko vreme. Prvo respawn, a posle i da dodju do bitke. Sada se čovek zabroji od svega što leti i što se vozi. Više pažnje se posveti gledajući na vozila i izbegavajući ista, nego na pucanje, što bi trebalo da bude osnovna stvar.

Ako povećaju respawn time za vozila i smanje broj istih, igra će biti daleko igrivija. Plus malo da porade na nepostojećim zidovima i destrukciji objekata, pa da vidimo.

Nego, gde ja mogu sa nabavim ove “taktičke kape”?
Kako se tačno razlikuje jedna taktička kapa od jedne obične kape sa buvljaka?

Ako je suditi po igri, taktička kapa ti daje brkove. Pošto Angel u orginalo sveže obrijan čovek. :sweat_smile:

3 Likes

new content :heart_eyes::joy:

3 Likes

ahahahah win

1 Like

Stigle nove kape,to se traži u fps igri :wink:

“Taktičke kape” :wink:

4 Likes

Moram se ispraviti da nebi neko ostao u zabludi :wink:

1 Like

Na stranu svi problemi na relaciji EA - DICE, realno koja multiplayer igra od pojave kovida na ovamo nije imala probleme na launchu?

Jedino što valjano radi su starije igre sa stabilnim prilivom kozmetike, mapa, oružja i likova/operatera/heroja. Mislim da konstantno zaboravljamo da svi oni i dalje rade u ograničenim uslovima.

1 Like

Pa dobro, nije problem(toliki) u bagovima. Ali gde je onda content u igrama zadnje 2 godine?
I celokupni sistemi(progression, nagrade, challengde, skinovi… sve to fali u igrama) da ne pricam o mapama i oruzjima