Da svakako postoji razlog zasto je old school ekipa otisla.
Nisam nikada nasao odgovor zasto. A trazio sam.
Posto nama spolja deluje kao dream job za developera. Pricam o DICE Stockholm.
Raskosne kancelarije, znam da su jako dobro placeni, posto ih vecinu pratim na tweeteru vidim u kakvoj “raskosi” zive, cak i za zapadne standarde. Imaju stalno neke odmore midsommer i ceo decembar i pola januara ne rade…
Nas balkanski mozak ne vidi logiku zasto bi to iko ikada naputio.
Ali eto, nekih razloga ima. Da li su finansije i dalje jedini motivator, ili ima nekih drugih razloga ne znam.
čudi me da ovo kažeš. Sa ovoliko malo contenta, generalno lošim razvučenim mapama, prevelikim brojem vozila i nemanjem osnovnih stvari koje jedna igra u 21. veku mora da ima.
Nije u redu, i na sve to milion ipo bagova.
Tuzno, ne znam gde ne štima u izbacivanju contenta. Aj sto je izbagovana igra ali que da contenta nema ni za lek, a i to što ima je mediokritet… šteta. Gameplay sam po sebi je odličan, ali sve okolo jedna velika tuga.
Da budemo iskreni, posle ovog zadnjeg update-a igra i nije u tako lošem stanju, čak bi se reklo da je sada skoro na granici prihvatljivoj za igranje. Nisam primetio padove u fps, ima daleko manje grafičkih problema, dese se ali povremeno i nisu tako strašni, većinom je vezano za sporije učitavanje tekstura.
Ono što je frustrirajuće je da i dalje nema destrukcije objekata kao u ranijim igrama, a pritom metkovi i rakete iz vozila prolaze kroz zidove, krovove kao da ne postoje. Juče baš igram breaktrough i držimo tačku, lik sa heli, prži samo po ljudima unutar zgrade, diži i diži ljude, a krov ko da ne postoji. Totalno bezveze. Okineš dripca jednom, dva puta, a on se odmah vrati i idemo u krug. Očajan utisak posle partije.
Mislim da je veliki problem sa igrom to što ima previše vozila i što se jako brzo mogu vratiti u upotrebu posle uništenja. Praktično je besmisleno i uništavanje istih. Sva vozila su brza i kako ih uništite, za par sekundi eto ih nazad u istom broju. Mislim da je ovo najveća boljka igre trenutno, uz nedostatak novog sadržaja.
U svim prethodnim delovima je bilo maks 2 tenka, plus 1-2 letelice i možda 1 dodatno vozilo. Pritom se znalo da kada ih uništiš, nema ih nazad neko vreme. Prvo respawn, a posle i da dodju do bitke. Sada se čovek zabroji od svega što leti i što se vozi. Više pažnje se posveti gledajući na vozila i izbegavajući ista, nego na pucanje, što bi trebalo da bude osnovna stvar.
Ako povećaju respawn time za vozila i smanje broj istih, igra će biti daleko igrivija. Plus malo da porade na nepostojećim zidovima i destrukciji objekata, pa da vidimo.
Na stranu svi problemi na relaciji EA - DICE, realno koja multiplayer igra od pojave kovida na ovamo nije imala probleme na launchu?
Jedino što valjano radi su starije igre sa stabilnim prilivom kozmetike, mapa, oružja i likova/operatera/heroja. Mislim da konstantno zaboravljamo da svi oni i dalje rade u ograničenim uslovima.
Pa dobro, nije problem(toliki) u bagovima. Ali gde je onda content u igrama zadnje 2 godine?
I celokupni sistemi(progression, nagrade, challengde, skinovi… sve to fali u igrama) da ne pricam o mapama i oruzjima