BATTLEFIELD 2042 (AOW, Portal, Hazard Zone) (MT)

Jbg, teško je danas prodati MP only igru i još u ovakvom stanju pored toliko f2p igara. Čak i ako se prodala dobro, vrv jeste, garant je više od pola već diglo ruke do nekih srećnijih vremena.

Ja hoću da igram ali mi nakon ovog update od pre neki dan jednostavno ne radi. I sad čekam…

Core gameplay je obećavao ali te grand scale, immersion mape su zasrale stvar načisto.

Zali Boze sto sam bacio pare na preorder i gold edition. Nikad vise posle Cyberpunk i Bf ni jednu igru necu raditi preorder.

3 Likes

Pogotovo EA igre imaš trial u ea play 10 sati pa tek onda razmisli o kupovini

Pa nisi dovoljno duboko u prici. Da pratis situaciju trebao bi da znas da ima kompanija koje su jednostavno nesposobne i uvek je macka u dzaku. EA je najpoznatija po tom pitanju. :rofl:

Nije da nisam rekao :grin:

1 Like

Ovajjjj…burazer koji je kupio BF u Decembru dobio od Microsoft-a 10eu gift zbog te kupovine :sweat_smile:
Kao razlog poklona su naveli kupovinu tokom decembarskog sale-a tako da nema bas direktne veze sa igrom ali sada ga malo manje boli stanje igre :rofl:

1 Like

Pisalo je da se dobija gift na neke EA igre na sale

Kod mene pao delete. Ja pokušavam da nadjem/završim partiju nedeju dana već, ne ide. Igra ne radi i to je to.

Jutros sam izgubio 1h, prvo mi je bio bug u meni pa restartuj igru, refreshuj izlazi ulazi u meni dok se nije otkravio search button, a onda posle toga, udje kao u partiju ali nema dovoljno ljudi na serveru da bi se pokrenulo, pa se čeka 5-10min i onda izadjem jer se smorim pa pokrenem ponovo, ali opet isto…
Provao sam AoW 128p.

Ali necu da trošim mesto na ssd kao ni vreme na nedovršene proizvode više, ne treba mi to u životu.

Adios do nekog boljeg vremena BF♥️

Samo zameni imena sa nekim drugim. :grin:

c2f

3 Likes

hahaha, sve sam dao od sebe da igram, hteo ovih dana, ali ne vredi…

Ja bar ne igram sa stefijem it takes two u co-op😂

Imaš 10 sati u igri, za 3 meseca, gledao sam. Ja imam 200 sati. Tako da, ćuti. :grin: Ja sam na zasluženom odmoru a ti si fejk BF fan. :grimacing::smile:

1 Like

Pa uz Halo i MH Rise da igram ovo… Ajte molim vas :grin:

Inace imam 35h :smiley:

1 Like

To sto si fan ne znaci da treba na silu da igras nesto sto je ocigledno djubre :joy:

Ma naravno. Za komentar “djubre” neću ni da komentarišem. :slightly_smiling_face:

Inače, problem je što ne postoji alternativa ovoj igri. Tako da, što bi rekli, taj Battlefield svrab može samo ova igra da počeše, kakva god da je.

Tako da fanovima serijala i gameplaya ne preostaje ništa drugo (osim starijih igara u serijalu koje sam igrao hiljade sati i ne nameravam da se vratim). :pray:

1 Like

Pa i ja sam se trudio, meni ova igra ima potencijal, ili ga je imala.

Ne znam, ali jednostavno sam shvatio da neću da dajem legitimitet nedovršenim igrama.
Evo, ovih dana sam stvarno bar 5x probao da igram 2042, ali mi igra ne dozvoljava ni da pokrenem meč ili u najboljem slučaju završim meč.

Prošlo je 2 meseca, 0 pušaka, 0 mapa, 0 double xp eventa, 0 bilo čega, samo sve više i više bagova.

Nije ni čudo što ne mogu da nadjem pola jutra danas 1 partiju.

Dok ne treanu najgore moguće, kao CoD pre par godina sa Infinite Warfare, neće se trgnuti. A ovo je baš dno dna situacija.

Igram Co-op u Insurgency Sandstorm i iskreno trenutno ni BF ni CoD ne mogu da mu priđu po nivou zabave koji pruža.

Napravio sam pauzu od BF, što ne znači da se neću vratiti. Ali trenutno mi baš prija Insurgency, svaka partija je kao da gledam film u fazonu Lone Survivor, Zero Dark Thirty i slično.

Dobar je Sandstorm, ali definitivno ne za svakoga, i nije zamena za Battlefield, jer je ekstremno hardcore, i jednostavno skroz druga igra.

Ali igra je super, još ako imaš sa nekim da igraš zajedno, jos bolje.

1 Like

3 Likes

Au 8000 igraca samo? Mizerija…Bas su pukli.

3 Likes

:triumph:

1 Like