BATTLEFIELD 2042 (AOW, Portal, Hazard Zone) (MT)

2 Likes

Scoreboard:
Happy Shawshank Redemption GIF

3 Likes

Nije loĆĄe, i dalje izgleda kao buvljak ali ajde. Bar cemo imati sve info.

a nove mape, puĆĄke? ide li to uskoro?

Dobro su se setili da ubace :sweat_smile:

1 Like

Ma loơe izgleda. Oba tima na jednoj tabeli, gde to ima. :smile: I to tek krajem februara. Elem, dodje kada dodje i imaćemo viơe informacija na tabeli nego trenutno.

Ajde prvo da vidimo da li će ovak update sutra neĆĄto doneti. Od kontenta niĆĄta se ne spominje, naĆŸalost.

1 Like

Uơao sinoć malo, pola servera AI :neutral_face:

Necu da lazem, ovaj poslednji update je ostavio jako gorak ukus u ustima.
Da li je moguce da ne mogu neke osnovne stvari da poprave, a kamoli novi kontent da ubace
 :joy:

saying something stupid in front of your crush

1 Like

Ne bi da dolivam so na ranu, nije mi to cilj. Ali sam negde procitao da se razmatra i f2p opcija. :rofl:

1 Like

Da, navodno su toliko nezadovoljni rezutatima, da “razmatraju sve opcije”
 :upside_down_face:

1 Like

trazi neka ti vrate 200 eura :rofl:

1 Like

Ja nisam igorao 2-3 nedelje, pre toga mi ne radilo korekt o. Juce hteo da igram da vidim novi update, medjutim ili mi crashuje pre ulaska u partiju, ili igram 2-3 min pa se igra zapuca. Tuga i tragedija.

najgore je sto nema contenta a ovo sto ima je premalo/lose.

Dodavace 1 mapu po sezoni. A BF4 je dodavao 4 mape na svaka 3 meseca. Neverovatno brate

Ma jok. Igram ja jos i ne planiram jos da prestanem. :smile:

2 Likes

Barem si pucao na AI
Juce 30 minuta cekao da udjem na mapu
sa ili bez botova svejedno :man_shrugging:

Negde sam skoro procitao da je Dice izgubio preko 100 senior programera na Frostbite engineu u protekle dve godine.
Tako da ne iznenadjuje kolicina bagova
 Ali nije kasno, Battlefront 2 je bio katastrofa u pocetku pa ga sad redovno igram. :smiley:

1 Like

Meni nije jasno sledeće - izbacili su single player, čime su sačuvali dodatne resurse za mp, a dobijemo ovako siromaĆĄan content. NajsiromaĆĄniji arsenal oruĆŸja ikad, jedna mapa po sezoni itd.

Ajde da se desila neka revolucija u gejmpleju pa da kaĆŸemo da su ti resursi otiĆĄli na neĆĄto razumljivo, ali bukvalno ne vidim ĆĄta je poĆĄlo naopako. Čak sve djeluje nekako dosta siromaĆĄnije u odnosu na BF4 i BF3.

Kupio sam Insurgency Sandstorm i sad sam na sedmom nebu. Igra me neodoljivo podsjeća na MoH Warfighter, a osjećaj konstantne tenzije koji pruĆŸa realizam je vrhunski. Time BF 2042 ode u drugi plan na neko vrijeme.

1 Like

Evo juče pokrenuo igru na nagovor druơtva, kao ajmo par partija. Negde na sredini prve, samo se čulo u party-u, psovanje na psovanje i izazak članova iz partije.

Igra je u očajnom stanju, bukvalno se svelo trenutno igranje na izbegavanje da te pregazi neko vozilo. Ima ih previĆĄe i respawn je ekstremno kratak. Tako da nema viĆĄe napucavanja na otvorenom prostoru, već samo ĆĄtekanje po zgradama. UĆŸasno dosadno i loĆĄe stanje.

OsveĆŸenje je bio gungame mode koji su ubacili, ali opet to je neĆĄto ĆĄto se odigra 2 partije i kraj. Ali barem je blast from a past i vuče na stare BF igre.

Malo nam se popravilo raspoloĆŸenje i taman reĆĄili da pokrenemo portal, kad ono manje od 10 servera i svi prazni 1-4 igrača na njima. Katastrofa.

Igra je bukvalno bez igrača, samo nove mape imaju igrače, ali ako se ovako nastavi i to će biti upitno.

Jednostavno ugasili posle ovoga igru, pokrenuli BF1, servera more i svi puni ko oko. Odigrali 3 operacije i srce puno, a osmeh od uva do uva.

Koje nove mape?

Jel ja nesto ne znam? :smiley:

Ili mislis na ove livade i pustinje pa onda jedna zgrada sa 150 spratova.

Na te nove mape mislis?

2 Likes

Ha ha ha, imao sam u vidu BF2042 mape. Nisam se lepo izrazio. Na njima se joĆĄ moĆŸe naći igrača, ali na portal-u za stare mape iz prethodnih igara nema nikoga, ĆĄto je ĆĄteta.