Scoreboard:

Nije loĆĄe, i dalje izgleda kao buvljak ali ajde. Bar cemo imati sve info.
a nove mape, puĆĄke? ide li to uskoro?
Dobro su se setili da ubace 
Ma loĆĄe izgleda. Oba tima na jednoj tabeli, gde to ima.
I to tek krajem februara. Elem, dodje kada dodje i imaÄemo viĆĄe informacija na tabeli nego trenutno.
Ajde prvo da vidimo da li Äe ovak update sutra neĆĄto doneti. Od kontenta niĆĄta se ne spominje, naĆŸalost.
UĆĄao sinoÄ malo, pola servera AI 
Necu da lazem, ovaj poslednji update je ostavio jako gorak ukus u ustima.
Da li je moguce da ne mogu neke osnovne stvari da poprave, a kamoli novi kontent da ubace⊠

Ne bi da dolivam so na ranu, nije mi to cilj. Ali sam negde procitao da se razmatra i f2p opcija. 
Da, navodno su toliko nezadovoljni rezutatima, da ârazmatraju sve opcijeâ⊠
trazi neka ti vrate 200 eura 
Ja nisam igorao 2-3 nedelje, pre toga mi ne radilo korekt o. Juce hteo da igram da vidim novi update, medjutim ili mi crashuje pre ulaska u partiju, ili igram 2-3 min pa se igra zapuca. Tuga i tragedija.
najgore je sto nema contenta a ovo sto ima je premalo/lose.
Dodavace 1 mapu po sezoni. A BF4 je dodavao 4 mape na svaka 3 meseca. Neverovatno brate
Ma jok. Igram ja jos i ne planiram jos da prestanem. 
Barem si pucao na AIâŠJuce 30 minuta cekao da udjem na mapuâŠsa ili bez botova svejedno 
Negde sam skoro procitao da je Dice izgubio preko 100 senior programera na Frostbite engineu u protekle dve godine.
Tako da ne iznenadjuje kolicina bagova⊠Ali nije kasno, Battlefront 2 je bio katastrofa u pocetku pa ga sad redovno igram. 
Meni nije jasno sledeÄe - izbacili su single player, Äime su saÄuvali dodatne resurse za mp, a dobijemo ovako siromaĆĄan content. NajsiromaĆĄniji arsenal oruĆŸja ikad, jedna mapa po sezoni itd.
Ajde da se desila neka revolucija u gejmpleju pa da kaĆŸemo da su ti resursi otiĆĄli na neĆĄto razumljivo, ali bukvalno ne vidim ĆĄta je poĆĄlo naopako. Äak sve djeluje nekako dosta siromaĆĄnije u odnosu na BF4 i BF3.
Kupio sam Insurgency Sandstorm i sad sam na sedmom nebu. Igra me neodoljivo podsjeÄa na MoH Warfighter, a osjeÄaj konstantne tenzije koji pruĆŸa realizam je vrhunski. Time BF 2042 ode u drugi plan na neko vrijeme.
Evo juÄe pokrenuo igru na nagovor druĆĄtva, kao ajmo par partija. Negde na sredini prve, samo se Äulo u party-u, psovanje na psovanje i izazak Älanova iz partije.
Igra je u oÄajnom stanju, bukvalno se svelo trenutno igranje na izbegavanje da te pregazi neko vozilo. Ima ih previĆĄe i respawn je ekstremno kratak. Tako da nema viĆĄe napucavanja na otvorenom prostoru, veÄ samo ĆĄtekanje po zgradama. UĆŸasno dosadno i loĆĄe stanje.
OsveĆŸenje je bio gungame mode koji su ubacili, ali opet to je neĆĄto ĆĄto se odigra 2 partije i kraj. Ali barem je blast from a past i vuÄe na stare BF igre.
Malo nam se popravilo raspoloĆŸenje i taman reĆĄili da pokrenemo portal, kad ono manje od 10 servera i svi prazni 1-4 igraÄa na njima. Katastrofa.
Igra je bukvalno bez igraÄa, samo nove mape imaju igraÄe, ali ako se ovako nastavi i to Äe biti upitno.
Jednostavno ugasili posle ovoga igru, pokrenuli BF1, servera more i svi puni ko oko. Odigrali 3 operacije i srce puno, a osmeh od uva do uva.
Koje nove mape?
Jel ja nesto ne znam? 
Ili mislis na ove livade i pustinje pa onda jedna zgrada sa 150 spratova.
Na te nove mape mislis?
Ha ha ha, imao sam u vidu BF2042 mape. Nisam se lepo izrazio. Na njima se joĆĄ moĆŸe naÄi igraÄa, ali na portal-u za stare mape iz prethodnih igara nema nikoga, ĆĄto je ĆĄteta.