Mnogo veselo deluje, gledajući trejler drma me nostalgija za nekim prošlim vremenom kad su stvari bile jednostavnije.
Maskotama, pa i platformerima u neku ruku, je odavno prošlo zlatno doba, nemaju više primat. Ali ovaj mali Astrobot je verovatno najlepši moderan primer onoga što smo izgubili.
Obe astro igre dosad, i ona uz ps5 i stari VR dragulj, su me ostavile maksimalno šarmiranim, iako nisam neko ko posebno ljubi platformere. Deluje ko da će ovaj nastavak biti jednako čaroban, želim im svu sreću.
Više mi se ovo igra nego još jedna stosatna open-world smaračina.
Trebaju da naprave igru gdje ce sackboy i astrobot biti zajedno.
Od ove igre nam zavisi sudbina 3d platformera na Playstationu. Ako igra odlicno prođe, odnosno zabelezi odlicnu prodaju mozemo ovekivati da Sony zakuca na vrata Noughty Dogu i kaze:“Vadite taj Jack&Dexter iz fioke.” Tako isto i za Sucker Punch i njihov Sly Cooper. A moze i neki potpuni novi IP sa slicnom tematikom. U protivnom ova igra moze biti kraj najlepsem zanru na Playstationu.
Zvat cemo Super Maria ako ovo ne uspe. Bez brige
kakva dramaturgija Danila
Poznatiji kao Choda genius
Choda bot mislim astro bot i to …
Tu je uvek Nintendo tako da ne brinem za zanr.
Astro Bot mi nesto nije bas u vrhu non-VR platformera. Suvise agresivno promovisu Playstation brend unutar igre - sve je kao neki promo Playstation demo, reference na nesto Sony, easter eggs… i za mladju publiku je, tezina nije bas na nekom nivou, vuce vise na family naslov nego hardcore platformer.
Astro Bot 1 je bio fenomenalan doduse, jer je na pravi nacin koristio VR.
VR pa VR…opusti se i igraj igru. Ovaj Astobot ce imati hardcore side levele i definitivno ce biti za klasu bolja i veca igra od AstroPlayrooma
Playroom je bio besplatan demo za PS5.
Necu da se opustim fail je sto nisu napravili Astro VR2 najveci u istoriji Sony kompanije
Nemoj zajebavati. Ovo je ce biti fantasticna igra, koga boli tukson za VR
Onoga ko je zapravo imao prilike da igra ili makar da proba VR verziju. Ali nema veze, necu da vam kvarim uzivanje, neznanje je blagoslov.
Biće ovo odlična igra, al Astro VR je liga za sebe.
Nažalost živimo u realnosti gde VR nije zaživeo kako treba, iako je tehnologija dovoljno dobra. Ne mogu rečima da vam opišem koliko su platformeri u virtuelnoj realnosti dobri, potpuno drugi doživljaj.
Ne računajući Alyx, platformeri ko Astrobot ili Moss su mi pružili najviše magičnih trenutaka u vr-u.
@Dacha kad stiže disk, o ti veliki pro hard gejmeru?
U petak u inat svim vama igracima sa razmene sekundarnih i primarnih naloga😀
Imam neki info da neće stići u petak, tek ponedeljak. Neki zastoj na granici. Pozovi pitaj baš, da se ne iznenadiš neprijatno.
Petak je širok pojam
Veliki petak za daču. Posti
Na ovoj generaciji uradio sam 3 preordera. To su Zelda Tears of the Kingdom, RE4 Remake i sada Astrobot. Zelda stigla day 1 dok RE sam cekao 3 dana. Nadam se da ce ovo stici u petak.