Astro Bot - Launch Trailer | PS5 Games

Kažem ti, proveri u GameS-u ili gde si poručio, pozovi da vidiš. Mislim da pre ponedeljka-utorka nećeš dobiti Astro.

Otkud ti znas, kada nisi nikad kupovao diskove :grinning:

Ima prijatelja sto poznaje druga od devojke ciji brat radi u gamesu :grin: razmisljam i ja da porucim ali ne znam gde, ako kasni u gamesu da vidim game centar

Ma to isto, cene iste, kao da je isti vlasnik. E o ga prvi unboxing.

Vau, zamisli unutra disk i parče masnog papira…

7 Likes

Ja se dogovorio sa @lesa da podelimo nalog. Bice do petka nadam se :sweat_smile:

1 Like

Uradio pre-order i pre-load sad se samo ceka 6ti. Nego kad otkljucavaju? Ove nedelje sam druga smena ako je u to neko vreme onda dzaba sve.

@djomla43 Jel ima neki combo za Japansku regiju da se uzme za 10 dolara i sl :joy:

3 Likes

Djomla trenutno pije Mythos i gricka giros :grin:

5 Likes

Nema brt :grin:
@lesa Mythos uveče :grin::grin::grin::grin:
@Dacha x.com

Jbt jel moguce da je ovolika frka oko ove igre, kao da izlazi GTA VI :person_facepalming:

1 Like

Astro Bot >>>>> GTA IV :grin:

2 Likes

A necu gledati. No spoiler please :grinning:

1 Like

Nesto se primio Choda opasno ne znam kao da nije igrao VR verziju :sweat_smile:

Preorderovao i ja ali nisam hteo u Gamesu nesto su mi nepouzdani, ko zna kad ce stici…

Preorderovao si kod Žike i Pere na razmeni :grinning:

A sada jedna ekskluziva- ps5 pro ce najaviti u ovoj igri. Pojavice se konzola :grinning: genijalna ideja.

0979486ab330d733

5 Likes

Je l sam ja jedini kog malo iritira sto je Astro Bot “maskota brenda:confused:
Ishajpovan sam idalje za igru, ali bih voleo da Astro Bot postane “brendirana maskota”, ako to ima smisla.

Zelim da mi Playstation proda potpunu pricu platformera, koji je nezavisan, koji ce se provlaciti kroz generacije, kao sto su to Nintendove igre cinile.

Nekako, ne zelim da se sva ta dobra produkcija i avantura svede na Astrovo skakanje sa SSD-a na DualSense, lomljenje cetvrtog zida, koriscenja avatara iz drugih igara itd…

Ne znam je l se neko slicno oseca u vezi ovoga :smirk:

1 Like

Ako su ko one informacije koji si nam pre pisao ovde, nemoj, ko boga te molimo…

1 Like

Bice opet “ma sje*ao me neki pijani ćelavi” :rofl:

3 Likes