Assassin's Creed Unity

Xbox One verziju.

Aha, OK. Ja sam mislio na PC verziju :slight_smile: Izvinjavam se.

Skidaj Skidrow verziju, jer se ona trenutno pokazala kao bolja.

Ima tema za krekove i fixove za pc, ovde nije priča o tome.

ooo Waha, jesmo ih ubili u Titanfallu sinoć, a? :smiley: (SOM3ROiD)

De mi reci kakav je framerate na Unity-u na XO? Kaže dosta ljudi da je poprilično očajan i neigriv, pa rekoh da pitam još koga… just in case. :slight_smile:

Da li je i dalje neigriv AC:Unity na PC-u, posto sam bio u guzvi ovih dana?

Ahaha jesmo, a i nastavićemo :stuck_out_tongue:

Što se tiče Unity-a, to pričaju ljudi koji nisu igrali igru na xbone nego na ps4 gde je 5fps niži i stvarno je očajno, ali ponovo ne toliko da se ne bi igralo. Što se tiče xbone-a, evo ima nas jedno 5-6 koji smo igrali na forumu, igra radi kao podmazana, padne fps tu i tamo, ali neprimetno, ukoliko baš želiš da se koncentrišeš na to i da kažeš sebi “e smeta mi to”. Ali ukoliko ne tražiš fps dropove, neće ti ni smetati kada se pojave, u retkim trenucima.

Assassin’s Creed Unity Patch 4 launching December 15

Ubisoft has announced that Assassin’s Creed Unity‘s fourth major patch will be available from Monday, December 15.

“This patch will address issues with stability and performance as well as online matchmaking and connectivity (among other fixes and improvements),” Ubisoft explains. Last week, the publisher also stated that the patch should “rectify most of the remaining issues” that players have been reporting.

There was also a note regarding PC users running AMD graphics cards: “For optimal performance before and after the patch, PC players using AMD video cards should be sure to install the latest drivers.”

You can take a look at some of the issues that Ubisoft is currently tracking and working on here.

http://www.egmnow.com/articles/news/assassins-creed-unity-patch-4-launching-december-15/

6.5 gb update (ps4)? Pa u pm bre dokle više

Resili su da je poprave, koliko god GB trebalo :smiley:

Iskreno meni ni ne treba nikakav update, nisam toliko zakeralo da bi mi baš toliko preterano smetao fps drop. A i opet i da je tb update neće biti 60fps

Kako radi trenutno na pc-u ? ima li nekih patch-eva fix-eva itd ? Ocu da skidam igru il jos da cekam ? :smiley:

Nemam maKinu da bi mogo da ti potvrdim, ali mislim da je Vlada pisao kako su amd omega drajveri značajno poboljšali stvar. Naravno igra, update 1,2,3 i kreč za update. Ako još povrh svega toga ovaj ovoliki (valjda 4ti) patch ne poboljša fps bar za 5 onda nek batale da “krpe”

Sve je ovo trebalo ispeglati na produkciji ali ne, menadzeri su morali da zatvore “projekat”. Dobro, gamedizajneri i programeri su opusteni momci i ako ih ne pritisnes za crunchtime nikada nista ne bi izaslo na produkciju. Tokom veceg dela projekta se zezaju, crtaju smesne crteze na drawing boardu, dolaze kasno na posao i generalno smatraju da su napravili dobar career choice. A onda se ubiju za crunchtime i pomisle kako sve to nije vredno raspalih porodica i 12h smena. Ali na vrhu piramide su ljudi koji veze nemaju sa gamingom, a donose kljucne odluke o tome da li nesto treba da se pusti ili ne. To je jednostavno pogresno, jer ne umeju da vide razliku izmedju 20 i 120fps, actually jedini skill koji imaju je da odaberu skupo odelo i pice, ucenjuju i pritiskaju ljude. Nije ni cudo sto se mnogi okrecu kickstarteru i sto je procvetao duh preduzetnistva. Bezdusni korporacijski model u kome igru razvijaju “ljudi razlicitih religijskih uverenja” dovodi do neinspirisanih igara, muzenja fransiza i izbacivanja poluproizvoda bez trunke savesti.

Ahaha!!

K’a zmaj od 50-60 najgore sto padne je 45 i to sa starim patchem, samo je fora sa novim Omega 14.12 driverima za ATI i sljaka kao zmaj znaci

Sent from my iPhone using Tapatalk

ojsaaaaaaaaaaa

40 GB update?!
Ček, jel se to samo dodaje na postojeće gigabajte ili će igra zauzimati više od 60 gb-a prostora na HDD-u? WTFF?!

Au bre pa nemam mesta na HDD-u, da li su oni normalni. I još koliko će mi trebati da skinem.