Assassin's Creed Unity

^
Meni se to desavalo bas davno kad sam igrao medal of honor 1 al uvek u toj igri… nemam pojma kako i zasto al uvek me neka muka uhvati dok igram

Muka i glavobolja koja ne može nikako da prestane :frowning: mislio sam do pre neki dan da je migrena jer imam jelte migrenu sa vremena na vreme, a igrao sam Unity tri dana. Prestao sam da igram sve pretalo, evo sada odigrao petu sekvencu i već počinje da mi bude teško, i to baš…

Ja sam mislio da sam jedini kome se to desavalo i kad sam nekome pricao kazu nije to do igre i ne lupaj itd… Al tacno se secam cim krenem da igram odma krene neki bol u celu i muka me hvata ocu da povratim…

Da da, upravo to :smiley: kao da će mi glava prsnuti lol…

Neki ljudi su imali problema sa Half Life 2 igrom, pa Far Cry itd itd… Hvala bogu pa nemam nikakvih problema kada igram te igre :stuck_out_tongue:

Jao sad se setik i HL2 me mucio al samo pocetak igre i prvih par misija posle mi je bilo ok… a FC nikad npr :slight_smile: kao i ostale igre

Btw sad nadjok ovo pogledaj :smiley:

If you find that you do experience motion sickness from videogames, there are a few things you can do to hopefully prevent it in the future.

Turn on more lights. Playing in a dark room is bad for your eyes anyway.
Sit further away from the TV.
Your body can get used to it after repeated sessions (a pattern of playing and getting sick, stopping, and then restarting later when you feel better until you stop getting sick entirely) when your brain finally realizes that what you are seeing and doing isn’t actually harming you. That process of getting used to it can take a while and isn’t pleasant, however.
There are some medications that help (Dramamine, Bonine, Meclizine and Benadryl) and while they can work, they also all make you drowsy. Not good for gamers and I do not recommend them.
Recommended Treatments: From my first hand experience, I recommend a couple of things. Ginger pills work tremendously well and don’t have any side effects. You can also try special wristbands called “Sea Bands” that put pressure on a nerve in your wrist that sends the motion sickness signals to your brain. Take a ginger pill and put on the wristbands before you start playing. Combine the two for better results.

Take a ginger pill and put on the wristbands before you start playing. Combine the two for better results.

Još kada bih znao šta je ovo lol :smiley:

Ovo za svetlo sam i sam skontao, da mi je bolje tako… Ali ne mnogo bolje.

Ginger je djumbir :slight_smile: e sad te tablete od toga nemam pojma ni ja sta mu to dodje :smiley:
Ja nisam to probabao al uglavnom kad igram sve ostalo mi je ugaseno i mrak je … nervira me kad upalim svetlo …

Bože kad ne razmišljam…

Staviću đumbir pored mene i to je to LOL :smiley:

Hahahah probaj pa javi “radi li” :smiley:

Mozes i caj od njega da skuvas :stuck_out_tongue:

****š čaj kada Halo počeo da radi :smiley: sada mogu da igram do iznemoglosti i ništa mi neće biti :smiley:

Jel još nekome ubagovan Master Architect achievement? Skroz sam renovirao kafić i ništa. Čitao sam po netu da se i još nekima ne otključava ali nigde nisam našao rešenje.

*****aj a, apgrejdujes kafic… Za to imas pare a za Halo MCC ne a… Dobro…

Sent from my iPhone using Tapatalk

Verovatno ce biti resenja u nekom od buducis update-a :smiley:

Znaš koliko sam para skupio u AC :slight_smile: Imam oko 200k čega već, i sad od kafića dobijam oko 30k. Malo li je :smiley:
I treba da nastavimo co-op, da predjemo sve misije :smiley:

ja ni update nisam skinuo a kamoli igrao :slight_smile: idem da upalim igru

Skidam patch 1.3, citavih 1.2gb :slight_smile:

Videcemo ima li nekih pomaka u grafici :slight_smile:

Hoće li neko co-op? Trebaju mi i achievementi i oni poeni da upgrade-ujem skilove, a njih sad mogu jedino u co-opu da dobijem :slight_smile:

Ja bih igrao, ajde sa wahad om da se dogovorimo za večeras

Jel si prešao igru? I kakva ti je oprema? Da znam da li da igramo lakše ili teže misije :slight_smile:
Ja sam skoro svu opremu upgradeovao na 5 zlatnih, samo još jedan ili dva mi trebaju da ih imam sve. Samo čekam da se skupi u chestu pa da kupim :smiley:

Da li smem da pitam koju verziju igrate - RLD ili SKRW? Na nekim mestima sam procitao da RLD verzija ne radi bas kako treba…