Assassin's Creed Shadows {MT}

Jedino sto nema prokleti Ubisoft + za Playstation.

2 Likes

… i bas iz tog razloga je bolje i ekonomicnije uzeti ovu igru za Xbox, na stranu sto na petici/pro izgleda bolje :smirk:

Imate PS5 Pro i Series X a birate gde vam je ekonomicnije? Ovo ima samo u Srbiji :joy: da ne pominjem sto svi furate iPhone 16 Pro Max i ostala Mac govanca :rofl:

3 Likes

Pa ne, nego je malo i logicnije mozda izabrati Xbox u ovom specificnom slucaju (iako je Pro vau).
Pogotovo ako Ubisoft+ ima jos igara u katalogu koje bi odigrao :man_shrugging:t2:

Xbox mi je nekako subskripcijska convenience konzola, ako to ima smisla :sweat_smile:

Ma oni idu na kartu da ljudi uzmu subscription i zaborave da je imaju pa plaćaju mesecima posle ispadne skuplje nego celu igru da si izeo. :grin:

Tako sam se ja zajebao i za Avatara i za Star Wars. Uzeo da igram, odustao posle dve nedelje, zaboravio pretplatu i plaćao posle skoro godinu dana dok slučajno nisam video… :man_shrugging:

2 Likes

Eh taj život preko, kada ne uzmeš ni da vidiš šta ti se sve skida sa kartice :frowning:

Ma desi se… meni se to desilo par puta. Za neke gluposti…
A da ne kazem da nekako uvek nocu to obracunaju… email mi stigne nocu. Sutra ga vidim ali sa pola mozga i ode…

Stize pisser.

1 Like
1 Like