Pa zapravo AC Black Flag je prvi AC koji zapravo nije AC i koji i dalje stoji kao najbolji AC naslov , a ako pogledas medju najprodavanijim igricama su upravo oni AC naslovi koji su “najmanje” AC naslovi , tako da itekako im ide pravljenje ne AC naslova i u tome su odlicni eto sad igram i AC Shadows i kao i uvek taman dobar Ubisoft naslov onako kako treba biti .
bes sve, Tsuba je dovoljna
U suštini svaki AC je open world, ali black flag je prvi uveo brodove pa je time i mapa bila veća. Ali formula je uvek bila ista maltene što se borbe tiče i svega ostalog. A tek sa Origins su se prešaltali u rpg fazon i sada je svaki sledeći copy paste od tog dela nadalje, samo druga mapa i okruženje.
Sto se mene tice ako ima ikonoca za ciscenje i’m in
Nista bolje ne opusta kad se vratis mrtav umoran sa posla a imas deset minuta vremena, posto naravno vodis jedno dete na engleski, a drugo na plivanje. Ocistis dve tri ikonice i milina.
Racunica je prosta. Izbace nov AC.
Prodaju dovoljno primeraka znaci +
Sledeci izbacis isto…
dokle god je + ne menjas tim koji dobija.
Stara kzreka kaze “ne popravljaj nesto sto nike pokvareno”
To i namjeravaju. Ne zaboravite da planiraju da izbace još 9 Assassin’s Creed igara u sledećih par godina.
Naravno, nisu sve single player, neke su i mobilne,nele su multiplayer ali baš ga pretjeruju sa AC.
Od toga 900 000 uplatilo mesec dana Ubisoft pljus
Ova igra na PRO tera i mene frame snoba da igram na 30. Ne kažem, smeta mi, ali razlika je prilično drastična.
Inače ono što me oduševilo je izgled i osećaj open worlda. Onako ne deluje kao svet video igre nego kao pravi svet. Retko kada imam taj osećaj. Gusto drveće, priroda, sve je baš detaljno odradjeno. Da se usudim da kažem u tom pogledu baš next gen i pravi zadatak / izaziv za Ghost of Yotei kada bude izašao.
Opet igra gde ću isto vremena provesti u photo mode kao i u samom igranju.
Nisam baš primetio toliko drastičnu promenu, mada je i u 30fpsa dosta igrivo, ali ipak je 60fpsa mama…
40fpsa isto odlično radi, nakako u svakom modu mi se čini da radi u više frejmova.
Prelep svet, sve se drmusa, svaki listić na drvetu, efekti oluje, kiše, stvarno odlično.
Godišnja doba se smenjuju periodično tokom igre, baš su se potrudili.
Dacu sansu jos jednom i perfomance mode-u. Fali jos PSSR. Nadam se da ce uskoro implementirati. Suska se.
Ja sam prešao na XSX da igram u 30fps mod, jedini problem mi je borba i parry u 30, jer baš ume da bude netačno na žalost. To tek kasnije primećuješ jebiga kada su teži protivnici.
Inače, bukvalno sam to i ja rekao u opisu lol
Jel beše na Pro ima i nekih grafičkih opcija koje nisu dostupne na base konzolama? Ili je samo razlika u fps-u?
Sve je nadrkano na prou da izgleda bolje. Grafičke opcije su identične ja mislim, Performance, Balanced i Quality.
Performance na Pro-u je kao quality mod na basePS5 i SXu.
Jel igra bliza Mirage-u ili Valhall-i po gameplay-u? Valhalla mi nije legla u opste i jedva sam je zavrsio, dok sam Mirage odigrao sa uzivanjem.
Sa Naoe je old school stealth AC, čak i više stealth nego stariji naslovi.
Sa Yasukeom je više kao Akcioni RPG nego bilo koji assassins creed
PRO ima u quality mode ray traced reflections, što base verzije konzole nemaju. Pogledaj DF video, lepo su objasnili sa primerima.
Sad samo da vidim da prodam ovaj base model i da konačno uzmem Pro
Slatke muke