Assassins Creed: Rogue- World premiere trailer

https://youtu.be/bjSy5kF6io0

@iKaran
Ocekuje se situacija: otvoris frizider i vidis AC trailer. Jedan dan Unity, drugi dan Roque :smiley:

A ko je ovaj lik?

Shay, kao bivsi assassin, a sada templar i lovac na assassine… Period je sedmogodisnji rat (1756.-1763.)… Na kraju videa stoji dodatna misija za pre-order gdje se jasno vidi da ce opet biti dosadnih brodova. Ali vidjecemo, bice gp trailera… :smiley:

cek bre sad polako, ovo je samo za 360 i PS3, nece biti na next gen? Unity je gde na next gen jel tako? Vise sam se pogubio koji gde izlazi jer su smorili zesce, znaci osecam da ce za jedno 2 godine biti prica eeee brate jel si igrao Assassins Creed 27 :smiley:

Da, ovo je samo za last gen a Unity je za current gen plus PC :slight_smile:

Trebalo bi da jeste. Comet je trebao da bude last-gen, a Unity nex-gen

Da, to je Comet. Ista prica kao sto se govorilo da ce biti.

i sta je sad ovo, to je u stvari Comet? samo dobio novo ime… wtf? Lepo ja kazem AC 27 najnoviji deo hehehhe

Za blago cudo, meni nikad dosta AC-a :slight_smile: Ma moze ih 527 biti :smiley:

Sent From: ā€œNeitherworld, Peaceful Pinesā€

ma ajde bre, treci deo je ubio svu zelju za igranjem te igre, ali svu… cetvrti jos nije stigao da je povrati… Nekada sam ih igrao u jednom dahu i jedva cekao da izadje neki novi, ali je taj treci toliko ubio sve u meni za tu igru da cetvrti jos nisam presao…

Ubisoft izbacuje ono Å”ta ljudi žele. Ima hejtera, ali nenormalna većina želi AC svake godine.

ja se ne bunim da izadje, samo su ga razvodnili da ja ne vidim poentu i pricu vise, izgubio sam je iz vida, i one apple of eden i one koji su bili dosli pre i sta vec, znaci ono ne znam vise sta radim :smiley:

najzesca prica je bila u drugom, pa posle malo jos Ezio sto je kao saznao u sledeca 2 dela, u trecem dibiduz retardirana i zbrzana prica…

u cetvrtom eto i ne znam, ima da odgledam na YT samo cinematics heheheh

Za Ac3: Suprotno… Nije bio najbolji ali nije bio ni najgori dio (Revelations, gledam na tebe). Mislim da su smorili sa vjestackim naglaskom Indijskog jezika, repeticijom pojedinih misija… A uveli su dosta toga, naval bitke, koliko vidim skoro nepromjenjen gameplay u odnosu na AC4 - znaci poboljsan, i jako interesantan period historije… Mada kazem opet, ja sam ga igrao sa najnovijim TU, tako da zaista ne znam na sta su ljudi sve nailazili, mozda im je i to ubilo zelju za igranjem…

P.S. Igrao sam svaki dio zaredom, jedan po jedan, 2-3 mjeseca. Nije mi dosadilo. ā€˜Revelations’ me najvise smorio… AC2 & ā€˜Brotherhood’, po meni, najbolji dijelovi do sada…

ac4 bez TU je bio ocajan, to stoji… meni je ubio zelju za igranjem, ali sam igrao posle, i stvarno je cool deo, ali onaj treci sa sta god da je imao, jedva sam se naterao da ga predjem, ali jedvaaaa

Priča je takva da može imati hiljadu nastavka, a oni će to i uraditi. Mogu napraviti time fragments koliko god žele, imaju celu istoriju pa i celu budućnost da se kurče :smiley:

Upravo…

nazalost heheheh, ali kapiram to im je krava muzara, you want it we deliver :smiley:

Zelim da vidim Assassins Creed smjesten u doba balkanskih ratova, glavni protagonista krsni Crnogorac sa sabljom i pistoljima, pa udri po Turcima :slight_smile:
Kakav bi outfit imao wauu. Procitajte ovo vi iz Ubisofta, aaaa!! :slight_smile:

E to bi bilo genijalno da znas , mada bilo bi genijalno videti 213 cm visokog Njegusa kako mlati Turke, pise pesme , filozofira i kako uziva u zenskom drustvu : )
Karadjordje bi isto bio odlican ; )

Oni bi mogli da budu master Asasini , nesto kao lideri lokalnog bratstva Asasina.

Pa znas kako, Njegos je imao svoje ā€œassassineā€ (kind of), Perjanike. Pa ono kao glavni protagonista perjanik, koji sa ostalim perjanicima dejstvuje po Crnoj Gori i lovi neprijatelje. Mogu cak da ubace i neku vrstu naval combat-a, imamo more :smiley: Moglo bi to sve fino da se uradi :slight_smile: