Assassin's Creed 2 - Spin Off

[SIZE=5]Assassin’s Creed: Brotherhood[/SIZE]
Published by: Ubisoft
Developed by: Ubisoft
Genre: Historic Action Adventure
Release Date: fiscal 2011.
Available On: ? PC, Xbox 360, [URL=“http://www.playstation.com/”]PlayStation 3 ?

• Izlazak se planira do kraja marta 2011 (dotle traje fiskalna).

pre-domain registration info:

• Direktan nastavak price Assassin’s Creed-a 2

• Ponovo ste u ulozi Ezia

• Bice i online multiplayer komponente

• Na igri rade isti ljudi koji su radili i Assassin’s Creed 2

Cek, pa tek sto je ACII izasao, vec nastavak. Previse brzaju.

AC 1 sam igrao na pc i smorio me
ACII sam preso na konzoli xbox 360 i bilo je extra radujem se a i prema kraju ACII ocekivala se 3-ojka :slight_smile: nista nadam se da je info tacan i da nam stize u 2010

Te informacije se mogu izvuci citiranjem Yves Guillemota, CEO Ubisofta. Ako neko zna sta prica/laze onda je to on.

Hm, ne zvuci bas dobro. Tako brzo, drugi tim, ponovo isti setting… Svi smo voleli AC2 zbog unapredjenja u odnosu na prvi deo, i nisam siguran koliko bi expansion doprineo imidzu serijala, osim sto bi doneo pare u dzep nabrzaka. Nadam se da drugi tim nece napraviti manje kvalitetnu igru kao sto je to radio Trejarh sa Call of Duty serijalom, ali se plasim da idu na tu kartu…

a da zaboravio sam padawan u pravu si najvise mi se acII svidzala zbog novih oruzja novi kostim idr ali nece skoditi ni da izadze 3

Mislio sam da spominju to kao DLC/multiplayer komponentu…

Tesko da ce DLC moci biti punokrvni nastavak kakav su obecali. Ima vest na Joystiq-u takodje. Jos ACII nisam igrao, ali me je prvi deo poprilicno razocarao. Previse je bio monoton, previse spor, bezbojan, borbe su bile zesci klise, a o misijama da ne pricam. Tako da, nisam neki kad treba da se da misljenje. :smiley:

slazem se ac1 sam igrao stigo do pola i batalio jer me smorilo ono trcenje konjom iz zemlje u zemlj (koje u acII hvala bogu nema) ACII je extra nadam se ako bude 3 da ce biti kao 2

Guillemot confirmed the game would be sold at a “full price point”.

redovan retail. E sad sto ce biti filler epizoda/e + multiplayer :stuck_out_tongue: eh…
DLC ce biti za AC2 ali ovo nema veze sa tim, posebna je igra.

Jedino sto mi je zao sada je sto necu moci da skinem dlc za ac… Cuo sam na ign-u za ovo i izgleda dobro. Bas me zanima kakav ce biti MP. Barem ce prekratiti put do trojke…

zasto neces moci da skines dlc za acII?

Banovan je sa Live-a.

a DLC e skida samo sa live-aili moze i sa neta meni je jos nov xbox 360 elite nisam jos uopste bio na live tako da neznam uopste sta ima tamo :slight_smile:
ako izadze onaj LT firmware mozda odem samo je problem flashovati box :slight_smile:

Vjerovatno je taj spinnof neka fora kao sto su TheLost and Damned i Ballad of Gay Tony za Xbox…Maybe, or SURE>

Ne, ne moze osim ako nemas Jtag-ovan box…

kakav je taj Jtag-ovan box??

Ovo nije topic za AC2 pa tako i njegove DLC pakete - koji inace kostaju PARA ili ce se nabaviti i koristiti besplatno na jtagovanoj konzoli.
Ovo je topic za sledeci nastavak igre - ne ekspanziju, ne DLC vec full-price sequel.
polako gubim nadu za ovaj forum

Ja sam cuo da je to isto Assassin’s Creed II verzija+sa online igranjem i namenjena je iskljucivo za PC.

Oke, stigao je novi info oko AC2 “nastavka” i u pitanju je spin-off, diskusiju nastavite u tom pravcu.