AC 1 sam igrao na pc i smorio me
ACII sam preso na konzoli xbox 360 i bilo je extra radujem se a i prema kraju ACII ocekivala se 3-ojka nista nadam se da je info tacan i da nam stize u 2010
Hm, ne zvuci bas dobro. Tako brzo, drugi tim, ponovo isti setting… Svi smo voleli AC2 zbog unapredjenja u odnosu na prvi deo, i nisam siguran koliko bi expansion doprineo imidzu serijala, osim sto bi doneo pare u dzep nabrzaka. Nadam se da drugi tim nece napraviti manje kvalitetnu igru kao sto je to radio Trejarh sa Call of Duty serijalom, ali se plasim da idu na tu kartu…
Tesko da ce DLC moci biti punokrvni nastavak kakav su obecali. Ima vest na Joystiq-u takodje. Jos ACII nisam igrao, ali me je prvi deo poprilicno razocarao. Previse je bio monoton, previse spor, bezbojan, borbe su bile zesci klise, a o misijama da ne pricam. Tako da, nisam neki kad treba da se da misljenje.
slazem se ac1 sam igrao stigo do pola i batalio jer me smorilo ono trcenje konjom iz zemlje u zemlj (koje u acII hvala bogu nema) ACII je extra nadam se ako bude 3 da ce biti kao 2
Jedino sto mi je zao sada je sto necu moci da skinem dlc za ac… Cuo sam na ign-u za ovo i izgleda dobro. Bas me zanima kakav ce biti MP. Barem ce prekratiti put do trojke…
a DLC e skida samo sa live-aili moze i sa neta meni je jos nov xbox 360 elite nisam jos uopste bio na live tako da neznam uopste sta ima tamo
ako izadze onaj LT firmware mozda odem samo je problem flashovati box
Ovo nije topic za AC2 pa tako i njegove DLC pakete - koji inace kostaju PARA ili ce se nabaviti i koristiti besplatno na jtagovanoj konzoli.
Ovo je topic za sledeci nastavak igre - ne ekspanziju, ne DLC vec full-price sequel.
polako gubim nadu za ovaj forum