Idemo u Rim! 
Firencu i Veneciju su lepo i prepoznatljivo uradili, isto ocekujem i za Rim.
Idemo u Rim! 
Firencu i Veneciju su lepo i prepoznatljivo uradili, isto ocekujem i za Rim.
I jaoooooooo, skoro pa dobro kao venecija… Ja samo cekam AC gde ce biti neki Ninja-Assassin u Kini…
Jedva cekam.
Nisam bas za Kinu, ima jos mnogo mesta koje mogu da uzmu. Bar po meni. 
Ne, barem po meni, mislim da ce AC3 malo vise po sadasnjosti da se desava nego prethodna dva dela - da se bore oko one pretnje gore od templara i tako to (da, trebali ste gledati after-credits xD) a da ce animus prica biti propratna da objasni neke stvari samo.
Cuo sam i ja da ce u nastavku prica isto pratiti Ezia kao i u drugom delu i da ce radnja sledeceg dela biti samo nastavak price.
Kao gde drugi deo zavrsava tu pocinje treci.
Inace nastavak price sa Eziom i Rim mi se ne cine lose i verujem da ce biti dobro samo ne treba ocekivati sad opet nesto revolucionarno ni sto se tice same igre a ni sto se tice price (kao sto je bio drugi deo u odnosu na prvi)
Mada verujem da ce opet biti zanimljiva prica, ponovo neke istorijske zanimljive licnosti, zanimljive lokacije…itd.
Inace ja mislim da bi bilo odlicno kad bi recimo sledeci nastavak vratili u jos dalju proslost recimo u stari Rim il staru Grcku il mozda recimo u stari Egipat mislim da to doba i svaka od te 3 stare civilizacije ima odlicnu podlogu da se napravi odlicna igra i odlicna prica.
Takodje mozda ne bi bilo lose da odu malo dalje u buducnost recimo negde u 17. il 18. vek pa u doba francuske burzoaske revolucije ili industrijske revolucije.
Sto se tice ideje o drugom svetskom ratu nikako mi se ne svidja ideja bilo bi zaista sranje da od Assassin’s Creed-a sad prave Call of Duty, inace kad bi ubacili vatrena oruzja u igru to vise ne bi bilo to…
Imas dve fenomenalne ideje, Egipat i Grcka. Oko toga se mnogo stvari moze napraviti. Ali ne znam, koliko sam shvatio igra ide dalje, Altair u Jerusalemu u kom vec veku, Ezio u Italiji za vreme Renesanse [15ti vek], i sad onda nesto. Iako mozda i gresim. Egipat i Grcka svakako zvuce kao fenomenalne sanse.
Jel ce se moci pratit prica ako nisam do kraja presao dvojku ??
Da skace Altair banji sa sfinge 
Mozda joj je on shebao nos, mozda nije Obeliks

Evo nesto novo
Inace kao sto se i ocekivalo i kao sto se poklapa sa istorijskim cinjenicama Leonardo radi za Cezare Borgia-u , ali ne svojom voljom vec je prisiljen na 'saradnju" ali je on i dalje u odlicnim odnosima sa Eziom i prosledjuje mu dragocene informacije kako bi Ezio sabotirao planove templara.
Inace nakon letece masine u drugom delu , u nastavku cemo koristiti i “tenk” kao nov Leonardov izum, izgleda zanimljivo ali mi jos zanimljivije deluje ona bitka na vodi gde su ukljuceni brodovi.
Grafika je dosta losa,nista se nije promenilo od ac1…Ja mislim da ova generacija konzola samo unistava gaming sto se tice grafike jer ne moze nista vise da ponudi,a nove konzole necemo videti do 2013…Da se vratim na temu,ac:b mi deluje ne toliko zanimljiv zato sto je isto ezio(koji je extra lik ako ne i jedan od naj u gamingu,ali ocekivao sam nekog drugog lika,da igramo npr.sa desmondom sad u sadasnjosti),i ima levelovanje sto je sr*nje jer ja mrzim da igram rpg igre,cak sam i u me2 isao na auto level up da ja to ne bi morao,a mp je retardiran,ali ne znam ni ja…Meni je ac2 jedna od najboljih igara ikada a ac:b ce ja mislim biti veliko razocaranje ili ac2 sa novim misijama sto je bzvz,trebali su da odloze ovaj projekat i da rade ac3…
sreca nasa pa se nepitaju takvi likovi kao ti jer da se pitaju mi bi nove igre vidjali jednom u 10 godina…
ovo bre nije normalno, nevalja im kada igre izlaze na pola godine, nevalja im kada izlaze na godinu dana a jos manje im valja kada igra izlazi jednom u pet godina, pa dajte ljudi odlucite se? svaka igra je dobrodosla ili da kazem drugacije " SVAKA ROBA IMA SVOGA KUPCA " tako ti je i u svetu igara ali oni neizbacuju igre zato sto im se to svidja nego jedino zbog nasih para i nizbogceg drugog. kada to budes svatio onda ce ti biti jasna politika izdavaca igara.
sta ti je zanimljivo da igras sa desmondom u sadasnjosti? Pa to onda ne bi bio assasin creed …
Au, moram mnogo cesce da cesljam teme na 360iso, ne radim jer vecina je Thanks i tako to, ali, this is a wake-up call (well, sorta, virtual one, y’a know…)
Budite ovu temu …Damn it. Jeste čuli da će se ići i u Španiju u Brotherhoodu i da ćete slati svoje asasinčiće po Evropi,i voditi petoricu sa sobom da vam pomažu.
pa nikoga ne zanima vise dok ne izadze lt+ jer nemogu da igraju igru barem mene ne zanima
Kako nismo culi, pa to je i sustina Brotherhooda ![]()
Kako mi je žao što ne mogu da igram ovu igru…
Nadam se da će naći neko rešenje pre Božića.
Np. Reko onaj š**** da neće biti ove godine.
Samo da javim da je moguce pokrenuti igru i na BenQ i na LiteOn citacima, ali potreban uslov je da do sada niste update-ovali dashboard! Ovo govorim za XBox360 verziju!