Apple event

Pa iskreno, zadovoljan sam kvalitetom Honora, pasuje mi savrseno, ne ispadaju dok trcim/igram basket, noise cancellation je ok, baterija traje vecno, nemam velikih zamerki osim uparivanja koje je mucenje i multipoint-a koji bas i ne radi na vise uredjaja. Ono sto ocekujem od Apple-a je lakse uparivanje i za nijansu bolji kvalitet. Ne padam vise na fore da je moguce radikalno unapredjenje zvuka u tako malom pakovanju, ali funkcionalnosti, baterija, ergonomija, waterproof enclosure koji jos niko nije smislio, tu je prostor za napredak.

Ovo definitivno dobijas sa apple. I zvuk je sasvim poseban uz spatial audio. Nije isti kao na obicnim slusalicama.

1 Like

Da, i mogu da se bezicno pune sa ovim punjacima, sto je kul. Eto, dovoljan razlog da se potrosi, koliko… 200-300e?

Inace apsurdno je da ce Srbija imati sve ove AI funkcije dok EU nece :joy:
Doduse samo na engleskom.

2 Likes

Zavisi sta hoces da kupis. 4ka ce biti sigurno oko 200€. Nista ti vise od toga ne treba.

@kiboli98 Srbija majka nelogicnosti :rofl::rofl::rofl:

2 Likes

Inace Gemini i Chat-GPT u pocetku uopste nisu oficijalno podrzavi srpski, ali su savrseno funkcionisali na srpskom, jer su jelte, pametni da sve razumeju :joy:

Bas me interesuje kako ce Apple Intelligence reagovati kad pitas nesto na srpskom… realno trebalo bi da dovoljno bude pametan da odgovori… who knows.

Inace, ovo je tako Apple :smile:

2 Likes

Ovo su featuri za S10 apple watch.

6,9" Pro Max, ne moze vise da stane u obican dzep, moracu da predjem na sire pantalone :sweat_smile:

3 Likes

Jel se prica kada ce doci ios18

Nope, cekamo.
Najava nekad izadje i posle Event-a, tipa na tviteru.

Skines betu i imas ios 18. Ja ga imam od pre par meseci.

A18 pro :grin:

Je l ti RCS sa androidom idalje ne radi?

I dalje ne. Navodno sa 18.1 dolazi.

Mislis?

Vise mislim da su nasi operateri totalno zakazali.

Cudno je jer na androidu sve radi regularno. Operateri ili apple pitanje je…

Eto mi razlog za upgrejd:

1 Like

Heh, zvuci cool ali sam iskoristio tacno 0 puta. Prvi put i cujem za taj feature. Gde da uopste gledam spacijalne fotke, na Apple Vision Pro-u od 4k EUR? :sweat_smile:

2 Likes

Kroz one dve kamere a?

Ja gledam kroz pet, znaš kako je kristalno jasno sve.

Ma gledaj kroz trista , kada mi bude fotografija znacila uzecu fotoaparat.

1 Like

16. Sept

4 Likes