Upravo pocinje.
ma kakav epl, samo samsung ultre!
Ali kao AW Series 10 novi dizajn
Sta je bre ovde novoo?
Cena
Vala od kako sam iphone 15 uzeo progledao sam
Dobro, ovo za apneu je kul… nasi lekari dok utvrde RIPnuo si.
Ja imam ultru 2 i necu menjati do cetvorke. Ima sat sve sto mu treba. Cekam telefone mada ne ocekujem nista novo… sem M procesora u ajfon ne priznajem nista kao novinu.
Ako ne RIP-neš na putu do mađarske granice, kako bi aktivirao te medicinske funkcije, koje neće biti podržane kod nas
Rekli su 150 zemalja, mozda smo i mi tu
Do sada nikada nismo bili pa cak je i epic games dozvoljen samo za EU .
Lol, Ultra nije dobila novi model, samo crnu narukvicu i finish.
Sto neko rece, makar su ostavili stari brending i nisu se usudili da nazovu Ultra 3.
Ponestaje im ideja, wearables postaje jos gori tehnicki corsokak od VR-a, a ne zna se gde ima vise potencijala za rast i razvoj.
Sta vise od ultre 2 da popravljas i menjas? Sat je vrhunski. Imas ga i ti, tako da znas o cemu pricam.
Sto kul sluske jbt,
Samo Xiaomi
Cekaj airpods max je i dalje isti? Nisam ispratio. Previse basa ima max za moj ukus zato ih retko koristim jer me boli glava u zadnje vreme od toliko basa.
Opa, AirPods Pro 2 dobijaju nove funkcije… lepo Bice valjda i kod nas
@iNikola Ma naravno da je vrhunski i ne bih ga menjao za 100k Turbilon, ali stvarno je deprimirajuce koliko su spori sa tehnickim pomacima. Toliko ima prostora za jos senzora, ni ovi stari ne rade svuda, a oni su apdejtovali narukvicu (dobro, dobice i sleep apnea tracking kroz sw update). Izgleda da cu morati jos sa Temua da narucim jeftinih kineskih narukvica, zabrinuo sam se da nece biti kompatibilne sa novim formatom.
Neke Apple sluske bih mogao da uzmem konacno, mada i ove Honor kopije su mi do sada bile zaista sjajne.
Dobro, wearables su razocaranje, da vidimo taj AI koji su nam spremili za iPhone.
Ako si audiofil ima boljih resenja. Ja imam airpods3 airpods pro i airpods max. A imam i b&o bubice koje su 10 puta bolje od apple bubica. Ako ti je bitno da si u apple sistemu onda su ok. Imam i neke huawei bubice od 6000 dinara koje super rade.
Prodavanje magle o procesoru ponovo. 13 pro max i dalje radi top, a kamo li 15 pro max… kladim se da ce 17ica imati M procesor.
Cela istina. Sve zavisi sta zeli u sustini. Ako je samo zvuk bitan (a realno on je najbitniji), lako se rezultati vide na RTINGS-u… ali za mene je Apple nudio odlicnu integraciju u ekosistem i dovoljno mi je. Sa racunara, na telefon, na TV, predobro odradjeno!