nisam procitao tekst, al Anthem mi je bolje ime od Beyond.
Šteta, moram priznati da me igra i dalje zanima da je probam, ali mi se nešto ne žuri da to uradim dok je ne srede. Jendom sam se zeznuo i to sa Destiny 1, tako da se držim one stare, ko se od jogurt opeče i u burek duva
Izgleda da smo prerano otpisali Anthem.
Kada pogledaš kada je igra izašla, kada pogledaš u kakvom stanju, onda nije ni čudo…
Igra je trebalo da ubije destiny 2 jbt. Najavljivali su čudo nad čudima… I na kraju anthem izađe
Nekako mi ih je zao. Mislim, kreativaca u celoj toj prici. Voleo bih da znam u kom trenutku je sve krenulo naopako, jer su ‘kosti’ igre u svojoj sustini solidne na papiru.
Dal su se odela umesala, dal su imali premalo vremena da iznesu igru kako treba, sta god da je bilo, steta je.
Ma daj kakva žalost. Unište masa effect koji je bio planetarni hit, 7. godina rade na anthemu I na kraju ispadne ovo… Ovo je klasično silovanje odličnog studija. I potpuno su sve ovo zaslužili, do poslednje mrvice…
Srce mi se cepa zbog Anthema
Neuspeli cash grab, umesto divnih single player RPG-jeva po kojima je Bioware bio poznat.
Usrali su najbolji IP koji su imali da bi napravili ovo govno, toliko o BioWare-u. Umesto da su nastavili da rade mass effect I ovo uporedno i da obe igre naprave da budu fantastične. Oni ubiju ME i onda izbace ovo smeće. Definitivno su ovo zaalužili.
Tuzno je koliko je vreme jakih visokobudzetnih single player igara u sustini gotovo… Kad se samo setim KOTOR-a, covece koliko je to bio dobar RPG.
Kada malo razmislim cak je i Andromeda bio 10x bolji od ovog generickog napucavanja.
Pa zato sto je sada moda takva da svi idu na neka besumucna napucavanja u MP
SP ce ostati samo da se igra na telefonu
Tuga.
ma nije tako strasno, sta pricas… Pa samo ove godine cemo dobiti TLoU2 i Cyberpunk, de ces jaci i visokobudzetniji SP.
God of War, Gears of War, Spajdi, Outer Worlds, Death Stranding, pa cak i nesretni Divinity 2 koji sam izgleda samo ja igrao… ma ima ih svake godine.
Ne kazem da ih nema, ali su jedno vreme bas bili u krizi i svi su zeleli da uskoce u multiplejer/mmorpg vagon. Posledice toga se i danas osecaju kada npr eminentni single player studiji kao Bioware ili Respawn rade multiplejer only igre.
Mulyiplejer je bio ranije added value za single player naslove, danas si srecan ako dobijes i singl pride, kakav takav.
Outer Worlds je dobar primer. Pa bas je Bethesda isto pokusala sa Falloutom 76… Da bi na kraju singl plejer RPG radio nov studio, sa 10x manjim budzetom.
Gears i TLOU su super primeri odlicne kampanje i multiplejera u jednom pakovanju, ali bojim se da vecina mora da se opredeli…