Anthem

Andromeda 1.5 :smiley:

1 Like

Ja ću večeras da krenem. NeÅ”to me zezala konekcija i vidim da je to skoro svima bio problem juče.

Za one koji imaju EA Access demo je dostupan i bez invite kodovoa.

Evo i kod VIP demo: GW4G-K63T-3CAC-X8Y5

Redeemuje se na Anthem Game - Official EA Site - Electronic Arts i onda se izabere platforma.

1 Like

Lepo igra izgleda, ali mene nije privukla ni malo… Ipak ću ja igrati metro, ove zime i proleća… I ako su mi se svidele prve informacije o igri, sve posle Andromede mi je nekako ubilo huype. Oni su uniÅ”tili onakvu franÅ”izu zbog ovoga smeća… Stvarno neki ljudi treba da čuvaju ovce i da nikada ne silaze sa planine…

1 Like

Rekoh ja… :thinking: Steta. Mozda kroz silne updat-ove igra bude bolja, posle nekih godinu dana, kao i vecina takvih igara.

15fps? Kuku… to ne bi smelo da moze na konzolama.

Mene samo zanima da li omogucava kvalitetan single player. Ako je taj deo slican starim Bioware igrama i ne forsira coop za ā€œpun dozivljajā€ igracu ga.

Igram isto na X i nije 15fps, nemojte preterivati. Igra mi je nekoliko puta zakucala a da ne pričam o tome da prvog dana online nije radio a serveri pucali.

Pozitivne stvari su grafika, posebno u kuli. Nisam puno sveta istražio ali nisam baÅ” skapirao zaÅ”to i protiv koga se borim. Najbolja stvar u igri je osećaj letenja i kako je fluidno reÅ”eno. Customizacija juvelina je odlična, od podeÅ”avanja materijala i boja do različitih dodataka. Sve u svemu, mlako. Možda ovaj sledeći demo bude bolji ali ne palim ovo dok ne srede, samo gubim vreme. Čini mi se da će The Division 2 biti moj izbor ovog proleća za ovu vrstu igara.

1 Like

jel ima neko kod za xo?

@xX8Lampard8Xx Vidi onaj moj od gore da li je iskoriŔten.

Ne mogu, a da ne spomenem Destiny 2 koja je sada strava igra, a pritom sam je uzeo za 20e sa svim ekspanzijama.
Uzeti Anthem koji cak ni PVP nema mi je besmisleno. Videcemo kakva ce biti kroz godinu, dve. Do tada, i’ll pass.

ovaj? ne mogu da reedem, kratak je, fali par cifara?

To se redeemuje na demo sajtu a onda biraÅ” platformu. To je EA code.

P.S. Ako imaÅ” EA Access onda imaÅ” insta pristup za demo.

1 Like

e sad videh da se ne reedemuje na xboxu, probam pa javljam

Nazalost, neko je vec reedem kod. Mali savet kad se ovde dele kodovi, pisite da se imate kod i da ga poklanjate pa ko hoce nek se javi. A ne ovako javno kod, ljudi uzmu i ne kazu ni hvala, a ovo nije prvi put da to neko radi.

U svakom slucaju, @robotnjik hvala svakako sto si ponudio kod, a ko ga je uzeo i cuti nek se zapita :slight_smile:

1 Like

Bas je tesko ostaviti par lijepih rijeci, i zahvaliti se.

Imam predlog za ove Å”to dele kodove. Neka napiÅ”u Å”ta imaju, pa kad se jave njih nekoliko, onda taj sam da u poruci poÅ”alje kod kome hoće, ili da se stavi neki kriterijum, tipa ko je duže na forumu da njemu ide kod, a ne nekome ko je napravio nalog da pita neÅ”to glupo i posle mu oči ne vidimo.

Nikad nisam uspeo ni jedan kod da uzmem pa tako nisam imao prilike ni da se posteno zahvalim. Imam neki osecaj da na forumu imamo krtice koje samo cekaju da izleti kod a nis ne postaju :joy:.