Anthem

Ajoj… Mada, i dalje se mora priznatibda izgleda odlicno.

Imam utisak da se vec o igri ne prica.
Odma zamro hajp, ako ga je uopste i bilo.

A downgrade je zaista zestok. Mada, trebalo je da snimi u isto doba dana, ipak je sve u senci u njegovom primeru vs reveal trejleru.

1 Like

Iskreno nije ni ta grafika problem. Bitno je da igra ima gameplay… da ima ono nesto sto te vuce daj jos samo da uradim to i to… ili ono sto Civilizacija ima jos samo jedan krug u 22:30 i dok kliknes taj jedan krug ono 00:30

Po meni FarCry ima lepu grafiku ali igra brzo dosadi zato sto nisam teletabis koji ce da se divi sarenim zastavicama koje se vijore i vetar kako duva a trava se njise… sve je to lepo ali nije presudno.

Ideja je super,svidja mi se to sa tim oklopima i to neko istrazivanje ,jos samo da su napravili da igra ima smek i gameplay i bice odlicno inace dzaba im sve animacije sveta.

Ja sam iskreno čekao ovu igru i želeo da je igram, ali sve manje mi se svidja ono što vidim.
Da se ne bi opekao, kao par puta ranije, ovoga puta ću sačekati par nedelja od izlaska, da vidim ima li smisla ili ne kupovati istu.

Izašle ocene i ponor se otvorio pre Anthem-om, IGN 6.5, Gamespot 6, Metacritic 6 (user score 2.5 ili nešto slično). Katastrofa od ocena.
Čitao i slušao review i izgleda da sve ono na šta se ljudi žale se može popraviti, samo je pitanje koliko će vremena trebati da se to uradi i da li će biti uradjeno.
Za sada zaobilazak, dok ne srede stvari.

1 Like

Lose su ocene bile i za Andromedu pa sam je vrlo rado odigrao.

Ali stvarno “Sudbina”! haha…

1 Like

Ja ne znam da Desteny znaci sudbina :joy:

1 Like

Ja sam ovaj athem skinuo demo, igrao 15 min i izbrisao tako mi je bio bezveze od grafike do gameplaya, pucam u neku zivuljku koliko je lose nisam mogao da provalim sta je… Mada igrao sam re2 ceo dan pre toga, slika mi se mutila, probacu jos jednom tamo kasnije

Al sad kad razmislim, zar nije i Destiny u pocetku bio generalno smatran za razocaranje, pa je tek tamo kroz godinu-dve dosao na svoje, s izlaskom Taken Kinga?

Upravo tako. Zato sam i napisao, ništa što su pisali i pričali u review-ima nije toliko strašno da se ne može ispraviti. Samo očigledno mora da se sačeka da to bude uradjeno.
Pitanje je samo kada i da li će biti.

Da ali Bungie-ju se jos uvek prasta i daje odredjena doza tolerancije i cekanja.

Sadly bioware-u vise ne. Ili da te na jednu drugu igru od njih tebi dragu😁

1 Like

Hahahahaha… Kada Sony vraća pare, onda je teško sranje u pitanju. Da li su vraćali pare za Fallout 76?

Ljudi jel igra neko ovo na Forumu? Igra mi deluje privlacno a opet ne bih da platim nesto sto necu igrati duze od tri dana. Podelite svoja licna iskustva vezana za ovu igru.

Ja bih sacekao malo, verovatno ce biti za 5$ na popustu uskoro…

Meni se igra nije svidela, jedina dobra stvar mi je bilo to letenje, ali ti i to brzo dosadi. Oružje ne možeš da menjaš tokom borbe ili misije, loot je patetično smešan, neprijatelji su retardirani i svi su manje više isti. Osim onih sa štitovima koji su kao malo teži, misije nisu ništa posebno…

1 Like

Vracaju zato sto je igra uzrokovala gasenje.iMa resetovanje konzola, nije u pitanju klasicni refund gdje se vraca igra.

A zanimljivo da sam par dana prije ovoga slusao na Giant Bomb podcastu da im se ista stvar desava na konzoli, kad ono problem je daleko ucestaliji, cim su se odlucili na ovakav korak.

Los izgled za EA, I jos gori za Bioware. Posebno su sada osuli drvlje I kamenje na njih nakon sto su banovali streamera xGladd-a zato sto je koristio exploitove u igri da brze grinduje. Imajuci u obziru da je u pitanju PvE igra I da nikome nije smetao, stvarno je u pitanju nevjerovatna odluka. Pri tome, on im je bio najpopularniji streamer na Twitch-u, tako da loseg publiciteta nece faliti.

Doslovno takmicenje izmedju Fallout 76 I Bethesda sa EA I Bioware, iako se mora reci da je Fallout najveci AAA fail u zadnjih pet godina.

2 Likes

Nevjerovatno je da je u pitanju PvE igra I grind nikome ne smeta osim Bioware/EA zato sto covjek grinduje brze nego sto su oni planirali. Mozemo reci da se EA toliko obezobrazio poslije Fife I UT da jedva cekam dan kada lootboxove proglase kockanjem I stave pod kontrolu. Takva prodaja I zarada nicega mi je nejasna, a tek za ljude koji trose novac na UT packove nemam rijeci.

2 Likes

I Sve puške su zapravo jedna te ista…