Naprotiv, nijedan telefon koji je nabrojao nije limunada
A dobro to je vec licno vidjenje gde sam ja subjektivan sto moram da priznam..
Instalirao mi se vajni ios 26 pre neki dan, nije ni morao. Koliko su svi kukali oko Liquid Stakla, sto se mene tice – tresla se gora rodio se mis. Izgleda mi sve priblizno isto, samo ima nekakav ruznjikav beli outline posvuda. Dugmici koji su ranije bili onako vise kvadratasti su sad opet vise okruglasti. ![]()
Jednu stvar sam primetio da su pokvarili – ranije kad uradim screengrab bila je opcija ‘copy and delete’, kad samo oces da npr okacis sliku ovde na forum, sad su to sklonili i moram da se snalazim.
EDIT - da ne gresim dusu nisu sklonili nego pomerili, a mene mrzelo da cackam
Uhh…
Settings-> General-> Screen Capture i isključi Full-Screen Previews
jest to sranje
Kada smo u temi oko slika na iphone.
Da li on ima opciju kao sto mislim ima Samsung. Otvoris sliku i npr na slici soba tu muzika, sporet, telefon. Zaokruzis npr sporet i on trazi na netu ili kako vec reference vezane za taj sporet ili coveka ili zivotinju, zgradu itd.
Nema. To je opcija sirkl tu srč
to nema Ifon ![]()
nema na slici ali imas uzivo - visual inteligence je naziv opcije
Nema mare sporet uzivo ![]()
Meni ceo ipad trokira od kad sam updatevao na to sranje… Katastrofa. Kao da koristim android od pre 4 godine, takav osećaj kako radi. ![]()
Nešto najbliže tome bi bilo da dok si na otvorenoj slici aktiviraš Siri i (naravno) na engleskom pitaš šta te zanima, gde će on tu da aktivira ChatGPT koji ti uopšte neće biti od pomoći ili će ti dati info da probaš na aMaZoNu? ![]()
Eto priča se da će tek iOS27 dobiti neku vrstu prave inteligencije, mada postoje i priče da ćemo i u ovoj verziju sistema dobiti potpuni revamp inteligencije zahvaljujući Google-u za 3-4mes ![]()
Jedno je sigurno. Apple nije ispunio očekivanja.
Ma to je onda teska gimnastika. Ne bih to radio nikada. Nista.. Cekamo dalje. Nije da mi je to ne znam kako vazno ali mislim da je korisno.
Pitanje za sve ako neko zna?!?
Da li znate neku aplikaciju da se klincima zakljuca na telefonu neka aplikacija… tipa internet pretrazivaci, youtube itd sta vec.
Androdi? Ios?
Android. Mojagreska sto nisam odmah napisao, jbg.
Neki Androidi imaju “fabrički” app lock, Honor, Xiaomi, ali kontam da na play store-u ima gomila. App lock potraži.
Cera ima zaomi samo da izvalim kako radi.
Znam za to.. Stavila je to zena klincima ali ta aplikacija userava nesto stalno. Baguje dosta. Pa im ne radi neka virtuelna ucionica koju sada svi klinci imaju. Toje razlog zasto bih hteo samo nesto jednostavno da prosto ugasim i cao.
Podešavanja > search > app lock