Mislim da mnogo više uređaja ima Android 15 sistem.
Zna li neko besplatan VPN za ios treba mi US lokacija.
Naravno da je ok za upotrebu. Da ne moram da budem “haker”
Urban VPN
Hardver je u drugoj temi
Ja isto brkam ove dve teme
Piše jasno android ios a tamo android iphone
Nije ovo ni softver ni hardver. Bar ne zvanicno @SlobeX bas si nam pojasnio, sada mi nista nije jasno
Da bacim malo “heJta” na ios
Juce sam uhvatio vremena da predjem na nov tel.
I naravno da sam se iznervirao.
Sada je lakse uraditi migraciju sa androida na ios nego sa iosa na ios.
Zbog toliko mnogo “bezbednosnih” gluposti usli su u ludilo koje je dovelo do bagova.
- Ios ima retardirani fazon da ako imate samo jedan uredjaj znaci prvi put kupis iphone i sve napravis. Ali nemas pored toga ni jedan drugi uredjaj i tom sistemu ili neki komp koji stavite kao deo toga imate ozbiljan problem.
Izgubis telefon. I hoces da ga pronadjes.. znas sifru za apple id odes na komp kucas sve..
Onda ti bezbednosna provera kaze da potvrdis to ali na uredjaju koji si IZGUBIO
Jbt koja skupina imbecila zivi i radi.
- Zavrsio sam prebacivanje sve ok i brzo. Krenem da ukucam posle apple id za cloud itd..
Telefon mi trazi sifru odnosno brojeve kojim sam otvarao stari tel.. ok, 4 cifre, znam ih koristim sve super jel da…
NEEE, nije. Nece i nece.. ja vec na ivici zivaca.
Sreca kum mi je u toj prici i zna sta je bagcina.
To je sifra koja je bila predhodno. Pre sadasnje…
To je bila sifra koju sam imao pre vise godina.. bukvalno godina.
Sreca secam se… jos veca sreca sto sam imao kuma koji zna za taj bag kod apple da mi kaze za to.
Bilo je jos par nekih sitnih gluposti i sve vezano za preterano preseravanje oko te satro bezbednosti.
Sve u svemu jedno 5x sam rekao da kada bih nasao zlatnu ribicu ja bih trazio svet bez interneta, drustvenih mreza i “prepametnih” telefona.
Sa samija s22u na s24u za par minuta sve nastavio kao da je isti telefon,od pozdine,liste poziva,rasporeda aplikacija na početnom sve isto samo typ c kabal i to je sve.Nego jesu uradili lokalizaciju na ios za naški jezik
Pazi, prebacio je sve on brzo, do najsitnijih detalja. Ali te jebavaju sa ovim “bezbednosnim” sranjima.
Sto se jezika tice to ne znam. Stvarno ne mogu nista od uredjaja da drzim na srpskom. To mi je uzas. Ne bih znao nista da radim.. ja cak ne znam ni prevode kako idu.
Kada mi neko od matoraca ili tako neko da da im nesto popravim/sredim tel.
Prva stavka mi je da ga stavim na eng. Resim sta imam pa vratim na srb.
Nesto ti mare loše radiš
Jok, sve po ps sam uradio. To su bagovi koji se desavaju. Kum vec zna za te greske. Nisam ja prvi.
Ono sto sam opisao oko jednog uredjaja je poznata stvar. Sreca ja nisam ni izgubio niti imam tu frku. To sam samo opisao kao problem koji moze da se desi. Ti imas pun k iuredjaja pa ne bi imao taj problem.
To jeste. Ali uvek postoji support koji resava probleme. Samo se obratis i četujes malo s njima, ako imas cloud dostupan sve je rešivo kod apple-a. Ako nemaš, znaš već, gotovo
Bukvalno mi se prekjuče desilo ovo.
Krenem da migriram kćerkine podatke sa jednog ipada na drugi i vidim da je ona stavila neku svoju šifru da ne vidimo koliko vremena provodi na tabletu i šta gleda. Uzmem vratim šifru na svoju standardnu i kažem joj da to ne radi više.
Krene migracija i traži mi da ukucam šifru, ja naravno ukucam sad svoju šifru koju sam stavio i neće.
Srećom brzo sam se sjetio da probam tu njenu i završio posao.