Android vs iOS

Ne razumem koja je svrha da je alternativno skidas kad je sam nis ugasio. Nije ovo fejsbuk jbt :face_with_peeking_eye: nije nedostupna na regionu pa da je ono skidaš alternativno. :man_shrugging:

1 Like

Pomislio bi čovek da je u pitanju naj naj app svih vremena, a ne jebeno nis aplikacija

6 Likes

Da ali ti na 2000 vrati 20 kinti. Malo li je :joy:

5 Likes

Meni je bitno što kafa bude 25c jeftinija :wink:

4 Likes

Pixel 7 pro dobio prošle godine android 15 ovi iz samsunga još nisu optimizovali ccccc

1 Like

Ćuti, kako prave apdejte bolje da i ne izbacuju, videh po forumima i redditu razne regione da se žale kako su im se brickovali telefoni iz s23 i s24 porodice kad su instalirali update sa February security patchom.
Ali kod našeg naroda ni to nije bitno, njima je samsung=android.
Negde videh da je očekivano vreme updatea sa novim one ui u aprilu za 23 i 24.
Ovo sad sam napravio izlet na sammy i nikad više, oneplus institucija za ovo

2 Likes

A tako si bio srećan… :joy:

1 Like

Pogreši čovek jbg, bitno je uvideti i priznati grešku. Mada i sam android po sebi ide ka nekom trendu zatvorenosti, tek skoro skontah da pojedinim folderima može da se pristupi samo kad si kablom povezan na komp i valjda i u developer options mora da se dozvoli.
Apsolutno nikakav napredak nisam osetio kad sam prešao sa oneplus 8pro, čak štaviše, u nekim igrama radi tel gore, greje se i dolazi do stuttera. Po meni neprihvatljivo za flagship od 1000€ iako je sad 2 serije star.

1 Like

Generalno, bilo koji fon da izaberes neki drugi ce vise odgovarati u pojedinim segmentima. S24 ultra radi gotovo savrseno i bolje da nema novog azuriranja ako ce unistiti savrsen sistem. Za starije vec ne znam kako je.

1 Like

Videćemo, nešto me vuče da idem na neki redmagic recimo, da ima igde sa normalnom cenom i garancijom to bi verovatno uzeo

1 Like

One UI 7 koristi Vulkan, Samsung Android 15 verzija podiže grafiku na viši nivo

Извор: Benchmark
https://search.app/h3BA8

Дели се преко апликације Google

Blackview A200 PRO - Blackview A200 Pro - Full phone specifications

Radio je dobro sve super. I odjednom nece da fotografise. Tj. on fotografise, ali kada se udje u galeriju pise da format nije podrzan.
Nemogu da provalim u cemu je problem, radio je dobro jedno godinu i sad odjednom ovo. Saveti?

Probaj factory reset jedino mi to pada na pamet mada ti generički budget telefoni imaju razne gremline

1 Like

Android 15 podiže grafiku na viši nivo, ne samo Samsung. Ubacili su nove drajvere posle par godina u Android 15, znači za sve uređaje, ne samo samsung, ali jbg.

Mozda je glupo pitanje ali…
Sta znaci lodize na visi nivo?
Bolje rade mobilne igrice ili sta? Lepse ikonice i vremenska prognoza??

Bolje performanse čipova za gaming prvenstveno koliko sam pročitao.

jer sada imaš milion chipova koji su na papiru bolji od drugih milion chipova koji su stariji, a ovi stariji bolje rade od novijih (za sada). ista fora kao sa grafičkama za komp

1 Like

Hvala, to je ok. Moj klinac ce da se obraduje onda.
Znaci samo onima koji se igraju.

Ok znamo ti svi mi koji imamo i pixel čitava 4korisnika