Ne razumem koja je svrha da je alternativno skidas kad je sam nis ugasio. Nije ovo fejsbuk jbt nije nedostupna na regionu pa da je ono skidaš alternativno.
Pomislio bi čovek da je u pitanju naj naj app svih vremena, a ne jebeno nis aplikacija
Da ali ti na 2000 vrati 20 kinti. Malo li je
Meni je bitno što kafa bude 25c jeftinija
Pixel 7 pro dobio prošle godine android 15 ovi iz samsunga još nisu optimizovali ccccc
Ćuti, kako prave apdejte bolje da i ne izbacuju, videh po forumima i redditu razne regione da se žale kako su im se brickovali telefoni iz s23 i s24 porodice kad su instalirali update sa February security patchom.
Ali kod našeg naroda ni to nije bitno, njima je samsung=android.
Negde videh da je očekivano vreme updatea sa novim one ui u aprilu za 23 i 24.
Ovo sad sam napravio izlet na sammy i nikad više, oneplus institucija za ovo
A tako si bio srećan…
Pogreši čovek jbg, bitno je uvideti i priznati grešku. Mada i sam android po sebi ide ka nekom trendu zatvorenosti, tek skoro skontah da pojedinim folderima može da se pristupi samo kad si kablom povezan na komp i valjda i u developer options mora da se dozvoli.
Apsolutno nikakav napredak nisam osetio kad sam prešao sa oneplus 8pro, čak štaviše, u nekim igrama radi tel gore, greje se i dolazi do stuttera. Po meni neprihvatljivo za flagship od 1000€ iako je sad 2 serije star.
Generalno, bilo koji fon da izaberes neki drugi ce vise odgovarati u pojedinim segmentima. S24 ultra radi gotovo savrseno i bolje da nema novog azuriranja ako ce unistiti savrsen sistem. Za starije vec ne znam kako je.
Videćemo, nešto me vuče da idem na neki redmagic recimo, da ima igde sa normalnom cenom i garancijom to bi verovatno uzeo
One UI 7 koristi Vulkan, Samsung Android 15 verzija podiže grafiku na viši nivo
Извор: Benchmark
https://search.app/h3BA8
Дели се преко апликације Google
Blackview A200 PRO - Blackview A200 Pro - Full phone specifications
Radio je dobro sve super. I odjednom nece da fotografise. Tj. on fotografise, ali kada se udje u galeriju pise da format nije podrzan.
Nemogu da provalim u cemu je problem, radio je dobro jedno godinu i sad odjednom ovo. Saveti?
Probaj factory reset jedino mi to pada na pamet mada ti generički budget telefoni imaju razne gremline
Android 15 podiže grafiku na viši nivo, ne samo Samsung. Ubacili su nove drajvere posle par godina u Android 15, znači za sve uređaje, ne samo samsung, ali jbg.
Mozda je glupo pitanje ali…
Sta znaci lodize na visi nivo?
Bolje rade mobilne igrice ili sta? Lepse ikonice i vremenska prognoza??
Bolje performanse čipova za gaming prvenstveno koliko sam pročitao.
jer sada imaš milion chipova koji su na papiru bolji od drugih milion chipova koji su stariji, a ovi stariji bolje rade od novijih (za sada). ista fora kao sa grafičkama za komp
Hvala, to je ok. Moj klinac ce da se obraduje onda.
Znaci samo onima koji se igraju.
Ok znamo ti svi mi koji imamo i pixel čitava 4korisnika