Već davno beše otkako sam uzeo ovaj svoj pro, mislim da još ni kovid nije krenuo. Radi ko prvog dana. Jedino bih voleo da sam uzeo veću dijagonalu, inače je krasna sprava.
Ali sledeći ajped koji uzmem verovatno neće biti pro. Ispade da ga koristim samo za zabavu, ne znam dal sam ukupno petnaest puta uzeo olovku u ruke. Siguran sam da su i ‘obični’ ajpedi savršeni za moje potrebe.
Moja jedina zamerka je tezina. Sa tastaturom je tezak kao laptop. Razmisljam i dalje o novom 11 inca da malo smanjim dijagonalu i dosta smanjim gabarite. Ovo mi nije transportabilno i muka svaki put kad nesto hocu da uradim ili procitam. S druge strane, bas mi se svidja veliki 13" ekran pa odlazem jer nije samo upgrade nego i downgrade a za finu razliku u parama.
Šta čekamo koji moj, mjesecima sam bio na beti bez problema, juče instaliram 18.1 i po prvi put za 10+ godina koliko koristim iphone laguje mi po sekund na tastaturi, ispizdio sam.
Kaki urac AI vrati mi osnovne funkcije kako treba.
Vidim po redditu ljudi se masovno žale na lag, kakvi džiberi…
Meni se juce desila cudna situacija. Skinuo sam neku igru da testiram i odlucim da je obrisem. Nakon njene deinstalacije, ikonica nije vizuelno vidljiva ali je sistem i dalje prepoznaje. Kada zadrzim da editujem ikone, sistem prepoznaje blanko space na tom polju i mogu da pomeram “nevidljivu ikonu” ali nikako nisam mogao da je obrisem. Restart telefona je pomogao… Bas sam krenuo da pizdim.
Ali bez zezanja sad, da nema ovaca za sisalje, Apple bi morao da placa sve te testere, a s obzirom da vas ima i previse koji bi testirali za dz, sto se zalite
Poenta je da sto vise uredjaja ucestvuje. Dzaba placeni testeri kad svi koristimo telefone na drugaciji nacin. Nije isto milion placenih testera i 100.000.000 neplacenih.
Mmm im an Apple guy
Isto sve vazi i za Android.
Samo je razlika da ja koristim Apple proizvode da bih zaradio lol
Tacno im nikad ne bih usao u neku Betu